DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Μετά το "σκουντημα" απο τον πατριωτη μου που επισκευασε εναν καναπε, επιασα με το μαστορακι μου να επισκευασουμε την προεκταση του δικου μας καναπε η οποια επειδη δέχεται την μεγαλυτερη επιβαρυνση, ξάπλες δλδμ είχε κάτσει.

Ανοίξαμε λοιπον τον πατο του "επιπλου" και οπως θα δείτε ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ για την ποιότητα "επιπλου" που τιμολογουν με 4 ψηφια οι απατεωνες!!!!!
IMG20260228132346.jpg

Δείτε λοιπον ποιοτητα καναπε του χιλιαρικου!!! Ολα με το καρφωτικο αέρος συνδεδεμένα μεταξυ τους.
Αν μπορουσαν να καρφώσουν και τα παπούτσακια του θα το έκαναν!!!!!!!!!!

IMG20260228132350.jpg
Όπως και να έχει πλανίσαμε 6 ωραία καδρονάκια απο παλέτες ωστε να φανει νεο φρεσκο ξυλο, κοπηκαν στην επιθυμητη διασταση και τοποθετηθηκαν 5 εκ κατω απο τους ιμαντες ωστε να επιτρεψουμε λιγο φλεξ.

Διορθώθηκαν και οι ιμάντες που είχαν φυγει απο τα σανίδια, μπήκαν και εξτρα βιδες ενισχυσης του σκελετου, συραφθηκε το υφασμα στο κατω μερος και έτοιμος!

Ο μικρος μου μαστορας επι το εργο.

IMG_20260302_141145.jpg

Και η χαρά της ολοκλήρωσης της επισκευης!

IMG_20260302_141324.jpg

Αλλη αισθηση πλέον καθώς εγινε σαν καινουργιος ο καναπες!

Last edited: