Κουκλίστικο Δημήτρη!Πολλά μπράβο!
Δώσε πράμα. Ομορφιές.
Weatherman for president! :SFGSFGSF:
Για τη σύζυγό Ε?
Χαχαχαχαχα
Είδες τι μπορεί να βγει από ένα ρετάλι? Και να φανταστείς οι περισσότεροι τα πετάνε αυτά. Το ρούτερ είναι του Μιχάλη, ή το βρήκες κάπου σε στοκ και το χτύπησες και αυτό?:violent-smiley-030:
Τσοχακια στο κατω μερος!!!!!!!!!
Το "απαύγασμα της αισθητικής τελειότητας" που ελεγε και ο Χαρρυ.
Θα ηθελα να ηξερα τι τα κανετε τοσα ρεσω. Εγω τα βλεπω και με πιανουν τα "διαολια μου". Εγω ενα ειχα παρει ξυλινο με αλουμινιο μεσα πριν πολλα χρονια,
και απο τοτε εχει γεμισει το σπιτι απο αυτα τα διαβολοπραγματα...βασεις, βασουλες, φαναρακια, (καργ.......ίκια εις την μαστορικην).
Οποτε βρω ευκαιρια σκοτωνω και κανενα στη ζουλα, μπας και γλυτωσω.
Δεν ξερω αν κανει του παγκου, αλλα και ενα απλο πριονι με χοντρα δοντια κανει δουλεια!Καλησπέρα!
Αν ξέρει κάποιος,
Έχω πάρει2 τετραγωνικά y-tong (αφρομπετον) 10cm πάχος. Για να μην αγοράσω ειδικό πριόνι και γωνιοκάτι για να κόβω ισια, μπορώ να κόψω με δισκοπροίονο πάγκου ?? (Με ένα παλιό δίσκο σκληρού ξύλου 24 δόντια που δε κόβει πια καλά)
Υπάρχει κάποιος κίνδυνος που δεν γνωρίζω?
via Tapatalk
Καλησπέρα!
Αν ξέρει κάποιος,
Έχω πάρει2 τετραγωνικά y-tong (αφρομπετον) 10cm πάχος. Για να μην αγοράσω ειδικό πριόνι και γωνιοκάτι για να κόβω ισια, μπορώ να κόψω με δισκοπροίονο πάγκου ?? (Με ένα παλιό δίσκο σκληρού ξύλου 24 δόντια που δε κόβει πια καλά)
Υπάρχει κάποιος κίνδυνος που δεν γνωρίζω?
via Tapatalk
Ναι μάλλον έχεις δίκιο όσο αφορά την σκόνη!! Και το 50% των κομματιών θα κοπεί... Σπαθοσεγα δεν έχω, οπότε θα δοκιμάσω την τύχη μου με ένα παλιόπρίονο με μεγάλα δόντια όπως με συμβούλεψε και ο φίλος πριν!Να αποφύγεις το δισκοπρίονο σε κάθε περίπτωση. Θα σηκώσει τόση σκόνη που δε θα βλέπεις μπροστά σου και αν μπει στα μάτια μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Μπορείς να κόψεις με σπαθοσεγα ή με ένα φθηνό πριόνι κλαδέματος.
Εγω έχω κόψει άπειρα τέτοια με λάμα κλαδέματος με το Bosch PFZ 500 και μετά το εξομαλύνω με μία ράσπα Stanley των 5,5
Αυτο θα πει σωστη παρουσιαση, φωτο με αναμμενο το ρεσουδακι μεσα στη φωλια!
Ευγε Δημητρη![]()
Καλο το ρεσω αλλα το πλατανοφυλλο ειναι πανεμορφο!
Ετσι μπραβο Δημητρη. Να αποσβενουν τα λεφτα τους, τα εργαλεια, να μην καθονται και σκονιζονται!
Δυνατό ξεκίνημα Δημήτρη. Δώστου να καταλάβει.
Πολύ ωραία αμφότερα Δημήτρη!well done indeed!
Άξιος, Δημήτρη!
Μπράβο Δημήτρη πολύ όμορφες κατασκευές
Ωχ!!!![]()
Πιστεύω ότι μέσα σε ενάμιση μήνα max θα έχουμε παραλαβή... :firstprize:
Τα πλατανοφυλλα εχουν απο τα ομορφοτερα σχηματα. Θυμαμαι καποτε Π.Κ. (= προ Κινας), που κατασκευαζαμε τα περισσοτερα στολιδια για τις γιορτες μονοι μας, παιρναμε πλατανοφυλλα, τα βαφαμε ασημενια και χρυσα, και τα καρφιτσωναμε στις κουρτινες, αλλα και επανω στο χριστουγεννιατικο δεντρο. Ηταν πολυ ομορφα.
Τελικα ο Μαστορας κανει τα εργαλεια Δημητριε, και εις ανωτερα.
Σε βλεπω ετοιμο να χτυπησεις τοπ-τεν, μαζι με Παυλο, Γιωργο, Κωστα, Νικο, κ.α. παιδια. (Οι κυριοι-κυριοι διαχειρισται ειναι εκτος, λογω ιδιοτητος........)
(Γκουχου , γκουχου.... τορνακι .....το επομενο....γκουχου, γκουχου....πολυ παρεα με Παυλο, Κωστα, Μπαμπη.......γκουχου, γκουχου......)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.