Σε ευχαριστώ! Που να δεις χαρά που κάνανε τα λίγα που έχουν μείνει και τους έδωσα ρόλο να περάσουνε ασταρι.....έχουν την εντύπωση πως τη βάψανε μόνα τουςΠολύ όμορφη,χαρούμενη και κεφάτη! Σίγουρα τα πιτσιρίκια θα ξετρελαθούν, συγχαρητήρια!
Σε ευχαριστώ! Τώρα έχω κι άλλα project για του χρόνου! Ήδη από τα συρταρια που περισσεύουν θα κάνω μια μικρή αρχείο θήκη για τα χαρτιά μου.Σουπερ βγήκε!!!!
Ναι πραγματικά αυτό ήταν το αγροτικό.... Τώρα ξέρω ποια εργαλεια από αυτά που έχω, με βολεύουν και για ποιες δουλειές. Τα χρώματα είναι αλήθεια πως τα ήθελα λίγο πιο έντονα αλλά τελικά τα συνδύασα με τα υπόλοιπα της τάξης.Μ´ αρέσει, πολύ ωραίο έγινε; Και πανέμορφα χρώματα. :a0210:
Το επόμενο θα είναι πολύ καλύτερο, πιο επαγγελματικό, αυτό ήταν το "αγροτικό σου"
Σε ευχαριστώ! Μακαρι να βρω χρόνο για ΤΑ επόμενα!!!Μια χαρά έγινε..εφόσον αρέσει στα παιδιά ένας μας φτάνει και μας περισσεύει....!!!
Άντε στο επόμενο....!!!
Σε ευχαριστώ πολύ! Το καρφωτικο έκανε πολύ καλά την δουλειά του. Λίγο ζοριστηκα γιατί δεν βρήκα Καρφακια στο πρακτικέρ και όλα τα έκανα με δίχαλα. Αν ήταν Καρφακια θα ήταν πιο εύκολο πιστεύω. Όλα καλά όμως!Τα σεβη μου Δεσποινα, γεια στα χερια σου, εισαι αξιεπαινη και μπραβο σου για την επιμονη σου και το ομορφο αποτελεσμα.
Τα συρταρια σε δυσκολεψαν με το καρφωτικο?
Ευχαριστώ η επόμενη θα είναι για τα δικά μου παιδιά.... Πτυσσομενα θρανεια.... Αρκεί πρώτα να βάλω μια τάξη στο μικρό εργαστήριακι μου!!!Πολύ όμορφο βγήκε Δέσποινα, μπράβο. Η επόμενη κατασκευή θα είναι ακόμα καλύτερη, συνέχισε!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.