DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Φιλε Νικο μια τελευταια μονο συμβουλη..ξερεις αν μπορω να παρω απο καπου εδω Ελλαδα ψυκτρες για μελοντικα προτζεκτσ? καποτε ειχα διαβασει καπου για καποιον τυπο καπου στην Ερμου(?) που κοβε με το μετρο..βασικα θα δω πως θα βγει ο κινεζος και λεω μπας κ γλυτωσω το κουτι απο modu που χει κανα 280αρι με τα μεταφορικα..αλλιως βρισκω απο conrad και μαλιστα σχετικα οικονομικες...αλλα αμα ειναι απο ελλαδα καλυτερα..

παιδες να ρωτηξω..με αφορμη τον τοροειδη που χω βαλει στον ενυσχητακο με το tda7293 που χω φτιαξει για το ανηψακι...
Ο ΜΣ βουιζει ο ατιμος κ μου την σπαει..δεν μου χει ξανα τυχει αυτο. και λεω τωρα γω, εκτος απο καλο καργαρισμα στο βιδωμα και πισοχαρτο απο κατω, τι αλλο να κανω?.αυτη η ρητηνη που βουτανε διαφορα εξαρτηματα και κοκαλωνει, υπαρχει διαθεσιμη για αγορα πχ να τον βουτηξω μεσα η οχι?

Με ρητήνη γεμίζουν το εσωτερικό του "ντόνατ" και αφήνουν και τρύπα για την βίδα. Αλλά όχι ολόκληρος στην ρητήνη. Μπορεί να μην ψύχεται καλά.
Μία καλή πατέντα για το βουητό είναι να πατήσει ο τοροειδής πάνω σε φύλλο από νεοπρένιο 8mm. Είναι καταπληκτικό υλικό στην απομόνωση κραδασμών και μηχανικών βόμβων. Θα τα βρείς σε κατασκευαστές στολών δυτών. Δεν ξέρω για αλλη πηγή.

Ο τύπος προσάρμωσε αστεροειδή σε αυτοκινητάκι! Μέχρι και σαζμάν έφτιαξε μόνος του.
Είμαστε πολύ πίσω παίδες! Τσάμπα μάγκες είμαστε και θα το πληρώσουμε ακριβά.
Η "Διεθνής" δεν κατάλαβα που κολλάει αλλά μαλλον Ανατολική Γερμανία....

Θα φτιάξουμε κανένα Fostex?

Τι θα γινει?
Εχω ενα σχεδιακή BLH με ενισχυση γραμμής μεταφοράς και bass reflex για να βγαλει λίγο μπάσο

τη τρύπα του ρεφλέξ θα την κρύψουμε να μην φαινεται
μην κατηγορήθουμε για ''βρώμα'' στα χαμηλά
θα το ξερουμε μονο εμεις

κιτακια θα συναρμολογούμε....

Υ.Γ. μετά τους Αιγύπτιους ηγεμόνες.....ερχετε ο Nazgul
θα αργήσει λίγο γιατί πραγματικά προκειτε για ιδιαιτερο σχεδιο βασισμένο σε ενα παλιό της δεκαετίας του 90
παρόμοιο περιτύλιγμα, διαφορετική δομή

Δε ξέρω εάν εμπνεύστηκες από τη hybrid καμπίνα του 127. Σε προσεκτική ακρόαση σίγουρα κάνει τερτίπια το hybrid.

Τώρα πες αλήθεια.
Σε εμπνέει να φτιάξεις fostex?

Νικόλα αν αναφερεσαι σε μενα πρεπει να σου πω οτι εχω τρελή εμπνευση με κορμό μπανανιάς
Οσο για τα fostex ενα εχω να πώ
το νου σας....

Attachments

• banana-2.jpg
    banana-2.jpg
    55.2 KB · Views: 14