DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

καλα καταλαβα....ρε ξεφτιλα τα καπνισες τα Hemp και πας για φοστεξ τωρα??εεεεεε???
Γιαυτο μου ρθες ορεξατος σημερα μετα απο αποχη 2 ημερων...

Ναι τέτοια λέγε να μη μας πεί

Ελα Νίκο , δέν είναι οτι δέν θέλω , αλλα δέν μπορώ γιατι έχω κάποιες συμφωνίες γι αυτο το προϊον και τήν μελέτη του - γι αυτο ακριβώς συζητάγαμε και πριν μερικές μέρες με τον Διονύση Ρ.
Μπορώ ομως κάποια στιγμή να σάς δώσω ένα black box να δοκιμάσετε και να μου πείτε εντυπώσεις πέρα απο το buzz και για το πώς επηρεάζει τον συνολικό ήχο τών συσκευών

Χαιρετισμούς

Δημήτριε ηταν καλή η μπανάνα χθες?

Την επόμενη φορά θα κανουμε κόντρα με τη ντραμς,:BDGBGDB55:
να ερθει και ο Ρέτσος που τα πάει καλύτερα από μένα στα τυμπανα

Οποιος θελει δηλώνει συμμετοχή

Ελα Νίκο , δέν είναι οτι δέν θέλω , αλλα δέν μπορώ γιατι έχω κάποιες συμφωνίες γι αυτο το προϊον και τήν μελέτη του - γι αυτο ακριβώς συζητάγαμε και πριν μερικές μέρες με τον Διονύση Ρ.
Μπορώ ομως κάποια στιγμή να σάς δώσω ένα black box να δοκιμάσετε και να μου πείτε εντυπώσεις πέρα απο το buzz και για το πώς επηρεάζει τον συνολικό ήχο τών συσκευών

Χαιρετισμούς

Από τα συμφραζόμενα να υποθέσω κάτι στη γραμμή τροφοδοσίας?
Αν υπάρχει τέτοιο box, εννοείται...θα κανονιστεί meeting της γνωστής τυφλής ομάδας δοκιμών για προσεκτική ακρόαση. Μόνο που ξέρεις, καμιά φορά συμβαίνουν ατυχήματα και το black box δεν είναι δυνατόν να εντοπιστεί :flipout:

Δημήτριε ηταν καλή η μπανάνα χθες?

Την επόμενη φορά θα κανουμε κόντρα με τη ντραμς,:BDGBGDB55:
να ερθει και ο Ρέτσος που τα πάει καλύτερα από μένα στα τυμπανα

Οποιος θελει δηλώνει συμμετοχή

Τζούλια ακούω, ντραμς και κόντρα. 3 μαγικές λέξεις. Μέσα!

Ε ψψψψψ Νίκο , αμα είναι να γίνει κανένα μπατιρντί καλό:bandit::eating::HTEHEH56:
, είμαι μέσα , να μην ξεχνιόμαστε :BDGBGDB55:

Υπάρχει πλέον επίσημη κι έμπειρη ομάδα ακρόασης νέων διαστημικών τεχνολογιών και ανακαλύψεων η οποία αποτελείται από συμφορουμίτες και μη, ακούει προσεκτικά κι αξιολογεί μαραφέτια στο ίδιο πάντα σύστημα και με τους ίδιους δίσκους. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως τα συμπεράσματα είναι πάντα ομόφωνα και διαχωρίζονται από το υποκειμενικό "θα το βαζα στο σύστημά μου ή όχι". Φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση (αρ γιου ιν?) μπορεί να κανονιστεί μπυροκατάνυξη με γυναίκες και ψητά (θα έχουμε και black box να καταγράφει :flipout:).

Last edited:
Ε ψψψψψ Νίκο , αμα είναι να γίνει κανένα μπατιρντί καλό:bandit::eating::HTEHEH56:
, είμαι μέσα , να μην ξεχνιόμαστε :BDGBGDB55:

Φιλαράκι εχω προνοησει και θα μείνεις ικανοποιημένος από τις πρώτες κιολας μποτιές
Απλά να μην δουλευει ο ντραμερ μας (εχουν κενό αυτες τις μερες, Σαββατο ηταν η τελευταία εμφανιση, αλλά βγαζουν cd)
για να γίνει η κόντρα
πρεπει να φερουμε και ενα χαιεντά, εκτός Μήτσου, εναν οριτζιναλ, ο Δημήτρης ειναι παραστρατημένος
εχει διαρκείας αλλωστε και μεγάλη συνεισφορά στη κατανάλωση:Banane0:

Θα δώσω σημα
Μαλλον τι να δώσω
ειμαστε ανοιχτά, ορίστε μέρα

Last edited:
Εσύ πως? με VOIP? Να μας φωνάξεις στη Σάμο το καλοκαίρι (κοίτα να έχεις κανονίσει γυναίκες, μην κουβαλάμε εμείς)!

Αααα εγω εχω γυναικα...να κουβαλησετε εσεις τις δικιες σας!!!:2thumb22sup:

βρε κανονηστε εσεις κατι κι γω 'πεταω' κ ερχομαι! απλα να το ξερω κανα μηνα ποιο πριν...!:ears:

παιδες πειτε μια σκεψη....ρε παιδια που παμε?πως βλεπετε την κατασταση γενικα?..ολα πανε ορτσα κατα διαολου η ειναι ιδεα μου??,,ας μη αναφερθουμε ΚΑΘΟΛΟΥ σε πολιτικα κτλ....απλα τι σκεφτεστε...εγω ενω εκ φυσης ειμαι τρομερα αισιοδοξος, ειναι ισως η πρωτη φορα που τα πραματα βλεπω να χειροτερευουν σε αγριο βαθμο...στις πολεις πως ειναι τα πραματα?