Mετα απο πολλες αναβολες λογω δουλειας του φιλου μου του υδραυλικου, ειχαμε κλεισει ραντεβου για σημερα το πρωι να μου ανοιξει μια τρυπα με το κομπρεσσερ του για να ξεφραξω τον σωληνα αποχευτευσης του υπογειο που ειχε φρακαρει απο ριζες.
Το μπανιο ηταν αχρησιμοποιητο παρα πολλα χρονια, εχανε το καζανακι, και οι ριζες ανεβηκαν και ξηλωσαν την λεκανη!! Ετσι το πηρα χαμπαρι πριν κανα τριμηνο.
Για καλη/κακη μου τυχη, σημερα ειχε black out στην περιοχη... Μου λεει ο υδραυλικος αστο για αλλη μερα η ελα παρε το κομπρεσσερ ωστε αν ερθει το ρευμα να ανοιξω την τρυπα εγω. Οπερ και εγενετο.
Πηγα και πηρα απο το μαγαζι του ενα γομαρι Makita ΑVT σκαπτικο δραπανο και αρχισα την δουλεια....
Εδω βλεπετε τη ριζα που ειχε μπει στον πηλινο σωληνα. Το σκαψιμο με το μακιτα ηταν σχετικα ευκολο, σε ενα μισαωρο ειχε τελειωσει.
Με πηρε αρκετο χρονο να σκαψω χειρουργικα γυρω γυρω στο μωσαικο για να κανω δοντι να πατησει μια παλια μαντεμενια σκαρα που ειχα.
Κουτσα στραβα εγινε η δουλεια. Στο μερος του τοιχου δεν υπηρχε πατημα και σφηνωσα ενα ρεταλι ξυλου!
Mετα, με τσιμεντακι ταχειας πηξεως καλυφτηκαν ολες οι ατελειες
To καλο της υποθεσης ειναι οτι γλυτωσα το 50αρικο και επιτελους θα τελειωσει και το εργαστηριο!
Εκει απο πανω θα μπει ο παγκος του Lidl.
+++Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα+++ --->βλεπε κρουστικο Makita 7κιλο.