....
Ερωτήσεις:
1. το τελικό κόψιμο στις άκρες γιατί το έκανες στο ραντιαλ και όχι στο παγκοπρίονο;
2. Πόσο ασφαλές είναι να τοποθετήσεις τρόφιμα πάνω του από την στιγμή που έχει αρκετή ξυλόκολα;
1. αν πας για ολο ασπρο φοντο ειναι δυσκολο....θα πρεπει να υπερεκθεσειςΔεν ξέρω και πολλά η αλήθεια είναι. Με action cameras φτιάχνω βιντεο, time lapses κτλ.
Πολυ καλη η βασηΕπόμενο στάδιο ο φωτισμός!
Περιμένω από Κίνα λεντοταινιες warm και cold white καθώς και ντιμερς για να ρυθμίζεται η ένταση τους ξεχωριστά. Έχετε εικόνα ποσες σειρές ανα τυπο λευκου να βάλω για να έχω το καλυτερο αποτέλεσμα στις φωτο και στα βιντεάκια?
Ένα καλό σκ που δεν θα Λυσσομαναει!!!Ποτε θα παμε για ψάρεμα?????
...
Παω να κανω το εμβολιακι εδω κοντα και επιστρεφω για τη συνεχεια![]()
Τέλειο φαίνεται. Και δεν θέλει και κόλλημα. Αρκεί να μην ζορίζεται στα 24v γιατί βλέπω ότι είναι το όριο του. Έλεγα να μπει μέσα στο κουτί του εκτυπωτή κοντά στον ανεμιστήρα. Λες να έχει θέμα;@songless_bird αυτό σου κάνει. Αλλά θα φροντίσεις να αερίζεται καλά για να απάγεται η παραγόμενη θερμότητα.
Εκει ειναι όλα μαζί. Μητρική και τροφοδοτικό. Υπάρχει ένας ανεμιστήρας ανάμεσα σε οθόνη και μητρική και έλεγα να το τοποθετήσω κάπου εκεί . Να το βγάλω εκτός κουτιού αν περνάνε τα καλώδια από τις οπές των καλωδίων και να του φτιάξω εξωτερικά ένα κουτάκι μαζί με το raspberry ;Υποθέτω εννοείς τον ανεμιστήρα της μητρικής...δεν ξέρω, αν έχει υψηλή θερμοκρασία εκεί θα έχεις θέμα.
Αν βρεις καλύτερο σημείο, από άποψη θερμοκρασιών, προτίμησέ το.
Ναι, δοκίμασε εκεί, αν καταφέρεις να το 'χτυπάει' το αεράκι από τον ανεμιστήρα (χωρίς να μειώνεις τον αερισμό κάποιου άλλου σημείου) λογικά θα είναι μια χαρά.Υπάρχει ένας ανεμιστήρας ανάμεσα σε οθόνη και μητρική και έλεγα να το τοποθετήσω κάπου εκεί .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.