Καμμια ιδεα για το πως να κλεισω αυτη την τρυπα στην μεταλλικη περιφραξη του κηπου?
![]()
Ειναι μεγαλη τρυπα για σιδηροστοκο. Ισως να βαλω τον σιδηροστοκο της Βison που ειναι σαν πλαστελινη και θα σταθει καλυτερα.
Ιδανικα θα κολλουσα ενα πλεγμα απο μεσα και θα το περνουσα σιδηροστοκο, αλλα δεν εχω προσβαση απο την αλλη πλευρα.
Υπαρχει βεβαια μια μικρη τρυπα (κιτρινο βελακι) οπου περνουσε το καλωδιο για το μπουτον που υπηρχε μπροστα.
Μπορει να μπει και να κολληθει μια λεπτη λαμαρινα με δυο πριτσινια, στις ηδη υπαρχουσες τρυπες, που αμα βαφτει, δεν θα πολυφαινεται. Η ενα κερμα![]()
Ιδέες, χωρίς να είναι καμία δοκιμασμένη:Καμμια ιδεα για το πως να κλεισω αυτη την τρυπα στην μεταλλικη περιφραξη του κηπου?
Καμμια ιδεα για το πως να κλεισω αυτη την τρυπα στην μεταλλικη περιφραξη του κηπου?
![]()
Ειναι μεγαλη τρυπα για σιδηροστοκο. Ισως να βαλω τον σιδηροστοκο της Βison που ειναι σαν πλαστελινη και θα σταθει καλυτερα.
Ιδανικα θα κολλουσα ενα πλεγμα απο μεσα και θα το περνουσα σιδηροστοκο, αλλα δεν εχω προσβαση απο την αλλη πλευρα.
Υπαρχει βεβαια μια μικρη τρυπα (κιτρινο βελακι) οπου περνουσε το καλωδιο για το μπουτον που υπηρχε μπροστα.
Μπορει να μπει και να κολληθει μια λεπτη λαμαρινα με δυο πριτσινια, στις ηδη υπαρχουσες τρυπες, που αμα βαφτει, δεν θα πολυφαινεται. Η ενα κερμα![]()

Ωραίο βγήκε Μπάμπη.Τα πορτάκια είναι ανάποδα![]()

Ωραίο βγήκε Μπάμπη.
Για το κενό που κάνει στα κάθετα η πατούρα του τζαμιού, σκέψου το μήπως το γεμίσεις βάζοντας 4 κάθετα λεπτά πηχάκια. Αν δεν καταφέρεις να βρεις ίδιο ξύλο/βερνίκι κάνετα πιο σκούρα να δώσεις μια πινελιά διχρωμίας.
Η πατάτα που γράφεις, μάλλον έγινε όταν περνούσαν τα ξύλα στο ρούτερ και έκαναν την πατούρα στην καλή πλευρά. Έχει και αυτές τις βίδες που δείχνει επιπλέον ότι κάτι δεν πήγε καλά με τις συνδέσεις; Τώρα για το top μαγαζί και οίκο, σηκώνει κουβέντα- εκτός αν οι άνθρωποι τα πουλούσαν ως ελαττωματικά μισοτιμής.
Για σένα που τα πήρες τζάμπα είναι καλή φάση, νομίζω τριανταφυλλιά είναι το ξύλο και είναι ακριβό.
View attachment 276043
Ό,τι πει τ' αφεντικό -ιδίως όταν είναι να γλυτώσουμε δουλειάΤελικά η σύζυγος μου είπε οτι δέν την ενοχλεί και να μην κάνω τίποτε.
Κατ' αρχην οι γυναικες ειναι ανοικονομητες με τα ντουλαπια.Τώρα που είμαι στο χωριό αποφάσισα να κάνω μια κατασκευή που μου ζητούσε η σύζυγος εδώ και καιρό.
...........................
Σαν δουλειά φαίνεται απλή.
Εμένα όμως με ταλαιπώρησε πάρα πολύ![]()
Δευτερον αν καταλαβα καλα, ειναι απο τις δουλειες που τις θαυμαζεις
τελειωμενες αλλα αν ηξερες την ταλαιπωρια δεν θα την ξεκινουσες καθολου.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.