DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Παιδια μεσα σε μια εβδομάδα μετράω κατασχέσεις πινακίδων και στα δυο αυτοκίνητα μου
το μηχανακι εμεινε

Βγαλτε φωτοτυπίες επικυρωμενες τα διπλώματα σας γιατί θα σας τα πάρουν και αυτά
τα παιδια πρεπει να εισπραξουν φράγκα
Τα φαγανε, δεν εχει αλλα, οπως με θρασος δηλωσε ενας πολιτικός
απίστευτοι!!!!!

Δεν εχουν κάνει ποτέ βολτα από 3ης Σεπτεμβρίου, Λιοσιων και τα ρεστα της περιοχης????
Που να πάνε ρεεεε δεν εχουνε λεφτα εκει????
Οχι μονο δεν εχουν λεφτά
εχουν και εξοδα γιατι πρεπει να τους ταϊσουν και να τους απελάσουν
ε τοτε και μοιρασε κλήσεις στους μαλάκες που πληρώνουν τα καστανα

Βαζουνε φόρους στο φόρο!!!!
μάλιστα νέα μοδα
Τελος κινητης τα κινητα, ΦΠΑ στο τελος
μη μιλήσουμε για καυσιμα, αλκοολ και τσιγάρα

Πληρώνουμε αμεσους φόρους/ταμεια πάνω από το 50% του μισθού μας,
μη μου πειτε οι υψηλόμισθοί μονο
βαλτε και την κρατηση του εργοδότη
αυτά δεν ειναι χρηματα????
Ελευθεροι επαγγελματίες ειπατε???
κατσε να δεις σε λίγο....

Θελετε να πάμε σε εμμεσους φόρους δηλαδη ΦΠΑ των αγορων μας, ΔΕΗ (σε λίγο θα πληρώνουμε τελος για την μεταφορά σηματος λόγω ανταγωνισμού που ξεκινά σε λίγες μέρες), καυσιμα, τσιγαρα, αλκόολ, (πάλι), τελη κυκλοφορίας, τελη κατοικίας, τελη....

Αν κάνουμεε λίγες πράξεις και δούμε εναν που δουλευει για ~55.000/ετος δηλαδή ~28000 καθαρά, αν τα ξοδευει ολα
αλλά 15000 πάνε σε εμμεσους φόρους
Δηλαδη το κράτος συνολικά σου παιρνει το 75%!!!!!:damnyou:
χωρις τις κλήσεις
:SFGSFGSF:

Υ.Γ. Σηφη την ισχύ ουδεις εμίσησε αλλά δεν εχω ακούσει αυτά που αναφέρεις.

Χεσε μεσα.... Εχουμε ακομα να δουμε πολλα... Εμεις τα ενοικιαζομενα δωματια που χουμε ηταν να ανοιξουμε την περασμενη παρασκευη αλλα λογω της τεφρας απτο ηφαιστειο ακυρωθηκαν οι κρατησεις.. Βαλε να κρατησει κανα μγνα φιλε αυτο να δεις μετα ακυρωσεις συμβολαιων! Και αντε ζησε μετα με τοσα τρελα εξοδα κ φορους που πληρωνουμε! Ερχονται πολυυυ δυσκολες εποχες, κ αλοιμονο σ αυτους που δε εχουν καβαντζα...

Νικολα το συγκεκριμενος ενυσχητη τον ακουσα με τα arcosX και τρελαθηκα.. Οπως λεει κ ο Μανολης, ξεμπερδευεις με το θεμα ενυσχητης σχεδον εφ ορου ζωης!!!

Νικολα το συγκεκριμενος ενυσχητη τον ακουσα με τα arcosX και τρελαθηκα.. Οπως λεει κ ο Μανολης, ξεμπερδευεις με το θεμα ενυσχητης σχεδον εφ ορου ζωης!!!

Κατάλαβα θα εχουμε κατεδαφίσεις
εφυγες:vroam:

Σηφη συγχαρητηρια
κανεις λειτούργημα
υπάρχουν παρα πολλα θεματα στις πισω σελίδες που εχουν παρα πολύ ενδιαφερον
:SFGSFGSF:

Υ.Γ. ζηλευω τον χρόνο σου

Φιλε να μη ζηλευεις καθολου... Ξηγιεμαι.. Τους τελευταιους μηνες εχω τοσο πολυ στρες κ αγχος που ειλικρινα δε ξερω αν μπορεις να το φανταστεις.. Ωρες ωρες με πνηγει..κ μου διμιουργουνται πολυ πολυπλοκα συναισθηματα..τα πασης φυσης τεχνικα με τρελαινουν κ νιοθω ασχημα που δεν εχω κανεναν κοντα εδω να μοιραστω την τρελα μου! Το audio ηταν παντα μια διεξοδος για μενα κ πραγματικα απολαμβανω την μουσικη!και επειδη υπαρχει μια τεραστια γκαμα πραγματων που με ενδιαφερει ριχνω διαβασμα μπολικο .. Σκεψου οτι ολη μερα σχεδον δουλευω σα τρελος! Κιομως εχω τετοια διψα που το avclub ειναι μονιμα ανοιχτο, ακουω μουσικη απτον freedom ταυτοχρονα,κ μολις ακουσω τον ηχο ειδοποιησης του yahoo messanger για νεο mail τρεχω σα το χαζο να δω ποιος εγραψε τι!!
Κ μεσα σ ολα αυτα εχω ξεκινησει κ τον diy κηπο μου!!! Περυσι εβγαλα ενα σωρο ντοματες-κολοκυθια-πιπεριες-μελιτζανες-πεπονια-καρπουζια κ αλλα!!!!!ακομα εχω βαζα λιαστες ντοματες κ πελτε δικα μου!! Γιαυτο σου λεω... Βραστα...

Σημερα συζητησα καποιες λεπτομερειες με τον μανολινο περι του μοσχαριου.. Ουφ.. Ρε συ τεραστιο θα γινει... Αλλα κλαιν μαιν!!
Αντε πειτε ρε παιδια καμια ιδεα για μεταλα για το κουτι μου για τον tda-κινεζο γιατι με βλεπω να το κανω ξυλινο!

Αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό πρόβλημα με το Pagination του θέματος 813 MULTIMODE PP
Κάποιοι ίσως το παρατηρήσατε – να βγαίνει λευκή σελίδα.
Προσωρινά εξαφανίζω το θέμα μέχρι που να βρω λύση.

Αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό πρόβλημα με το Pagination του θέματος 813 MULTIMODE PP
Κάποιοι ίσως το παρατηρήσατε – να βγαίνει λευκή σελίδα.
Προσωρινά εξαφανίζω το θέμα μέχρι που να βρω λύση.

Τώρα μολις διάβασα το μήνυμά σας
Και ευχαριστώ που απεκαταστάθη η βλάβη , εύχομαι να είναι η ταλευταία
Τα υπολοιπα σας τα έχω απατήσει στα ΠΜ