Αντεπίστροφη βαλβίδα Κώστα!!)
Πολύ όμορφο κ έξυπνο.
Πειράζει που μ αρέσει πολύ κ ίσως το ........αντιγράψω?
Εννοείται να το κάνεις για να δω και εγώ πως γίνεται !!!!!χαχαχα
Αν ηταν ο Νικος (diabolic) εδω θα σου ελεγε για μισοχαραχτες ενωσεις...![]()
Μια χαρα βολικα και πρακτικα φαινονται τα τραπεζια, αν ειναι και σταθερα οπως λες, ολα οκ. Τα περασες με καποιο βερνικι για προστασια;
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραιος ο Δημητρης αλλα να πω και γω τη μ@λακι@ μου, οταν βλεπω κατασκευες του αναρωτιεμαι ποσες βιδες αραγε να χρησιμοποιησε...![]()
Kαλοδουλευτοι οι παγκοι Δημητρη, καλη δουλεια εκανες, μπραβο.
Οταν ετοιμαζα τους δικους μου παγκους σε παρομοιες διαστασεις-για τοποθετηση εργαλειων- προτιμησα τους ετοιμους του leroi με 20 ευρω,
μιας και δεν ειναι παγκοι εργασιας για να τραβανε ζορι.
Μια χαρα ειναι Δημητρη. Εχω φτιαξει πριν απο χρονια με τον ιδιο τροπο, ραφιερα μονοκοματη και στους 4 τοιχους, απο το πατωμα μεχρι το ταβανι, σε ενα δωματιο αποθηκη. Μονο που πανω στα ραφια εβαλα πλακες νοβοπαν, γιατι αυτες μου ειχαν χαρισει μαζι με τα 5χ5 απο ενα μαγαζι που ειχε κλεισει.
Με ειχε μαμησει τοτε το νοβοπαν και στα ματια αλλα και στο λαιμο, και το περασα 1-2 χερια βερνικι για να γλυτωσω απο την σκονη του και τις παρενεργειες.
Βιδες βαζουμε τοσες, οσες χωραει για να μην βρισκει η μια πανω στην αλλη.
Αν εκανες μισοχαρακτες, εβαζες επανω OSB και το περναγες ενα "ντουκο" 1500 και μετα πορτοκαλελαιο, θα ηταν τελειο νομιζω.
Μου εχει λειψει αυτο το παιδι !!!!!!
Καλημέρα,
εχει προκυψει η αναγκη για δημιουργια στεγάστρου για μια μηχανη ενος φιλου κατι σαν μινι περγολα που η μια πλευρα θα ειναι στερεωμενη στον τοιχο του σπιτιου...
Προσπαθοντας να ριξουμε το κοστος των υλικων...σκεφτηκα το στεγαστρο αντι για ΚΠ θαλάσσης που απο οτι ειδα ειναι οι τιμες στον θεο...να το κανω απο OSB...φυσικά δεν θα μεινει σκετο απο πανω λεμε ειτε για ασφαλτοκεραμυδι (καναδεζικο λεπι που ειναι καπως ακριβο...ειτε για επενδυση με αντιστοιχο υλικο σε ρολο που ειναι και ποιο ευκολο στην τοποθετηση καθως και ποιο φθηνο στην αγορά του... υλικα σαν αυτα... https://www.gardenideas.gr/index.php?route=product/category&path=256_237_239
η ολη κατασκευη θα ειναι 3μηκοςχ2πλατος μεγεθος με 18αρη osb με 7χ7 κολωνες εμποτισμενες ξυλειας κηπου σε καρφωτες βάσεις μια και μπορουμε να τις βαλουμε σε χωμα (και η μια πλευρα σταθερη στον τοιχο)...
2 ερωτησεις...
1. το OSB θα αντεξει στα καιρικά φαινομενα...??? δεδομενου οτι δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αντιστοιχο υλικο...
2. κατω απο το υλικο καλυψης (καναδεζικο ασφαλτοκεραμυδι ή ρολο) χρειαζεται και καποια διαπνεων μεμβρανη μεταξυ OSB και "κεραμυδι"...???
Ευχαριστω...!!!
Μιχαλη ακριβως ενας ακομα λογος που θα ηθελα το ρολο "κεραμιδι" για να τυλιξω και τις ακρες/ακμες του...
στο Leroy που ειδα OSB δεν ειδα κατι σε οτι αφορα κατηγοριες OSB αλλα μονο παχη OSB...!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.