Δεν είμαι σίγουρος οτι κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς αλλά αν λέγωντας βάςη εννοείς το δίσκο του τριβείου ρίξε μια ματιά εδώ μήπως βοηθηθείς.
Eσυ εισαι αστερι, ευγε γεροντα μου!!
Tωρα αμα σου πω οτι την πυρογραφια επρεπε να την κανεις παραλληλα με τα νερα και να χρησιμποιωντας χαρακακι για ευθυγραμμιση?)
Τιιιιιιιιι; Δεν εχει μικρομετρικη ρυθμιση στροφων; Αισθητηρα αεροδυναμικης αντιστασης; Αυτοματο υπολογισμο μαζας και ταυτοχρονη ρυθμιση;;;;; Διαβασε κανα φορουμ (AV) να δεις τι εφτιαξε καποιος "τρελαμενος" .....Παππους Κωσταςbeee::beee::beee::beee::beee: )νομιζω.
Κανει "σκαλοπατια" στην κινηση του ή ειναι απο το βιντεο;;;
Επομενη κατασκευη ............................τριποδο για την καμερα. Κουναει πολυ και δεν αναδυκνυει τις ομορφες κατασκευες σου.
Πολυ ωραιο το βιντεο Δημητρη -και η ρηλαξατη μουσικουλα!
Μερακλής, όπως πάντα, στις κατασκευές σου Μητσάρα.... :grandpa:
Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το μοτέρ με τις 5/6 στροφές το λεπτό, έ; Ακούγεται καθόλου;
Απ´ ότι είδα έχει και με 2,5/3 rpm.
Ωραίο Dim. Καλές περιστροφές να έχει.
Δημήτρη άψογο!Εύχομαι να είναι πάντα γεμάτο με λαχταριστά χειροτεχνήματα!
Σας διαβάζω κατά καιρούς και σας χαίρομαι..Απλα βαριέμαι το πληκτρολόγιο και συμμετέχω χτυποντας παλαμακια στο παρασκηνιο..
Μια απλή κατασκευή..Καβαντζωσα ένα κομμάτι από κορμό ευκαλύπτου τον οποίο για κάποιο λόγο έκοψε ο Δήμος,το έτριψα καλά και το πέρασα με πολυουρεθανη..(ξεκίνησα από τροχό και κατέληξα σε γυαλόχαρτο)
Έπειτα έκοψα δυο αλυσίδες τις οποίες κάρφωσα πάνω στο ξύλο,ώστε να το κρεμάσω από ψηλά.
Το από κάτω ράφι δεν είναι μασίφ..Το έφτιαξα συναρμολογοντας ασύμμετρα κομμάτια ξύλου.. (scrap wood).
Η θήκη για το ρεσώ στα δεξιά είναι από τάκο παλέτας τον οποίο έκαψα με καμινέτο και το έβαψα επίσης με πολυουρεθάνη.
Αρχικά ξεκίνησα με την ιδέα να φτιάξω ένα τραπεζάκι σαλονιού με τσιμέντο στο οποίο θα το ενσωμάτωνα.. Η αλήθεια είναι ότι βαρέθηκα οπότε είπα να φτιάξω κάτι πιο απλό...Έχω κρατήσει όμως άλλο ένα κομμάτι και μάλλον θα είναι το επόμενό μου project. Και ρολόι τοίχου να γινόταν θα ήταν υπέροχο...Η φέτα από τον ευκάλυπτο θα μπορούσε να γίνει κ ένα όμορφο ρολόι τοίχου.
Επίσης τό κάτω ράφι μέ τί τρόπο τό στήριξες στόν τοίχο ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.