DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Παιδιά ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ δίκλωνο σχοινί-τριχιά;Θέλω να φτιάξω κάποια διακοσμητικά.Σε όσα τοπικά μαγαζιά έχω απευθυνθεί πουλάνε τα μοντέρνα νάυλον ναυτικού τύπου..

σχοινι κανναβης; σχοινι λινο;

αυτα ψαχνεις;

Δες ΕΔΩ και ΕΔΩ

Εγώ το μόνο που δεν κατάλαβα είναι τον κάτω-κάτω (ψιλοαριστερα) σφιγκτηρΑ. Τι κρατάει? Ή δεν φαίνεται καλά στην φώτο?

Πανω αριστερα θα λες. Κραταει το ξυλο με το πυρο που ειναι στονπαγκο εργασιας.

Σκεφτομαι να τυποποιησω το παγκακι...
Και να το τροποποιησω σε ατομικη πολυθρονα. Αλλα αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να αλλαξω και το υλικο βαφης, ωστε να εχω αποδεδειγμενα αντοχη στο χρονο και τις καιρικες συνθηκες. Γιατινκαλο το baufix, ειναι αρκετα καλο ομως?

σε ευχαριστω τα μάλα,κάτι σαν το δεύτερο ψάχνω σε 2cm διάμετρο.Απο τη χώρα μας όμως τίποτα;

Σιγουρα εχω δει σε μαγαζια στην αθηνάς(κεντρο αθήνας) αλλα εισαι λιγο μακρια βλεπω!

Πανω αριστερα θα λες. Κραταει το ξυλο με το πυρο που ειναι στονπαγκο εργασιας.

Σκεφτομαι να τυποποιησω το παγκακι...
Και να το τροποποιησω σε ατομικη πολυθρονα. Αλλα αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να αλλαξω και το υλικο βαφης, ωστε να εχω αποδεδειγμενα αντοχη στο χρονο και τις καιρικες συνθηκες. Γιατινκαλο το baufix, ειναι αρκετα καλο ομως?

OK, δεν το έβλεπα καλα´.

Μιας και βρήκα κάπως αξιοπρεπές Ίντερνετ...
Ενα μεγαλο τραπέζι που εφτιαξα απο 5x10 δοκάρια παλιάς περγολας και σανιδες 2x12 και 6 καρέκλες σκηνοθέτη που βρήκα και μετα το "μάζεμα" τριψιμο και αλλαγή πανιών έγιναν καινούργιες . Ολα βαφτηκαν με εμποτισμου καρυδιάς και μετα μια στρωση αχρωμο για επιπλέον προστασία .

Μια βαση που εφτιαξα για την κούνια των μικρών ανηψιων για την βεράντα απο παλιά δοκάρια και αυτή .

Πολύ ωραίες κατασκευές. Μπράβο σου. Πέτυχες πολύ και το χρωματισμό..
Έχεις και πολύ όμορφη θέα βλέπω..
Δε φτιάχνεις κι ένα πάτωμα απο παλετόξυλα μιας και το κατέχεις το άθλημα;

Αναπαλαίωση κουνιστης καρέκλας για τα βράδια . Αντικατάσταση κάποιων ξυλων , τριψιμο βάψιμο και...καινούργια...

Φοβερη η κουνια! Ωρεες οι κατασκευες, προς στιγμην νομισα πως και η κουνιστη δικια σοου ηταν και θα ζηταγα οδηγιες...

Συμπληρωματική παραλαβή ξυλειας σήμερα για τις δυο περγολες στις βεραντες . 9m x 4m η κάθε μια , δοκάρια 8x16 των 6,4,3,2 μέτρων .