IOANNISTSA
AVClub Addicted Member
- 10 July 2012
- 2,147
Επιτελους ειδαμε και κατασκευη σου. Νομιζα μονο με παραγγελιες και αγορες ασχολεισαι![]()
Φίλε ioannistsa βάλε καμία μονωτική ταινία με πιάνει η ψυχή μου ετσι όπως βλέπω τα καλώδια...
Και keep us posted...
Για ποιο λόγο να βάλω μονωτική ταινία ?
Και άντε να βάλω, που ? ... μόνο τα Κλεμμενς μπορώ να τυλίξω με μονωτική αλλά ποιος τυλίγει τα Κλεμμενς με μονωτική μέσα στα κουτιά ?! ...
Α καλα, και νομιζα οτι η διαφορα ειναι στο μονοκλωνο/πολυκλωνο. Οποτε ποια η διαφορα τους; Το ΝΥΑΦ ειναι κατι αλλο;
Α καλα, και νομιζα οτι η διαφορα ειναι στο μονοκλωνο/πολυκλωνο. Οποτε ποια η διαφορα τους; Το ΝΥΑΦ ειναι κατι αλλο;
Γιατι...γιατι αν εισαι επαγγελματιας του κλαδου πρεπει να τα ξερεις, τουλαχιστον αυτα που δουλευεις. Αν παλι οχι και εισαι ερασιτεχνης, απο την μια ειναι επικινδυνο να ασχολεισαι με το ρευμα και απο την αλλη αν ασχολεισαι θα πρεπει να ξερεις να ζητας αυτο το σωςτο που απαιτει η εργασια που θα κανει.Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να μάθω αυτές τις ονομασίες !!!!
Πάω στο μαγαζί και ζητάω π.χ 10μέτρα καλώδιο ΜΟΝΟΚΛΩΝΟ 3χ2,5 ... ή 10μέτρα ΠΟΛΥΚΛΩΝΟ 3χ2,5 ...
Αν το θέλω για να μπει σε μπετό ...του λέω μπετού ....αν θέλω να το κρεμάσω στον αέρα ζητάω για κρεμαστό αν το θέλω μαλακό και ανθεκτικό στην θερμοκρασία του λέω για ψηστιέρα έτσι έκανα την δουλειά μου δεκαετίες τώρα.
Αν πάλι τώρα στα γεράματα μπορείτε να μου μάθετε και τις ονομασίες ...κάνετε τουλάχιστον κάποιος που το κατέχει το θέμα μια σωστή παρουσίαση γιατί συμπέρασμα δεν έβγαλα ακόμα από τα σχόλια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.