DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

@Xmoran η σωστή λύση είναι αυτή που προτείνει ο enduras. Καλό θα είναι να κοιτάξεις και τις υπόλοιπες πλευρές μήπως δείχνουν τάση αποκόλλησης.
Απ ότι καταλαβαίνω πρόκειται για πωρόλιθο. Ρώτησε τι συγκολλητικό θα χρησιμοποιήσεις, πιθανώς καλή κόλλα πλακιδίων.

κόλλημα και βίδωμα θα έλεγα για σωστή και μόνιμη δουλεια.
Ετσι βάζουν την πέτρα που μπαίνει ψηλά βιδωτή.

αν ειναι ελαφριά η πετρα δεν χρειάζεται βίδωμα βάλε ειδική κόλλα για τέτοια μερεμέτια στο κενό και είσαι έτοιμος.

Εγώ παντού σε μάρμαρα και πλακίδια χρησιμοποιώ αυτή.
Η ανάμιξη όμως (ειναι δύο συστατικων) πρεπει να γινει σε εξωτερικό χώρο γιατί μυρίζει έντονα στην αρχή.

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και τις ιδέες ... Και ιδίως η τελευταία του φίλου pmitsios ίςως να είναι η λύση που έψαχνα. Θα το ψάξω και θα ενημερώσω όταν ... κλείσει η υπόθεση 😏

στο 10:50 για να γλυτωσετε ολο το video

αξίζει πιστεύω να δει κάποιος όλο το βιντεο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να εισαι καλα Χαρη!

Φοβερος παγκος και πολυ καλη ιδεα για παγκο εργασιας!!!!!!
Και θα ειναι εξαιρετικα στιβαρος!!!

εχω αναφέρει ξανά ότι θα αντικαταστήσω κάποια στιγμή τον πάγκο εργασίας που έχω

εχει και ο πατέρας μου μια ηλεκτροσυγγόληση κάπου

βρε λες να το τολμήσω?

Ναι Κωστα να το τολμησεις αν εχεις χωρο και θελεις κατι στιβαρο!
Επισης τα στρατζαριστα μπορεις να τα παραγγειλεις να στα κοψουν στις διαστασεις που θελεις για να εχεις απολυτα καθετες κοπες!

Και εγω του χρονου πρωτα ο Θεος θα χρειαστω εναν τετοιο παγκο και θα ακολουθησω την ιδια συνταγη!

στο βιντεακι στο 10 λεπτο,τι βαζει στα πλαινα?Σαν laminate ειναι,με καρφωτικο τα βαζει?Μου φαινετα ωραιο σαν ιδεα επενδυσης !

Ερώτηση...το μπάνιο στο σπίτι μου είναι 35 ετών (όσο και η οικοδομή). Σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί ολοκληρωτική ανακαίνιση, απλά την προσδιορίζω χρονικά μετά από 2-3 χρόνια. Βασικά αν εξαιρέσουμε το παλιομοδίτικο στυλ δεν έχει κάποιο λειτουργικό θέμα ή ζημιά...
Εκτός από την μπανιέρα...η οποία είναι από πορσελάνη και με τα χρόνια έχει φύγει το σμάλτο. Αποτέλεσμα να λερώνει πιο εύκολα, το νερό να μην κυλάει και να μένουν μετά στίγματα αλάτων στα σημεία που έμειναν σταγόνες κλπ. Από όσο ξέρω υπάρχει διαδικασία επισμάλτωσης, που την κάνει σαν καινούργια, αλλά δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες ξηλώματος και επανατοποθέτησης, μιας και σχετικα σύντομα να είμαστε καλά θα γίνει καινούργιο το μπάνιο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να της κάνω, χωρίς να απαιτεί ξήλωμα και μεταφορά σε κάποιο εργαστήριο, για να επαναφέρω κάπως το σμάλτο ή έστω να βελτιωθεί η τωρινή κατάσταση; (Φυσικά χωρίς να γίνει καθρέπτης και να γλυστράω όταν μπαίνω μέσα...)

Μια βοήθεια παιδιά αν κάποιος ξέρει.
θέλω να περάσω ένα καλώδιο ethernet και το καλώδιο κεραίας σε ένα κανάλι στο μπαλκόνι στην γωνία οροφής και τοίχου. Πως θα το στερεώσω; Τα αυτοκόλλητα δεν νομίζω να αντέξουν και δεν θέλω να κάνω τρύπες στο μπετό και να βάλω στηρίγματα. Υπάρχει άλλος αξιόπιστος τρόπος που να αντέχει;

Αν η επιφάνεια του τοίχου είναι πολύ ανάγλυφη θα δυσκολεύτεις να στηρίξεις χωρίς τρυπήματα. Αν είναι λεία κατι θα μπορεί να γίνει με δυνατή κόλλα.

οι επιφάνειες τόσο στο ταβάνι όσο και στο τοίχο είναι λείες. Μπορείς να μου προτείνεις κάποια κόλλα;
thanks

Επειδή δεν έχω κάνει τέτοια κόλληση σε εξωτερικό χώρο καλό θα ήταν να προτείνει κάποιος φίλος που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο και έχει δει από πρώτο χέρι ότι αντέχει...