DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Μιχαλη ωρες ωρες ζηλευω τον τροπο που σκεφτεσαι, απλα και χωρις πολλα-πολλα. Δεν μπορω να το κανω αν και εχω προσπαθησει πολυ, και πολλες φορες κανω τη ζωη μου δυσκολη.
Εσεις οι αποπανω αν κανει αυτα που λετε, δεν θα εχουμε την χαρα να διαβασουμε ενα απο τα επομενα ποστ που θα εχουν ως εξης.

Σημερα επισκευασα την ξυλοκατασκευη του τοιχου καθως χαλαρωσε απο τα καρφια που σκουριασαν.
Χρησιμοποιησα τα σουπερ ουπα που φουσκωνουν μονα τους, το καινουργιο μπλε μπος μπαταριας με την φωνητικη εντολη, και του ειπα να βιδωσει στα 25 νιουτομετρα πραγμα που εκανε επ ακριβως, καθως ελεχθει απο το ροπομετρο που ειχα παρει οταν ειμουν στο εξωτερικο και ηταν ακομα στο κουτι του.
Κυριοι η επισκευη εστεφθει με επιτυχια!!!!!!!

Καρφωτα ουπατ.
karfoto-oupa-6mmx32mm-vidoproka-perilamvanetai-(sysk200tem)-enlarge.jpg

Μιχαλη οπωσδηποτε ουπατ!
Προλαβαινεις ακομα να βαλεις εστω στο πανω μερος που εχεις ακαλυπτο!

Πλαστικο ειναι αυτο; Και πως δουλευει ακριβως; Το κοπανας και τρυπαει τον τοιχο; Δωσε τα φωτα σου στο λαο σου.

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Πλαστικο ειναι αυτο; Και πως δουλευει ακριβως; Το κοπανας και τρυπαει τον τοιχο; Δωσε τα φωτα σου στο λαο σου.

Τρυπας στο τοιχο, συνηθως κατευθειαν και το υλικο προς στερεωση.
Μετα καρφωνεις με το σφυρι αυτο και τελος!
Απλα για να βγει ξεβιδωνεις.

Μεσα-καρφωνω!
Εξω-ξεβιδωνω.

Αυτο που έδειξε ο Κυριάκος και όπως είπε ο Νεκταριος . Μαζι με το υλικο τρυπημα , χώνεις το πλαστικο μερος και καρφωνεις την βιδα . Αν θέλεις φρεζαρεις το υλικο να έρθουν πρόσωπο με την επιφάνεια .

Αγαπητοι συναδελφοι, το μεγαλυτερο τμημα του υπογειου που εχει ντυθει με νοβοπαν, οι σανιδες ειναι βιδωμενες κανονικα με ουπατ 8χ45.

Το μικρο τμημα που επενδυσα ειναι μονο διακοσμητικο, λεπτο και ελαφρυ και πειραματικα χρησιμοποιησα 35μμ καρφι γαλβανιζε με το καρφωτικο ετσι για αλλαγη, για τη χαρα :))

Eαν δω χαλαρωση, τα καρφωτα βυσματα που ειπε ο Ηλιας θα ειναι η πανευκολη επιδιορθωση.

**Ηλια θυμησε μου τις διαστασεις της κασετινας μεταφορας εργαλειων που λεγαμε.

Eαν δω χαλαρωση, τα καρφωτα βυσματα που ειπε ο Ηλιας θα ειναι η πανευκολη επιδιορθωση.

**Ηλια θυμησε μου τις διαστασεις της κασετινας μεταφορας εργαλειων που λεγαμε.

30x40x12 περίπου Μηχαλη , βασικα το 12-13 σαν ελάχιστο ειναι ο περιορισμός

Αυτο που έδειξε ο Κυριάκος και όπως είπε ο Νεκταριος . Μαζι με το υλικο τρυπημα , χώνεις το πλαστικο μερος και καρφωνεις την βιδα . Αν θέλεις φρεζαρεις το υλικο να έρθουν πρόσωπο με την επιφάνεια .

Ευχαριστώ Ηλία και υπόλοιποι. Αυτό ακριβώς χρησιμοποίησα όταν έφτιαξα την κρεμαστή ψευδοροφή

Sent from my iPhone using Tapatalk

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

τραπεζάκι σαλονιού 1,25χ71 εκ, επιφάνεια από βελανιδιά ρουστίκ και πόδια από βελανιδιά...τα πόδια τα έφτιαξε ξυλουργός γιατί εγώ δεν μπορούσα να πετύχω τέτοια κατασκευή...τα πόδια με την επιφάνεια ενώνονται με 2 ακριανές βίδες και μεγάλες καβίλιες...οι τάβλες της επιφάνειας είναι κολλημένες μεταξύ τους και έχουν μία κινησιά και πέρασμα ένα φιλέτο από την βελανιδιά μέσα για καλύτερη στήριξη και αντοχή...τρίψιμο μέχρι 150 και φινίρισμα με διάφανο βερνίκι εμποτισμού σατινέ.

τραπεζάκι σαλονιού 1,25χ71 εκ, επιφάνεια από βελανιδιά ρουστίκ και πόδια από βελανιδιά...τα πόδια τα έφτιαξε ξυλουργός γιατί εγώ δεν μπορούσα να πετύχω τέτοια κατασκευή...τα πόδια με την επιφάνεια ενώνονται με 2 ακριανές βίδες και μεγάλες καβίλιες...οι τάβλες της επιφάνειας είναι κολλημένες μεταξύ τους και έχουν μία κινησιά και πέρασμα ένα φιλέτο από την βελανιδιά μέσα για καλύτερη στήριξη και αντοχή...τρίψιμο μέχρι 150 και φινίρισμα με διάφανο βερνίκι εμποτισμού σατινέ.

Πολύ όμορφο τραπέζι ! Απίθανο.

Ρε φιλε ειδα τα ποδια και τρελλαθηκα!
Λεω τι εφτιαξε ο μπαγασας!!!

Γέλασα με το πόστ σου Κυριάκο γιατί και εγώ την πάτησα έτσι !!

Κυριάκο αυτά τα πόδια (clopyright από μεγάλο οίκο επίπλων) έχουν τόσες πολλές μετρήσεις για να βγούνε...που είναι πέραν των δυνατοτήτων μου (ο μάστορας τα έφτιαξε από φωτογραφία)....άσε που είναι πολύ ακριβό ξύλο και δεν σηκώνει να κάνεις κάπου λάθος...

Κυριάκο αυτά τα πόδια (clopyright από μεγάλο οίκο επίπλων) έχουν τόσες πολλές μετρήσεις για να βγούνε...που είναι πέραν των δυνατοτήτων μου (ο μάστορας τα έφτιαξε από φωτογραφία)....άσε που είναι πολύ ακριβό ξύλο και δεν σηκώνει να κάνεις κάπου λάθος...

Μα γιαυτό έμεινα και εγώ κοιτώντας τις φώτο!!!

Πολύ όμορφο ακόμα και αν δεν είναι δικό σου!

Πέρασε το και 2 χέρια με Danish oil να δείξει ακόμα περισσότερο!!!

Τρυπας στο τοιχο, συνηθως κατευθειαν και το υλικο προς στερεωση.
Μετα καρφωνεις με το σφυρι αυτο και τελος!
Απλα για να βγει ξεβιδωνεις.

Μεσα-καρφωνω!
Εξω-ξεβιδωνω.

Θελει προτρυπημα αναλογα την διαμετρο και μετα το καρφωνεις και μπαινει και ουπα και βιδα!

Ευχαριστω πολυ για την προθυμια σας να μου απαντησετε παιδια.

Αυτα τα ποδια ταιριαζουν στον Νικο λογω nickname.

Πανεμορφο τραπεζι οντως. Εχουμε να φαμε (φατε) πολλα καρβελια ακομα κυριοι!!