Απ' ότι ξέρω ο Χρήστος έχει και τα δικά του έτσι, ο Τζιμάρας τα έχει στα 500mA.
Nαι αλλα νομίζω πάντα καλό είναι να είναι συμετρικά.R2R
Positive Rail: .18A, 10V
Negative Rail: 0.06A, 10V
άρα τα ΒΙΒ πρέπει να δίνουν τουλάχιστον 180μΑ στο + και 60μΑ, +70μΑ αντίστοιχα εσωτερικά!
Τελικά ελάχιστα 250μΑ και 120μΑ
R2R
Positive Rail: .18A, 10V
Negative Rail: 0.06A, 10V
άρα τα ΒΙΒ πρέπει να δίνουν τουλάχιστον 180μΑ στο + και 60μΑ, +70μΑ αντίστοιχα εσωτερικά!
Τελικά ελάχιστα 250μΑ και 120μΑ
Το έγραψε εκ παραδρομής...
Δημητρη ξέρεις καποιο DAC να παιζει καλύτερα κρυο? Η να μην ακούει στις τροφοδοσίες? Όλα τα παραπάνω ισχύουν για ολα τα ντακ που υπάρχουν.
Χρωστάω και μια μικρη αναφορά απο την τελευταια ακροαση που καναμε με την κατασκευή του DimDim.
Η ακρόαση εγινε πριν κάποιες ημερες στον χωρο μου και με τα γνωστα συνοδα, ο Dim ειχε περασει επανω το τελευταίο φιλτρο (και καλύτερο απο οτι ελεγε). Επισης ειχε μολις "φαει" το ενα απο τα τοπικα reg ενω απο τροφοδοσιες ειχε 2bib+1 reflector. Περισσότερα τεχνικα απο τον ιδιο. Απο ηχητικης πλευρας η τελευταία (τριτη συνεχόμενη ακραοση του ιδιου Soekris) ηταν και μακράν η καλύτερη. Την πρωτη φορα που το ειχαμε ακουσει εδω σπιτι μου θυμάμαι τα σχολια μου να ηταν περι "μεγαλων δυνατοτήτων", τωρα για πρωτη φορα ένοιωσα οτι αυτες οι δυνατότητες εχουν γινει πραγματικότητα.
Δεν λέω οτι δεν υφίστανται καποιοι περιορισμοί, τα μακροδυναμικα και οι χαμηλες (η ταχύτητά τους-οχι η εκταση) σιγουρα θα μπορουσαν να ειναι καλύτερα, το ιδιο και ο διαχωρισμός καναλιων που για καποιο λογο με άφησε λιγο προβληματισμένο (η ιδεα μου? δεν ειμαι σιγουρος). Απο εκει και περα μονο εξαιρετικες εντυπωσεις, ειδικα σε χροια (αληθοφανής) και έλλειψη τεχνουργημάτων στις ψηλές. Μουσικη ροη και σκηνη ειναι ικανοποιητικές με το συνολικο αποτελεσμα να ειναι ιδιαίτερα ευχάριστο και μελωδικό. Επιδεικνύει τον χαρακτηρα ενος ladder DAC σε τιμη που δεν συναντάται σε εμπορική λυση.
Ανυπομονώ να ακουσω το τελικό στάδιο (αφου ο Dim) φαει και τα τελευταία reg..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.