Για καβαλέτα, κάποια ιδέα; Να σηκώνουν εμένα πάνω σε 2 μαδέρια. 120 το λιγότερο, έως 150 κιλα το πολύ δλδ.
Αν διπλώνουν, η μπαίνει και το ένα πάνω στο άλλο, τέλεια.
Πρέπει να γίνουν άμεσα για να τα δουλεψω. Οχι καμια κατασκευη με κίονες δλδ.
Για καβαλέτα, κάποια ιδέα; Να σηκώνουν εμένα πάνω σε 2 μαδέρια. 120 το λιγότερο, έως 150 κιλα το πολύ δλδ.
Αν διπλώνουν, η μπαίνει και το ένα πάνω στο άλλο, τέλεια.
Πρέπει να γίνουν άμεσα για να τα δουλεψω. Οχι καμια κατασκευη με κίονες δλδ.
Καλημέρα,
μερικά λόγια και λίγες άθλιες φώτος από το project με το κωδικό όνομα "μπαλκόνι".
Με περιστροφικο πολυεργαλειο; Νομιζω οτι θα ειναι ευκολο, ψηνομαι να δοκιμασω, αλλα θελω μια μεγγενη.
Ακουω προτασεις, ενας φιλος πηρε μια Stanley αλλα εδωσε 50ευρω, μου φαινονται πολλα. Κατι αλλο;
Mπραβο σου!
Πολυ καλη δουλεια και πολυ ομορφο, πρακτικο και καλαισθητο αποτελεσμα!!
Οι φωτογραφιες ειναι μια χαρα. Αντε να δουμε και τι εκανες τελικα με τον χωρο στο γκαραζ![]()
Επειδή εσείς το ζητήσατε,
αποκλειστικά για μάτια σας και μόνο
σε 1η παγκόσμια εμφάνιση
ταρά τατζούμ τατζούμ τατζούμ
μερικές φώτος του χώρου που έχω διαμορφώσει στο γκαράζ για τα μαστορέματα μου.
Οπως είχα πει, ο πάγκος δημιουργήθηκε με ότι υλικά μου είχαν περισέψει από μια κατασκευή που είχα κάνει παλιότερα. Επίσης ξεκίνησε η κατασκευή κυριολεκτικά χωρίς το παραμικρό σχέδιο και χωρίς να ξέρω καν τι χρειάζομαι ή πια διαρύθμιση είναι η βέλτιστη. Ουσιαστικά ήθελα τότε μια quick & dirty κατασκευή για να μπορέσω να μαζέψω τα όποια εργαλεία μου σε έναν χώρο και να έχω κάπου να ακουμπώ κάτι όταν εργάζομαι.
Ενα από τα μελλοντικά μου project (ψηλά στην ιεραρχεία) είναι η ανακατασκευή του πάγκου και γενικά η όλη διαρύθμιση. Λογικά θα σας ενοχλήσω όταν φτάσει εκείνη η ώρα για καμια ιδέα.
Στην 1η φώτο φαίνεται ο πάγκος. Τα κουτια περιέχουν διάφορα εργαλεία. Τα ηλεκτρικά εργαλεία που έχω, τα τοποθετώ στα ράφια κάτω από το φαλτοπρίονο που βλέπετε στα δεξιά της 1ης φωτογραφίας.
Στην 2η φώτο έχω αραδιάσει τα ηλεκτρικά εργαλεία που έχω αυτή την στιγμή στην κατοχή μου. Εχουμε και λέμε (από αριστερα προς δεξία και από πίσω προς τα μπρος):
- ένα τριβείο κορδέλας της dexter, ενα παλμικό αγνώστου ταυτότητας και ηλικίας το οποίο νόμιζα ότι μας είχε αφήσει χρόνους αλλά απλά ήθελε λίγο ξεκούραση, και ένα έκκεντρο της dexter. Τα δυο τριβεία της dexter είναι πολύ πρόσφατη αγορά και δηλώνω αισθουσιασμένος.
- 1 κρουστικό δράπανο της parkside, ένα ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο της B&D και ενα δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας της parkside.
- Μία σέγα Β&D, έναν τροχό αγνώστου ταυτότητας και ηλικίας και ένα πολυεργαλείο της parkside
- έναν δισκοπρίονο της Β&D και ένα φαλτοπρίονο της parkside.
Στα σχέδια μου είναι η αγορά ενός router, μιας ηλεκτρικής πλάνης καθώς και ενός πολύ καλού δραπανοκατσάβιδου μπαταρίας.
Στο τέλος είναι και μια φωτογραφία που δείχνει το χαμό που επικρατεί όταν βρίσκομαι επί το έργον. Φυσικά ο χώρος καθαρίζεται μετά από κάθε εργασία και μπαίνει μέσα το αμάξι της καλής μου.
View attachment 107957View attachment 107958View attachment 107959
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.