Εγω το 1999 έφτιαξα το παρακάτω έπιπλο από μελαμίνη Shelman 18 mm και επειδή δεν υπήρχε σε 40 mm έβαλα δυο 18άρες και pvc σε ότι πάχος φαίνονταν, πορτάκια πίσω και ανοίγματα φ60 στα κάθετα χωρίσματα και στο μεσαίο πίσω πορτάκι για τα καλώδια..
View attachment 108029
Ενδιαφερον φαινεται αυτο που εκανες, εχεις φωτογραφιες; Θα ηθελα να δω αυτη την ενωση των δυο ξυλων με ενα pvc σοκορο.
Υπαρχει σιγουρα, το βλεπω μπροστα μου σε γραφειο 40mm
Για το PVC εννοω
Εγω το 1999 έφτιαξα το παρακάτω έπιπλο από μελαμίνη Shelman 18 mm και επειδή δεν υπήρχε σε 40 mm έβαλα δυο 18άρες και pvc σε ότι πάχος φαίνονταν, πορτάκια πίσω και ανοίγματα φ60 στα κάθετα χωρίσματα και στο μεσαίο πίσω πορτάκι για τα καλώδια..
View attachment 108029
τα καθετα κομματια πως τα ενωσες μεταξυ τους? με βιδες απλα, καβιλιες ή γωνιες απο μεσα μερια?
Πολυ ωραιο ειναι. Εχει περαστει με ρουτερ η το στρογγυλεψες με το χερι;
Αυτο ετοιμαζω να φτιαξω με τα μικρα. Κλασικα εχω το φαλτσοπριονο αλλα παλι θα επιλεξω το δωρεαν κοψιμο του Λερου γιατι ειναι ευκολο και δεν πρεπει να καθαρισω ΟΛΟ το μπαλκονι μετα. Απο κοντρα πλακε συμηδα 6χιλιοστων.
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.