DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Χαχαχα χα χα
Ρε κουζουλε τράβηξα φώτο και πρέπει να τις ανεβάσω για να στις δώσω! Δυστυχώς αύριο πρωί στο γραφείο.
Πωπω γκρίνια αυτό το παιδί...
Χαχαχαχα

γκρινιαζε και σε αλλο νημα, αλλα του εδωσα εκει το λινκ του κινεζου με τις πετρες για να ησυχασει :))

ψαχνοντας πως να επενδυσω δυο κολονες στην εξωπορτα του σπιτιου μου βρακα αυτο http://www.lazarakis-constructions.gr/products.php?cid=438 ,το εχει δουλεψει κανεις ;μου φαινετε ενδιαφερον υλικο !!

τελικα παραγγειλα 5 τμ για να ντυσω τις κολονες η συσκευασια (5 τμ)εχει 68 ευρω συν 20 ευρω η κολλα .

Βασίλη δεν θα ζοριστείς πουθενά !!! πραγματικά είναι παιχνιδάκι η τοποθέτηση !!
Οσο για το υλικό αυτό.... είναι απίστευτο !!! 4ος χρόνος η ζαρντινιέρα..... δέχεται τόσα νερά χειμώνα καλοκαίρι.... και ίχνος υγρασίας εξωτερικά !! Η απόλυτη μόνωση !!!

Τοποθέτηση πλακάκια & tepostone για πρώτη φορά !!

DSC02032.JPG

OBo0tUU.png

DSC02034.JPG

DSC02054.JPG

Παγκάκια χτιστά με επένδυση tepostone

DSC07773.JPG

DSC07778.JPG

DSC07808.JPG

DSC07807.JPG

ολα με τα χεράκια μου !!!! αναλυτικά καθώς και βίντεο με την τοποθέτηση εδώ

αλεξαδρε σκεφτομαι μελοντικα να το βαλω σε ταρατσα ως μονωτικο τι λες ;

Πολύ ωραία και γρήγορη δουλειά.

Μου κάνει εντύπωση τα 50 χρόνια εγγύησης, πρέπει να είναι απίστευτο υλικό!

Μπορείς να μας πεις και πόσο σου κόστισε το τετραγωνικό?

Βασίλη για ταράτσα δεν νομίζω να ενδύκνειται !! βασικά δεν το έχω δει και δεν το έχω ακούσει να έχει ξαναγίνει τοποθέτηση σε ταράτσα. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις από εκεί που τα πουλάνε να σου πουν με βεβαιότητα !!

diabolic το τετραγωνικό όταν το έβαλα εγώ πριν 4 χρόνια περίπου μου ήρθε στα 23-24 ευρώ !! σήμερα έτσι όπως το υπολογίζω το τμ έρχεται κάπου στα 26 ευρώ !!
Το σπίτι μου απ'έξω το έχω αφήσει άβαφτο επίτηδες για να το ντύσω όλο με tepostone !! βέβαια το έχω καθυστερήσει αρκετά.... λόγο κόστους !!! θα χρειαστώ κάπου στα 70 τμ, και με της σημερινές τιμές θα μου γίνει κάπου 1800 ευρώ !!!

Πριν τρία με τέσσερα χρόνια τοποθέτησα κι εγω απ το παραπάνω υλικό περιμετρικά της πόρτας...Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο της φωτογραφίας..Κόβεται πανεύκολα με φαλτσέτα και τοποθετείται ακόμα πιο εύκολα...Ο κουνιάδος μου έντυσε τα 2/3 του σαλονιού...
Αλέξανδρε απολυτο respect για ολ'αυτα που φτιάχνεις..
Να και μια φώτο.
P1019517_zpsdborrvu8.jpg
[/URL][/IMG]

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Πολύ ωραία και γρήγορη δουλειά.

Μου κάνει εντύπωση τα 50 χρόνια εγγύησης, πρέπει να είναι απίστευτο υλικό!

Μπορείς να μας πεις και πόσο σου κόστισε το τετραγωνικό?

διαβολικε το κοστος για το πακετο των 5 μ3 ειναι 68 ευρω + 20 ευρο η κολλα της εταιριας 2 συστατικων αν και νομιζω οτι και κολλα πλακιδιων θα κανει δουλεια .

Re: Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

διαβολικε το κοστος για το πακετο των 5 μ3 ειναι 68 ευρω + 20 ευρο η κολλα της εταιριας 2 συστατικων αν και νομιζω οτι και κολλα πλακιδιων θα κανει δουλεια .

Ευχαριστώ πολύ Βασίλη.
Κομματάκι ακριβό αλλά όσο να ναι μια φορά το κάνεις και ξενοιάζεις...