Ότι περίσσευε εγώ το έκανα γατζάκια για να κρεμάει ο μικρός κανένα ελαφρύ ρούχο, τσάντα κανένα ημερολόγιο του σχολείου και διάφορα τέτοια χαζά...Το sugru ειναι καινοτομο και καλο υλικο αλλα απαξ και ανοιξεις την συσκευασια πρεπει να την χρησιμοποιησεις ολη.
Αυτο ειναι ενα τεραστιο μειονεκτημα που καλυπτει τα προτερηματα αυτου του υλικου που ειναι και πανακριβο.
Το πηρα μολις ειχε πρωτοβγει και δεν το ξαναπηρα.
Θερμοσυστελλομενο με κολλα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει.
Αν καποιος το εχει ας πει αν μπορει να κοπει κατα μηκος, να φορεθει στο καλωδιο και να συρρικνωθει σωστα οταν ζεσταθει?
Θερμοσυστελλομενο με κολλα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει.
Αν καποιος το εχει ας πει αν μπορει να κοπει κατα μηκος, να φορεθει στο καλωδιο και να συρρικνωθει σωστα οταν ζεσταθει?
Nα'σαι καλα για την δοκιμη.
Αρα και σε αυτη την περιπτωση θες δεσιμο με συρμα, οποτε δεν αλλαζει κατι ιδιαιτερα.
Αυτό στην φωτογραφία είναι προσάρτημα για τον μικρό γωνιακό, έτσι; Αν υπάρχει κανένα δοκιμασμένο βάλτε κάνα λινκ - φαίνεται ενδιαφέρον.Μια χαρα το εκανες Δημητρη, μπραβο!
Σαν εναλλακτικη για την εσωτερικη λειανση θα προτεινα -για καλυτερο ελεγχο- την χρηση ταινειολειαντηρα χειρος.
Το πλαϊνό όμως τελείωσε εύκολα (3ο βήμα - χωρίς να περιστρέφεται η βίδα). Πιστέυω ότι είτε φταίει που είναι περισσότερο το υλικό προς αφαίρεση ή κάτι κάνω λάθος.Θεμα ενος λεπτου να φυγει το τετραγωνο κατω απο την κεφαλή της καροβιδας.
Δεν ξερω γιατι σου πηρε τοση ωρα η εξωτερικη λειανση, μαλλον θα ηταν καλο το κραμα της καροβιδας
Ισως βιδες με κεφαλι ψωμακι να ειναι πιο ευκολες στην λειανση. Ειναι και επιπεδες κατω απο την κεφαλή.
Οι βίδες ψωμάκι έχουν πολύ μικρότερο κεφάλι από τις καρόβιδες. Το ίδιο και οι βίδες με 6γωνο κεφάλι. Αυτή που δείχνεις στην φωτογραφία μου κάνει για κεφάλι truss και δεν τις βρίσκω εύκολα.Eιχα μετατρεψει και εγω καποτε 2 βιδες με κεφαλι ψωμακι -για χρηση σε t-track σε οδηγο της Bosch- oπου ηθελα επιπεδη κεφαλη <2μμ.
Αν και η ανακινηση ενος σπρευ ειναι 2-3 λεπτων δουλεια/υποθεση εντουτοις βρηκες λυση...!!!
Ωραιος...!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.