DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Ο nbulamatsis μου βαλε στο μυαλο ομορφη ιδεα για να κουκουλωσω τον Μ/Σ τροφοδοσιας! Με φιαλη απο γκαζακι! Πολυ καλο!
Νικ τι πισσοχαρτο παιρνεις για το σασι; Κοινο για σκεπες;

Re: Κατασκευές μελών

Sorry αδερφε. Δικιο εχεις.. Απλα επειδη σχεδιαζω ενα set με 6l6 κ σασι θα ναι ενα ταψι γιαυτο παρασυρθηκα..

υποτίθεται οτι σε αυτό το νήμα μπαίνουν Links για άλλα νήματα που περιέχουν κατασκευές μελών, κάποιες φωτογραφίες και που και που πέφτουν και καναδυό ερωτήσεις ...

έχει αλλάξει κάτι ??

Sorry αδερφε. Δικιο εχεις.. Απλα επειδη σχεδιαζω ενα set με 6l6 κ σασι θα ναι ενα ταψι γιαυτο παρασυρθηκα..

Σίφη δεν αναφέρομαι σε σένα συγκεκριμένα, ούτε είναι θέμα να ζητήσεις από εμένα καμία συγνώμη

απλά σε αυτό το νήμα (τουλάχιστον) καλό είναι να αποφεύγεται το τσατ

είναι κάτι σαν index για την diy, μπάινω να δώ κατασκευές και κατασκευές δεν βλέπω .....

οταν το ειδα ψοφισα στο γελιο αλλα μετα που το ξανασκεφτηκα, μηπως ειναι οτι πρεπει για τα βινυλια?Η για να καθαριζουμε τα κουτια εσωτερικα?

Σκουπακι USB

:2thumb22sup:

το εχει η κλεοπάτρα 5 ευρω, crisis friendly

εριξα για πλακα στο γραφειο λιγη ζαχαρη...με τα χιλια ζορια να τραβηξει..απλα επειδη ειναι ψοφιο, πρεπει να χεις πολυυυ υπομονη για να κανεις δουλεια..

Και εγώ όσα αντίστοιχα έχω δει... είναι για τα μπάζα...

Σίφη κοινό πισσόφυλλο πάχους 1-2mm. Είσαι σίγουρος ότι θες να βάλεις? Πρόσεχε να είναι μακριά από λάμπες και πηγές θερμότητας γιατί άμα ζεσταθεί θα σε πάρουν τα ζουμιά.

Μπα στα πλαινα θα βαλω μονο κ κατω άπο τους ΜΣ. Δε θα ζεσταινεται καθολου..
Παιδια πειτε μια γνωμη... Εσεις οι dac ακιδες, εχετε δει κανα απο αυτα τα κινεζακια που να κανει passthrough 5καναλο ηχο απο pc? δηλαδη οποτε το χρειαζομαι να ναι αναμενο, κ να χει εξοδο ψηφιακη ωστε να μην έπεμβαινει αλλα απλα να αφηνει το σημα να περναει..

Μου φαινεται το dacmagic μου κανει κουτι....κανα σε κιτ να κανει τα ιδια η καλυτερα σε χαμηλοτερο κοστος?

Ρε μαστορια σε ενα coaxial 75ωμ bnc-bnc , το μπλενταζ συνδεεται κ απο τις δυο μεριες η μονο απ την μερια της πηγης; Ψαχνω ακομα τι φταιει με τη συνδεση του dac με το pc...

Απάντηση: Re: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Ρε μαστορια σε ενα coaxial 75ωμ bnc-bnc , το μπλενταζ συνδεεται κ απο τις δυο μεριες η μονο απ την μερια της πηγης; Ψαχνω ακομα τι φταιει με τη συνδεση του dac με το pc...

Κι απ' τις δυο μεριές.

Χμμμ... Οταν παλιοτερα ρωτησα σχετικα με το να βαλω bnc στην καρτα ηχου μου, την audigy2zs, τα παιδια μου παν το βυσμα οποσδηποτε να ναι απομονωμενο απο το σασι του pc. Ομως μετρωντας με πολυμετρο τις επαφες της καρτας ηχου βλεπω οτι το - απο το 3,5mm jack ειναι γειωμενο στο σασι του pc.. Κ σκεφτομαι μηπως φταει αυτο που δε παιζει..
Θα κατσω να φτιαξω μαλλον ενα 3,5mm σε rca να δοκιμασω, μη τυχον κ εκανα καμια πατατια..