Αυτό ήτανε (πριν ένα μήνα, όχι πολύ) η πρώτη μου diy κατασκευή φτιαγμένη εξολοκλήρου από παλέτες. Ζητώ επιείκεια στην κρίση σας ως πρωτάρης...:ban-aki:View attachment 133049
πολύ καλή προσπάθεια .
φιλικές συμβουλές :
1.Χρησιμοποίησε φόρστνερ τρυπάνι ή φτερωτό για να ανοίξεις τις τρύπες στο Ξύλο περισσότερο και να "χώσεις" τις βίδες (δεκάρες είναι?) μέσα και να μην σου εξέχουν . Το ίδιο ισχύει και για τις νοβοπανόβιδες (τις μικρές στην άκρη) θα μπορούσες να ανοίξεις κεφάλι στο Ξύλο με ένα φρεζάκι , για να μπουν κιαυτές μέσα.
2.Πρέπει να σου έχει φύγει κάπως το καπάκι , συγκρίνοντας την αριστερή άκρη με την δεξιά , εκτός κιαν με γελά η φωτό.
3.Τις ραφές των Ξύλων θα μπορούσες να τις κλείσεις με στόκο .Αλήθεια, τόσο πλατιές τάβλες από παλέτες που τις βρήκες , γιατί δεν φαίνονται να είναι 8αρες-10αρες αλλά παραπάνω , εκτός κιαν δεν φαίνεται καθαρά στην φωτό.
Έχω μια επιφύλαξη για την κάτω μπάρα , που την έχεις στην εξωτερική πλευρά , μήπως εμποδίζει στα πόδια , αλλά δεν φαίνεται και καλά στη φωτό.
Όλα τα παραπάνω , αν έχεις φυσικά τα αντίστοιχα εργαλεία-φρεζάκια , κλπ.
Αυτά από μένα...
Με εξαιρεση τις ξυλοβιδες που βλεπω, εμενα πολυ μου αρεσει!
Κι εμένα μου αρέσει πολύ.
Φιλε Εμπεδοκλη αυτο που βλεπω μου αρεσει παρα πολυ και κατασκευαστικα (γεροδεμενο) και αισθητικα (ρουστικ). Εκατσε πολυ καλα και η αποχρωση του βερνικιου.
Οι παλετες αυτες πρεπει να ειναι του 17ου αιωνα)
Εμπεδοκλή πολύ του γούστου μου!Πολλά μπράβο!
Αυτά είναι. Μπράβο Δημήτρη.
Ευχαριστώ Κώστα,θυμάμαι τόν είχες αγοράσει πρόσφατα καί εσύ τόν χωροστάτη,γιά κάτι τέτοιες δουλειές είναι γάντι,αλλά χρειάζεται τρίποδο για πιό ευκολία :ernaehrung004:
Σήμερα τοποθέτησα δυό ράφια μελαμίνη στό εργαστήριο,κόλλησα ταινία στά σόκορα,ο χωροστάτης τής Bosch quigo έδωσε ρεσιτάλ στις ευθυγραμμίσεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.