Βρείτε ρε παιδιά μια πλάκα στουρνάρι και φτιάξτε ένα λαδάκονο μόνοι σας.
Τρίψιμο με τροχό να λειάνει εντελώς θέλει και μετά βράσιμο σε σιγανή φωτιά μέσα σε λάδι για κάποιες ώρες και είστε ΟΚ.
Για ακόνι μιλάμε, όχι για διαμάντι.
Πλάκα στουρνάρι στρατηγέ μου;Φοβάμαι πως δεν κατάλαβα..Ξύλο στουρνάρι;Μάλλον είμαι εγώ ο στούρνος.
Κατάλαβα.Είναι το δικό μας λαδάκονο.
Ακριβώς Μπάμπη!Μικροκρυσταλλικός χαλαζίας απο ότι διαβάζω.
Ένα τέτοιο μικρό κρητικό πήρα την περασμένη βδομάδα από τον Φράγκο. Πρέπει να το αφήσω σε νερό δηλαδή πριν το χρησιμοποιήσω;
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οικογενειακο κειμηλιο, φωτιστικο τιμονι, καταχωνιασμενο χρονια. Το ανελκυσα, το καθαρισα, τσεκαρα τις καλωδιωσεις, εφτιαξα 2-3 που ηταν κομμενες και ετοιμο.
Τωρα ελπιζω να αποφυγω το τριψιμο και να το περασω μονο κερι. Αν δεν δειξει καλα, θα το τριψω ολο. Θα το παρω φετος στο χωριο.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.