Εξαρταται την χρηση νομιζω.
H γομαλακα που λιωνει στους 80 βαθμους, μπορει να ειναι food safe αλλα μαλλον δεν ειναι καταλληλη να μπει ως φινιρισμα κουταλας κατσαρολας.
Απο την αλλη, τα epoxy steel welds ειναι υλικα που γινονται κυριολεκτια σιδερο oταν στεγνωσουν και αλλοιωνονται μονο σε πολυ μεγαλες θερμοκρασιες.
Οποτε ο χαρακτηρισμος non toxic μου φαινεται λογικος.
H γομαλακα που λιωνει στους 80 βαθμους, μπορει να ειναι food safe αλλα μαλλον δεν ειναι καταλληλη να μπει ως φινιρισμα κουταλας κατσαρολας.
Απο την αλλη, τα epoxy steel welds ειναι υλικα που γινονται κυριολεκτια σιδερο oταν στεγνωσουν και αλλοιωνονται μονο σε πολυ μεγαλες θερμοκρασιες.
Οποτε ο χαρακτηρισμος non toxic μου φαινεται λογικος.