DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ευχαριστώ Νίκο καί Πάνο -bye-

Νικόλα τά teak oil βγάζουν μυρωδιά ? γιατί δέν μπορώ μυρωδιές καθόλου,ειδικά στό εργαστήριο πού είναι μικρός καί κλειστός σχετικά χώρος.

Αν έχουν μέσα white spirit κ.λπ. φυσικά και βγάζουν. Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο φυσικό λάδι αν θέλεις (π.χ auro) που έχει ευχάριστη μυρωδιά.

Αν έχουν μέσα white spirit κ.λπ. φυσικά και βγάζουν. Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο φυσικό λάδι αν θέλεις (π.χ auro) που έχει ευχάριστη μυρωδιά.

Τό danish oil καί tung oil πού λέγαμε τίς προάλλες μυρίζουν καί αυτά,η λιγότερο από τά teak oil ?

Τό danish oil καί tung oil πού λέγαμε τίς προάλλες μυρίζουν καί αυτά,η λιγότερο από τά teak oil ?

To tung oil αυτούσιο δεν μυρίζει ιδιαίτερα (έχει μία χαρακτηριστική φυσική μυρωδιά).
Το danish oil μυρίζει αλλά όχι έντονα (περιέχει όμως βερνίκι).

Καλημέρα από Λευκάδα!
Έχω πάρει τον παρακάτω ηλιακο για κεραμυδια. μπορω να βαλω το καζανι στο παταρι κατω απο την κεραμοσκεπη και να μεινει ο καθρεφτης μονο στα κεραμυδια? θα έχω θεμα πιστευετε με την αποδοση?
ο ηλιακος ειναι ο εξης: Ηλιακός Θερμοσίφωνας GLASS 160 Lt με επιλεκτικό συλλέκτη

ευχαριστω!

Μπράβο Κώστα!!!

Κώστα ,για τον ηλιακό,θα έχεις προβλήμα.
Χρειάζεσαι κυκλοφορητή και υδροστατη για αυτή τη δουλειά.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

8 πλατανόφυλλα από κόντρα πλακέ 4άρι για δωράκι σε φίλο.

Φινίρισμα με 2 χέρια tung oil + φυσικό νέφτι με χρωστική Auro (καφέ, κόκκινο και μαύρο)!

Πάνο ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Την ίδια γνώμη είχε και ο ένας υδραυλικός που ρώτησα...
Ήθελα μια δεύτερη γνώμη μπας και γινόταν χωρίς κυκλοφορητές..

Ευχαριστώ και πάλι..

Δημητρη τωρα τα ειδα, ελειπα στις 8 του μηνα! Αυτες οι μικροκατασκευες ειναι απιθανες, ευκολες και ευχαριστες. Αν συνεχισεις με τα μικροεργακια η μικρη πριονοκορδελα θα σου ειναι απαραιτητη!

Κωστα τα φωτιστικα ειναι εξαιρετικα και το φινιρισμα του ξυλου πολυ καλο!

Δημητρη τωρα τα ειδα, ελειπα στις 8 του μηνα! Αυτες οι μικροκατασκευες ειναι απιθανες, ευκολες και ευχαριστες. Αν συνεχισεις με τα μικροεργακια η μικρη πριονοκορδελα θα σου ειναι απαραιτητη!

Οπως τά λές είναι Μιχάλη,είναι απίθανες αυτές οι μικροκατασκευές ειδικά όταν υπάρχουν και τά κατάλληλα εργαλεία γίνονται καί πιό ωραία καί πιό ξεκούραστα.
Δέν είμαι καί τόσο τού καλλιτεχνικού εγώ όπως ξέρεις,φτιάχνω πάντα κάτι πρακτικό πού θα μου κάνει τήν ζωη μου πιό εύκολη.
Βέβαια είναι και πειρασμός η επιτραπεζια σέγα,γιαυτό ποτέ μήν λέω ποτέ. -bye-

Φυσικα ποτε δεν πρεπει να λες ποτε!
Σκεψου μονο που εισουν (που ειμασταν οι περισσοτεροι) περυσι/προπερσυ τετοιο καιρο απο πλευρας εργαλειων και που εισαι (ειμαστε) τωρα. Θα το πιστευες τοτε? :))

Φυσικα ποτε δεν πρεπει να λες ποτε!
Σκεψου μονο που εισουν (που ειμασταν οι περισσοτεροι) περυσι/προπερσυ τετοιο καιρο απο πλευρας εργαλειων και που εισαι (ειμαστε) τωρα. Θα το πιστευες τοτε? :))

Αυτό πού λές τό σκέφτομαι κάθε μέρα,καί δέν θά είχα τίς γνώσεις,ούτε τά εργαλεία,άν δέν ήμουν σε αυτό τό φόρουμ,η αλήθεια νά λέγεται,είμαστε ένα μεγάλο σχολείο εδώ.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καλό μεσημέρι.

Αν δεν μπορείς να πας για μπάνιο στην Πάτρα κάνεις ..........ανακύκλωση.

https://www.youtube.com/watch?v=strC96t09jk

Διάρκεια κατασκευής 45´.

Πετειναράκη μην τα πετάς τα "καλά μπουκάλια" όταν αδειάζουν. Είμαστε & εμείς εδώ.

Ωραιος !!!!
στο επομενο κοψε τον πατο και βαλε τις μπαταριες μεσα στο μπουκαλι, μετα ξανακολλας τον πατο

Ωραιος !!!!
στο επομενο κοψε τον πατο και βαλε τις μπαταριες μεσα στο μπουκαλι, μετα ξανακολλας τον πατο

Το επόμενο θα είναι κάτι άλλο μωρέ.

Πολυ πρωτοτυπο Κωστα!
Την τρυπα στο γυαλι την εκανες με το ειδικο τρυπανακι της dremel?

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολυ πρωτοτυπο Κωστα!
Την τρυπα στο γυαλι την εκανες με το ειδικο τρυπανακι της dremel?

Κυρ Μιχάλη με αυτό:
https://www.toolstore.gr/wolfcraft-7979010-trypani-gyali-plakaki-10mm-p-10244.html#.WWn4msvl7MI
με χαμηλές στροφές στο κολωνάτο δράπανο κ με χρήση νερού. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο.

Αψογος μπραβο!
Μου αρεσει επισης πολυ που εχεις βαλει τον διδυμο τροχο πανω στον τοιχο. Θα σκεφτω να βαλω και τον δικο μου ετσι.

(Θα μεταφερω το ποστ στο DIY νημα, ταιριαζει καλυτερα)