Ετσι κάνω και εγώ το βραστήρα, δεν το έχω δοκιμάσει όμως αλλού.
Παιδιά σχεδιάζω να φτιάξω δύο ζαρντινιέρες-παρτέρια.Οι διαστάσεις τους θα είναι 300cmX50cmX40cm,ψιλοτεράστιες δηλαδή.Σκοπεύω να τις φτιάξω με εμποτισμένα καδρόνια-γερμάδες με διατομή 3,5cmX7,5cm εξάμετρα.Η ερώτησή μου είναι αν θα έχουν την απαιτούμενη ακαμψία σε αυτές τις διαστάσεις ή αν θα έπρεπε να φτιάξω 4 του 1,5m.Tι προτείνετε;
Παιδιά σχεδιάζω να φτιάξω δύο ζαρντινιέρες-παρτέρια.Οι διαστάσεις τους θα είναι 300cmX50cmX40cm,ψιλοτεράστιες δηλαδή.Σκοπεύω να τις φτιάξω με εμποτισμένα καδρόνια-γερμάδες με διατομή 3,5cmX7,5cm εξάμετρα.Η ερώτησή μου είναι αν θα έχουν την απαιτούμενη ακαμψία σε αυτές τις διαστάσεις ή αν θα έπρεπε να φτιάξω 4 του 1,5m.Tι προτείνετε;
Ευχαριστώ παιδιά.Μάλλον θα πάω σε 4 του 1,5m με αντιρίδες στο κέντρο όπως το βλέπω..Να τα πλανίσω τα καδρόνια ή να το αφήσω στο ακατέργαστο;
Ευχαριστώ παιδιά.Μάλλον θα πάω σε 4 του 1,5m με αντιρίδες στο κέντρο όπως το βλέπω..Να τα πλανίσω τα καδρόνια ή να το αφήσω στο ακατέργαστο;
Διακόπτω επειδή έπεσε ερώτηση για το κιτρικό:
Ρίχνεις νερό μέχρι να διαλυθεί δεν υπάρχει αναλογία όσο πιο πηχτό τόσο πιο δυνατό.
Το ξύδι μυρίζει για συσκευές και δεν είναι τόσο αποτελεσματικό.
Βάλε μια κουταλιά κιτρικό στον βραστήρα και λίγο να νερό και μόλις βράσει θα δεις.
Δοκιμάστε το κιτρικό και μου λέτε.
Ερώτηση: αστάρι σε spray για χρήση κυρίως σε ξύλο (αλλά και πλαστικό)?
Γεια σου ρε Νικόλα με το κιτρικο σου. Με ιντριγκαρεις. Φαρμακείο είπες? Δεν τίθεται θέμα υγείας έτσι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.