αυτό κάνει?
Και πυρίμαχο και άκαυστο και βραδυφλεγές και αντιπυρικό, όλα τα κάνει αυτό το αστάρι χαχαχα!
Οι λέξεις "πυρίμαχο" και "αντιπυρικό" προφανώς είναι λανθασμένες επί του προκειμένου, η σωστή έννοια είναι "πυράντοχο" (στην καλύτερη).
Ωραίος ο Γιάννης μέ κάθε λεπτομέρεια καλή αποπεράτωση εύχομαι,έχεις υπολογίσει άν κατάλαβα σωστά καί νά πιάνεις τήν λάμα στήν άκρη μέ ρουλεμάν γιά νά μήν ταλαντώνεται γιά ίσιες κοπές ?.
Αναφέρεται στό νήμα DIY: Σταθεροποιητής Σέγας
Άμα δεις το βίντεο στο youtube έχει περιγραφή με το μαγαζί, site κλπΝαι κάνει. Που θα το βρώ όμως?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
"Πυράντοχα" (με την επιγραφή Heat Resistance > 750 C ) προϊόντα ίσως να μπορώ να βρώ κάπου !!
......Βασίζεται σε άκαυστα ακρυλικά πολυμερή .....
Εγώ πάλι Αθανάσιε δεν κατάλαβα γιατί ανησυχείς για φωτιά... έχετε πυρομανείς στο σπίτι ??
Θα βάψω πολυστερίνη φίλε μου. Η πολυστερίνη παίρνει εύκολα φωτιά. Κάθε φτωχική φωλιά έχει τα κεράκια της, τις λαμπούλες της. καθώς επίσης και το εργαστήριο της που αποτελείται απο μπριζάτα εργαλεία, σεγούλες, τρυπανάκια, και δισκοπριονάκια καθώς και καμία σομπούλα η οποία ανάβει δια να ζεστάνει τον μάστορα. ! Πάντα υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος ή άλλων εστιών φωτιάς. Άρα?
Η πολυστερινη ειναι αυτοσβηνομενη. Οποτε αν δεν υπαρχει εστια φωτιας η ιδια δεν προκειται να καιγεται. Αλλες υλες ειναι ποιο ευφλεκτες και καυσιμες.
Εγώ πάλι Αθανάσιε δεν κατάλαβα γιατί ανησυχείς για φωτιά... έχετε πυρομανείς στο σπίτι ??
πιο πολυ απο φωτια να φοβηθεις αναθυμιασεις απο τα υλικα που αναμιγνυονται μπορει να την πληρωσεις στον πνευμονα - τραχεια - βργχους χρονια μετα...
για φωτια κλπ σωστη λυση ειναι παντα ενας ανιχνευτης καπνου (εχω σε αποθηκη - καυστηρα) που θα πιασει οτι περιεργο χτυπησει πριν το δεις (τωρα εαν κολλησεις με καλαι η κατι αλλο εχεις θεματακι) και πυροσβεστηρας ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ - ΚΑΥΣΙΜΟ (εστω αυτοκινήτου) σε ορατο σημειο, σε καλη κατασταση, ελεγμενος συντηρημενος....και μια πυροκουβερτα προχειρη.
....
Χαχαχα εριξα τρελλο γελιο,δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω,και εγω σκεφτομουνα να γραψω το ιδιο αλλα λεω ασε μην διμιουργησουμε θεμα απο το πουθενα.
Αθανασιε σωστα σου απαντησε ο Νεκ η πολυστερινη ειναι αυτοσβηνωμενη,αλλα για να εχεις 100% ασφαλεια κανε αν γνωρίζεις ενα συστημα πυροπροστασιας οπως εχουν τα καταστηματα (σωληνωσεις στις οροφες και μπεκ) και θα εισαι αρχοντας. Παντα ως χιουμορ φυσικα η παραπανω λυση,πιστευω οτι αν τηρουμε μερικους κανονες ασφαλειας μειωνουμε τον κινδυνο
Έχεις βρει τι ρουλεμάν θα χρησιμοποιησεις και τη διάσταση της βίδας που θα παίζει το ρόλο του άξονα? Ταιριάζουν μεταξύ τους?
Έχεις βρει τι ρουλεμάν θα χρησιμοποιησεις και τη διάσταση της βίδας που θα παίζει το ρόλο του άξονα? Ταιριάζουν μεταξύ τους?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.