Μετά από πολύ καιρό, έφτασε και η ολοκλήρωση μιας μεγάλης κατασκευής. Πρόκειται για τη μετατροπή δυο ανοικτών τζακιών με μαντεμένιες εστίες σε ενεργειακά....
Αυτές είναι δουλειές.
Πολλά πολλά μπράβο.
Ω ρε φίλε,τι δουλειά έχεις κάνει!
Συγχαρητήρια...
Γειά στα χέρια σου φίλε, τέτοιες δουλειές μ αρέσουν.![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπραβο ρε φιλε σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς!!!
Συγχαρητήρια Γιάννη! Είσαι μερακλής. Πολύ ωραία δουλειά έχεις κάνει. Τέτοιες δουλειές τις χαίρομαι πραγματικά! Άξιος! Να σε ρωτησω τώρα,ένα σπίτι που δεν έχει καθόλου τζάκι η διαδικασία κατασκευής είναι πάνω κάτω η ίδια?Απλά πρέπει να ανοικτεί επιπρόσθετα η έξοδος της καμινάδας και η είσοδος του εξωτερικού αέρα?Η θελει να προϋπάρχει τζάκι? Σκέφτομαι καιρό για το αν θα μπορούσα να φτιάξω τέτοιο τζάκι μόνος μου και στο πατρικό μου εδώ στην Αθήνα που είναι τελευταίος όροφος, αλλά και σε ένα μικρό εξοχικό (μονοκατοικία) 40 τετραγωνικών στο νησί που κατάγομαι που δεν έχει καθόλου θέρμανση.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ καλη δουλεια και προσεγμενη!
Ερωτηση: γιατι τοσες διαδοχικες γωνιες της καπνοδοχου στο τζακι σου?
Φοβερη δουλεια με μεγαλο βαθμο δυσκολιας, γεια στα χερια σου Γιαννη να το χαρητε!!![]()
Respect! Καταπληκτική δουλεια! Έξαιρετική και η περιγραφή των βημάτων και οι φωτογραφίες: θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να κάνει κάτι παρόμοιο! Και πάλι συγχαρητηρια!!!
Τα σέβη μου μάστορα!
Μπραβο φιλε εκανες γ...ω τις κατασκευες :SFGSFGSF:
ομως εβαλες πολλες γωνιες στη δικη σου καπνοδοχο
πως και δεν εβαλες ενα βεντιλατερ με θερμοστατη?
τον εξωτερικο αερα πως τον ρυθμιζεις ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.