DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ωραίοι!Προσωπικά θα έκανα κρυφή και τη στήριξη στον τοίχο καί τη στήριξη του γυαλιού..
!Νίκο κρυφή στήριξη δε θα μπορούσε να γίνει σε καθρέφτη κρεμαστό. Εξάλου το χρυσό χρώμα πάει με τα έπιπλα του δωματίου όπως φαίνονται μέσα από τον καθρέφτη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμπεδοκλή
Εγώ έτσι που γέρνει ο ένας τον "σκιάζομαι" λίγο. Μην φύγει κάνα ούπα !!!

Κώστα, κι εγώ το σκιαζόμουνα στην αρχή, δεν υπάρχει όμως κανένας κίνδυνος. Η ούπα αντέχει πολαπλάσιο βάρος.

Δεν εχει κινδυνο, εγω με παρομοιο τροπο εχω κρεμασει τα ποδηλατα στον τοιχο, με ενα γατζακι στο καθενα, οχι με δυο οπως ειναι ο καθρεφτης, και τα εχω συνεχεια στο βαλε-βγαλε. Μια χαρα ειναι. ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμπεδοκλή...Φυσικά και γίνεται,με όλο το θάρρος..

Νίκο πραγματικά δεν το κατάλαβα και η εικόνα με μπερδεύει.... Γίνεται το πάνω μέρος του καθρεφτη να απέχει 10 πόντους απ τον τοίχο και να μην φαίνονται τα στηρίγματα και η αλυσίδα?

Τις βγαζω επι τόπου δεν ξέρω αν κατάλαβες τώρα...

Κατάλαβα Νίκο, αλλά και πάλι αν πας απ το πλάι δε θα φαίνονται? Βέβαια παρόλα αυτά οι χρυσές αλυσίδες και τα χρυσά γαντζάκια ταιριάζουν απόλυτα με την επίπλωση του δωματίου όπως και φαίνεται απ τον καθρέφτη.

Μια χαρά είναι όπως φαίνεται,πολύ όμορφο είναι,άσε τι λέω εγώ!Ιδέα κρυφής στήριξης που έκανα εγώ παρέθεσα!Και ναι,στο δικό μου καθρέφτη δεν πλησιάζεις απο το πλάι,φαίνεται ελάχιστα πάντως ούτως ή άλλως!

Μια χαρά είναι όπως φαίνεται,πολύ όμορφο είναι,άσε τι λέω εγώ!Ιδέα κρυφής στήριξης που έκανα εγώ παρέθεσα!Και ναι,στο δικό μου καθρέφτη δεν πλησιάζεις απο το πλάι,φαίνεται ελάχιστα πάντως ούτως ή άλλως!

:worshippy::worshippy:

Μόλις τελείωσα; μια κατασκευή μου, ένα φαναράκι που έφτιαξα από πλιά πατζούρια και παλέτες. Έχω σχεδόν έτοιμο και το δίδυμο του. Μόλις το τελειώσω θα τα ποστάρω μαζί.View attachment 135524View attachment 135525 Προσπάθησα να το βάψω σε vintage στυλ. ίσως το ξαναβάψω και το ξανατρίψω. Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα τζάμια στην τελική του μορφή θα τα βγάλω από την έξω πλευρά και θα τα πιάσω με χρυσά στηρίγματα.
Τελείωσα και το δεύτερο φαναράκι και το ποστάρω, σ' αυτό τα τζάμια τα τοποθέτησα από την έξω πλευρά.
IMG_20161222_102710.jpgIMG_20161222_135506.jpgIMG_20161222_135418.jpgIMG_20161222_135411.jpg

Last edited:
Πολύ ωραίο και αυτό, αν και προτιμώ τα τζάμια από μέσα. Εκτός και αν σκοπεύεις να τα πλαισιώσεις με πηχακι στο ίδιο χρώμα, εκεί θα δείξει πολύ πιο ωραίο.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Τώρα που έχει κρύο το να καθίσω να τρίψω στο μπαλκόνι δεν είναι το καλύτερο πράγμα , το να τρίψω μέσα στο σπίτι κινδυνεύω να με διώξει δια παντός η γυναίκα , τον μην τρίψω δεν γίνεται , άρα έπρεπε να βρώ μια λύση για να μην κάνω σκόνη στο σπίτι...

Και αυτό που έκανα ήταν να πάρω ενα φθηνό κουτί απο ΙΚΕΑ , τα εργαλεία ήταν ένας πυρογράφος απο τα LIDL , τρυπανάκι , πιστόλι θερμόκολλας και πριτσιναδόρος .Η είσοδος για τα χέρια είναι απο μια παλιά φανέλα , μπορεί να μην είναι το καλύτερο υλικό (αντοχη) αλλά εκτός του ότι είναι δωρεάν η εφαρμογή που κάνει στα χέρια είναι άψογη . Έγιναν ακόμα 2 μικρές τρύπες στο πλάι για τα καλώδια και τις προεκτάσεις(εύκαμπτος άξονας τύπου dremel) των εργαλείων .

20161217_120343_zps8ckbeumo.jpg

20161217_121747_zpsmu71pk5e.jpg

20161217_123936_zpstiknbjka.jpg

20161217_145640_zpsumzbvjmi.jpg

20161217_145154_zps78iw3qlu.jpg

Πολύ έξυπνη λύση και μπράβο σου...Βρε συ αν θέλει ο μάστορας να δημιουργήσει δεν υπολογίζει ούτε σαλόνια ούτε αλώνια....:worshippy:

Πολύ ωραίο και αυτό, αν και προτιμώ τα τζάμια από μέσα. Εκτός και αν σκοπεύεις να τα πλαισιώσεις με πηχακι στο ίδιο χρώμα, εκεί θα δείξει πολύ πιο ωραίο.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τα τζαμακια επρεπε να κανεις ενα λουκακι και να τα ενσωματωσεις!

Τα τζάμια θα τα αφήσω σίγουρα απ' εξω το πιο πιθανό όμως είναι να ανοίξω λούκια και να τα εφαρμόσω

Last edited:
Εμπεδοκλή τέλεια τα φαναράκια,με την άδειά σου θα σε κοπιάρω!!Τι μέγεθος έχουν φίλε;
Νίκο τιμή μου να με κοπιάρεις. Εξάλου παρθενογέννεση δεν υπάρχει, όλοι από κάπου "κλέβουμε" ιδέες. Οι διαστάσεις του είναι 80χ34χ28. Σου βάζω και μια φώτο για να δεις το πατζούρι στην αρχική του μορφή.IMG_20161222_180121.jpg
Πανέμορφα Εμπεδοκλή και σε σωστη θεση!!!

Μπραβο.:SFGSFGSF:

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια.

Last edited: