Γενικά δεν παίζει να φορτίζω μπαταρίες σε φορτιστή βγάλε βάλε , τώρα με το usb το πετάω πάνω σε μια πηγή και τέλος .3.7ν 1000mah η μπαταρία αν είδα καλά
με 3 eneloop των 1900mah και 4.6v σύνολο δεν θα είχες το ίδιο/καλύτερο αποτέλεσμα?
επειδή έχω και εγώ τέτοια φωτιστικά και τα δουλεύω με eneloοp, ρωτάω μήπως κάτι χάνω
Φτιαχνεις γωνιες ραφιων απο τσιμεντο πλεον????Για απο πανω δεν ξερω, ισως τσιμεντοχρωμα ή καποιο βερνικι πετρας. Θα σου πουν οι ειδικοι.
Για το ιδιο το τσιμεντο, παντως, θα σου προτεινα να δοκιμασεις το megagrout inject (προσοχη, μονο το inject, οχι το απλο). Ειναι ο,τι πιο λειο και ταυτοχρονα σκληρο εχω δοκιμασει απο καμια 10αρια διαφορετικα τσιμεντα και τσιμεντονονιαματα.
Πλησιάζει η βάφτιση της κόρης!!! Μου έχει κολλήσει αυτή η μπομπονιερα και σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ να δω πως φαίνεται και από κοντά!Φτιαχνεις γωνιες ραφιων απο τσιμεντο πλεον????
Χαχαχαχα
Βαγγελη ωραιο project που θελω να ασχοληθω και εγω οποτε δωσε feedback.
Πλησιάζει η βάφτιση της κόρης!!! Μου έχει κολλήσει αυτή η μπομπονιερα και σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ να δω πως φαίνεται και από κοντά!
Και βαζω και 100αρα, γμτΘα σου πρότεινα να αραιώσεις λίγο τις επισκέψεις στην υπόγα, άρχισες να χτυπάς πυράκια…![]()
Μα ετσι πρεπει να ειναι ... "αφαιρετικο"Σε σχεση με αυτο στην φωτο π.χ., που εχει μπολικες τρυπες, ρωγμουλες κτλ, πιστευω θα βγει πολυ καλυτερο με αυτο που σου ειπα.
Για ποσα κομματια σκεφτεσαιΠλησιάζει η βάφτιση της κόρης!!! Μου έχει κολλήσει αυτή η μπομπονιερα και σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ να δω πως φαίνεται και από κοντά!
Γουστα ειναι αυταΜα ετσι πρεπει να ειναι ... "αφαιρετικο"
ειναι πιο ομορφο απο το να ηταν ενα λειο μπλοκ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.