Chris1967
Supreme Member
- 11 September 2010
- 4,223
Re: DIY R-2R DAC: πειρασμός, όχι αστεία...
Σίγουρα πρέπει πριν το dac να αγοράσω... υπομονή!

Σίγουρα πρέπει πριν το dac να αγοράσω... υπομονή!
από ότι διαβάζω το πράγμα θέλει υπομονή και ψάξιμο και ειναι και ακριβό οποτε αφήνεις όσους το έχουν να παίξουν πλέον μαζί του μέχρι τελικής πτώσεως και από εκεί και πέρα αποφασίζεις τι θα κανεις
Μια μικρή ερώτηση. Έχω κόψει τη τροφοδοσία από το USB καλώδιο μου στο CM6631a (το κλασικό κινέζικο που υπάρχει στο ebay) και το τροφοδοτώ με 5V από ένα Reflektor-D. Εν συνεχεία παίρνω 3.3V από το CM6631 και τα βάζω στο ISO +3.3V του DAM. Θεωρείτε ότι είναι οκ έτσι, ή να βάλω μία άλλη LM317 τροφοδοσία για το CM6631a και να βάλω το Reflektor-D να τροφοδοτεί με 3.3 το ISO +3.3V του DAM;
Υ.Γ. Δοκιμάστε τα φίλτρα. Δεν έχουν καμία σχέση με τα original, ειδικά σε 44.1.
Το ξέρω ότι θα με δουλεύετε για χρόνια... αλλά δεν πειράζει σας αγαπώ όλους :flowers:
Εννοούσα το updated FIR2 που ανέβασε ο spzzzzkt πρόσφατα με τα μαμά FIR1 φίλτρα του soren FIR2 -> upsampling από 352/384 KHz σε 2.8/3.1 MHzΌντως, κάνουν διαφορά, αλλά μόνο στα 44.1 (ή και στα 48). Κανένα από τα φίλτρα που έχουν "ανέβει" δεν έχει αλλαγές στα φίλτρα των υψηλότερων SR. Αυτά παραμένουν "μαμά".
Σαν απόλυτη τιμή έχεις δίκιο. Αν συγκρίνεις με άλλες λύσεις όμως...
Ασε που και τα άλτορ στο ίδιο μήκος κύματος δεν βρίσκονται;
Βέβαια ό,τι και να λέμε..."άμα φτάναν τα λεφτά...."
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εννοούσα το updated FIR2 που ανέβασε ο spzzzzkt πρόσφατα με τα μαμά FIR1 φίλτρα του soren FIR2 -> upsampling από 352/384 KHz σε 2.8/3.1 MHz
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.