Εχει φτιαξει κανεις τελάρα με σιτες για τα παραθυρα. Θελω να φτιαξω για το σπιτι, τα οποια θα πανε "πρεσαριστα" εξωτερικα στο ξυλινο κασωμα, ωστε να αφαιρουνται το χειμωνα.
Αναρωτιωμουν τι μεγεθος "πηχάκι" να παρω, και ποιος θα ηταν ο καλυτερος τροπος να τα ενωσω στις γωνιες για να μην στραβωνουν, γιατι τα παραθυρα ειναι μεγαλα.
Εχει κανει κανεις κατι παρομοιο, γιατι εχω ψιλοκολησει;
Εχει φτιαξει κανεις τελάρα με σιτες για τα παραθυρα. Θελω να φτιαξω για το σπιτι, τα οποια θα πανε "πρεσαριστα" εξωτερικα στο ξυλινο κασωμα, ωστε να αφαιρουνται το χειμωνα.
Αναρωτιωμουν τι μεγεθος "πηχάκι" να παρω, και ποιος θα ηταν ο καλυτερος τροπος να τα ενωσω στις γωνιες για να μην στραβωνουν, γιατι τα παραθυρα ειναι μεγαλα.
Εχει κανει κανεις κατι παρομοιο, γιατι εχω ψιλοκολησει;
Παντως εγω εβαλα σε ολο το εξοχικο σιτες απο το Leroy αναδιπλουμενες ρολο δλδ και ειναι εξαιρετες!
Ξεκινανε απο 120 εκ και κοβονται στην επιθυμητη διασταση.
Σκεφτηκα να φτιαξω ενα στροφειι για τυλιγμςα λαστιχου ποτισματος. Κατι που επρεπε να κανω ομως ηδη απο καιρο για το λαστιχο του αερα. Εχετετε καμια ιδεα? κατι απλο και ευκολα εφαρμοσιμο απο ξυλο κυριως και απλα εξαρτηματα.
Σκεφτηκα να φτιαξω ενα στροφειι για τυλιγμςα λαστιχου ποτισματος. Κατι που επρεπε να κανω ομως ηδη απο καιρο για το λαστιχο του αερα. Εχετετε καμια ιδεα? κατι απλο και ευκολα εφαρμοσιμο απο ξυλο κυριως και απλα εξαρτηματα.
Σε σταθερο για τυλιγμα λαστιχου ειναι ευκολο.Για το λάστιχο της πολυκατοικίας, που είναι 3/4" και αρκετά μακρύ, είχα χρησιμοποιήσει μια παλιά ζάντα που τη βίδωσα σε μια κολώνα. Για το λάστιχο του διαμερίσματος, έφτιαξα μια σιδηροκατασκευή από δύο γωνιές με στήριγμα (ένα τρίγωνο δηλαδή) που η πάνω πλευρά συνέχιζε προς τα πάνω σαν άγγιστρο, για να συγκρατεί το λάστιχο. Πάνω στις οριζόντιες πλευρές των τριγώνων κόλλησα ένα φύλλο λαμαρίνας για να κάθεται το τυλιγμένο λάστιχο. Η συνολική κατασκευή βάφτηκε στο χρώμα του τοίχου (κίτρινο συμπαγές τούβλο). Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρες φωτο αλλά θα βγάλω όταν πάω.
Ρε πουτη σου ειπα να βαλέις λινκ για τις πετρες απο china town και μεγραψες στα παπακια σου! :devil-smiley-029:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.