DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Δημήτρη λαμελο λένε την πρώτη εταιρεία που έβγαλε τέτοια γι αυτό και έμεινε το όνομα. Όπως και να τα ζητησεις όμως θα στα δώσουν.

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Παναγιωτη εμενα με λενε "Δημητρακη", για να ξερεις τι θα μου γραψεις στο καρεκλακι!!!!!!!!!
Τα "μπισκοτα", λάμελα δεν τα λενε κανονικα;

Στείλε μου τι παραστάσεις θέλεις, χαχα.
Καβίλιες λαμέλο, από την εταιρεία Lamello που τις εμπνεύστηκε. Μπισκότα από το αγγλικό "biscuit" όπως τα αποκαλούν λόγο
του σχήματός τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Σε ολα τα μπαταριας ετσι γινεται.
Γωνιακος κανονικος μαξ 11,000 ενω μπαταριας 6,000.

Μην είσαι τόσο απόλυτος ... ο 10,8v της Bosch έχει 19500 στροφές και ο 18v έχει 10000 στροφές ...

Υπάρχουν και εξαιρέσεις εννοείται.
Bosch k Milwaukee έχουν 11.000
Όλες οι υπόλοιπες 6.500 και η Μακιτα 8.500 και στα μπαταρίας είναι σύνηθες φαινόμενο για διαχείριση ενέργειας.
Τώρα οι δύο πρώτες με τις 6Α μπαταρίες δεν έχουν θέμα. Και η Dewalt με την flex volt 54A την ανέβασε σε 9000 rpm και δυνατότητα για 150αρη δίσκο!
Ο μικρός πάντως λόγο δίσκου έχει τόσες στροφές.

Last edited:
ολα αυτα καλα αλλα οταν θες να κολλησεις κατι πανω απο ενα μετρο?τι γινεται ?γιαυτο αν εχει καποιος καμια ιδεα ευκολη να κανουμε σφηκτηρες μεγαλους θα ηταν ολα τα λευτα (για μενα!!!)

ολα αυτα καλα αλλα οταν θες να κολλησεις κατι πανω απο ενα μετρο?τι γινεται ?γιαυτο αν εχει καποιος καμια ιδεα ευκολη να κανουμε σφηκτηρες μεγαλους θα ηταν ολα τα λευτα (για μενα!!!)

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από τις μικρές διαστάσεις που είναι το 80% των κατασκευών μας κ για μεγάλες διαστάσεις κάτι θα άλλο θα σκεφτούμε ή θα "αντιγράψουμε" ή θα εξελίξουμε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω θα φτιαξω αυτό!

Ευχαριστω κ.Κωστα!

Να σαι πάντα καλά panoss1.

Re: Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από τις μικρές διαστάσεις που είναι το 80% των κατασκευών μας κ για μεγάλες διαστάσεις κάτι θα άλλο θα σκεφτούμε ή θα "αντιγράψουμε" ή θα εξελίξουμε.

θα περιμενουμε!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

θα περιμενουμε!!!

Εεεεεεεε! εδώ όλοι ψάχνουμε κ ψαχνόμαστε. :ernaehrung004:

Εγώ kalamaria δεν κατάλαβα .... θέλεις να σφίξεις δυο ξύλα σε γωνιά που στην γωνία έχει πλάτος μεγαλύτερο του ενός μέτρου ???

Κώστα και αυτό για καδρόνια

TT10s%20(3).jpg

ή για μεγαλύτερες επιφάνειες

TT10%20(2).JPG

:coool:-bye-

Εγώ kalamaria δεν κατάλαβα .... θέλεις να σφίξεις δυο ξύλα σε γωνιά που στην γωνία έχει πλάτος μεγαλύτερο του ενός μέτρου ???

Κώστα και αυτό για καδρόνια

TT10s%20(3).jpg

ή για μεγαλύτερες επιφάνειες

TT10%20(2).JPG

:coool:-bye-

Ευχαριστώ (ευχαριστούμε) Νικόλα.