DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Εχει καποιος βαλει μονος του σιτα πλισε συρομενη απο leroy merlin πχ https://www.leroymerlin.gr/gr/portes-parathura-skales/sites/etoimo-kit-sitas/sita-plise-p125xy240-cm-62175512/
Αν αξιζει τον κοπο και αν ειναι ευκολη στην τοποθετηση?

Όπου έχω δεί παρόμοιου τύπου σίτες είναι σε μαύρα χάλια. Και το πανί δεν αλλάζει εύκολα.
Μία συρόμενη ή ανοιγόμενη θα είναι μια για πάντα και θα αλλάζεις μόνος το πανί με ελάχιστο χρόνο και χρήμα.

Εχει καποιος βαλει μονος του σιτα πλισε συρομενη απο leroy merlin πχ https://www.leroymerlin.gr/gr/portes-parathura-skales/sites/etoimo-kit-sitas/sita-plise-p125xy240-cm-62175512/
Αν αξιζει τον κοπο και αν ειναι ευκολη στην τοποθετηση?

Κωστα εχω βαλει σε μια μπαλκονοπορτα στο εξοχικο εδω και 6 χρονια.
Εως τωρα κανενα προβλημα.

Οι γονεις μου εχουν βαλει Κυριακο εδω και 4 χρονια και την κοπανανε μερα νυχτα και ειναι αψογη.Μονος σου τις εβαλες η αλουμινας?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι γονεις μου εχουν βαλει Κυριακο εδω και 4 χρονια και την κοπανανε μερα νυχτα και ειναι αψογη.Μονος σου τις εβαλες η αλουμινας?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι Νίκο μόνος μου, και εκεί και στα παράθυρα του σπιτιού, συνολικά 7 τεμάχια.
Τώρα θέλω 3 για μπαλκονοπορτες αλλά εκεί που θέλω να τις βάλω θέλει πατεντουλα.

Θα ήθελα ένα αναλυτικό "ζουμ" στους μεγάλους κίτρινους σφιγκτήρες σου (Stanley ?)

οι φωτογραφίες που ζήτησες

HSDgXtQ.jpg

WMrICTq.jpg

YQmHYoO.jpg

FWO08Wu.jpg

gOmIMvH.jpg

Πολύ δυνατοί φαίνονται. Λες να έχει μείνει τίποτα στο Φωκά;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Πολύ δυνατοί φαίνονται. Λες να έχει μείνει τίποτα στο Φωκά;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν ξέρω Νίκο μπορεί δεν έχεις να χάσεις κάτι να ρωτήσεις , μπορεί να μην έχει αυτό το μέγεθος μπορεί να έχει λίγο μικρότερους , αν είδες λέει 450 κιλά σύσφιξη

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Γερασιμε να χαιρεσαι την κορακλα σου οσο για την κουκετα τι να πω:firstprize:

κρεβάτι κουκέτα hallo kitty όπως τα περισσότερα πράγματα της κόρης μου .... χωρίς πολλά λόγια

7Bd9cqG.jpg

FwHg7tu.jpg

BH2t6aa.jpg

rT2dyeP.jpg

mO4lK0I.jpg

CwLOxb2.jpg

P6ShnhG.jpg

P6ShnhG.jpg

aIgwWYo.jpg

tf9Bdft.jpg

Κορη και μπαμπας φοβεροι!!!!!!!!!!!!!
Και το αποτελεσμα πολυ καλο!!!!

enduras1 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια

Γερασιμε να χαιρεσαι την κορακλα σου οσο για την κουκετα τι να πω:firstprize:

ευχαριστώ πολύ koulhs μια την έχουμε ότι της αρέσει (και μπορούμε) της το φτιάχνουμε

Καταπληκτικό!!!!
Για δώσε πληροφορίες για την ξυλεία

Δημήτρη η ξυλεία που έφτιαξα το πλαίσιο η σκάλα και τα πόδια είναι πεύκο όχι μαδέρι αλλά κάτι παρόμοιο το οποίο πλανίστηκε πρόχειρα σε ξεχονδριστήρα κόπηκε στις διαστάσεις που ήθελα (από εμένα) και στήθηκε το κρεβάτι για σανίδες έβαλα κοινές μπετοσανίδες πλανισμένες , τα κουρτινόξυλα είναι από καβίλιες οι οποίες μπήκαν σε τάκους που έκανα τρύπα στην μέση τους και τους έκοψα στην μέση τους κόλλησα - βίβωσα στο πλαίσιο . Τα πλαϊνά προστατευτικά ξύλο ελάτης από το πράκτικερ και το κεφάλι της hallo kitty είναι mdf 16 mm από cnc από εκεί που παίρνω ξυλεία ! ότι άλλο θες με ρωτάς !

Πολυ ωραιο! Και το κυριοτερονοτι το εφταιξεε με τη κορη σου για παρεα!

σε ευχαριστώ πολύ , με κόρη και σύζυγο

Μπραβο Jerry το εφτιαξες παρα μα παρα πολυ ομορφο
Να χαιρεσαι τις γυναικες σου
ΥΓ. οτι και λεμε εμεις εδω μεσα, μονο και μονο η χαρα που πηρε η κορη σου φτανει … σε ανεβαζει πολυ ψηλα!

Άψογο Γεράσιμε!
Είμαι σίγουρος ότι η κοράκλα το χάρηκε αλλά διπλά εσύ και που έκανες την κατασκευή αλλά και γιατί χάρηκε και η κόρη!