DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Απάντηση: Re: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Χμμμ... Οταν παλιοτερα ρωτησα σχετικα με το να βαλω bnc στην καρτα ηχου μου, την audigy2zs, τα παιδια μου παν το βυσμα οποσδηποτε να ναι απομονωμενο απο το σασι του pc. Ομως μετρωντας με πολυμετρο τις επαφες της καρτας ηχου βλεπω οτι το - απο το 3,5mm jack ειναι γειωμενο στο σασι του pc.. Κ σκεφτομαι μηπως φταει αυτο που δε παιζει..
Θα κατσω να φτιαξω μαλλον ενα 3,5mm σε rca να δοκιμασω, μη τυχον κ εκανα καμια πατατια..

Αν κάποια συσκευή στην αλυσίδα μετά το dac γειώνεται (τελικός π.χ) δεν χρειάζεται γη και από τις δύο πλευρές του καλωδίου, μιας και τα πισί γειώνονται. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ισχύει ότι έγραψε ο tonal

Βασικα υποπτευομαι τα βυσματακια τα bnc...Εχουν μια χαζομαρα τροπο να βαλεις τον κεντρικο αγωγο, με βιδα, και πρεπει να κανεις χειροτεχνια για να πιαστει σωστα...κατι βυσματα ultimax ειναι..
Θα φτιαξω ενα rca σε 3.5mono και βλεπουμε..

Χμμ...επιχειρησα να το κολησω αλλα γιοκ....δε κολαει το ρημαδι...το καλωδιο ειναι επαργυρο. πως κολαει το ρημαδι??...

θα δοκιμασω κ με λιγακι δυνατοτερο κολητηρι...με το 15αρι γιοκ...κανει μπαλακι η κοληση κ δε κολαει πανω στον κεντρικο αγωγο...

Παιδια κανα καλουτσικο καλωδιο για ενα 5μετρο stereo rca-rca interconnect? λεω να δωσω μεχρι 7-8ε το μετρο. Δηλαδη κανα 50αρικο για 5 μετρα οριο...

αυτος ο τυπακος στο εβαυ δε βλέπω να χει με το μετρο..Βασικα εχω κατι κουκλια rca Monster Cable και λεω να τα χρησημοποιησω..

στειλτου μαιλ και θα σου κοψει οτι θες, εγω επειδη ειμαι και αφηρημενος στις συνδεσεις του ειχα πει και να μου κανει και ξεχωριστα χρωματα μαυρο/κοκκινο καλωδια για ξεχωριζω ανετα τα καναλια. ανετος τυπος
Τωρα αμα εχεις αλλο αστο...

Φιλαρακι πιο αμεσα δε γινεται
Μπαινω διαβαζω αλλά δυστηχως δεν εχω χρόνο γα γραψιμο
οχι οτι εχει πεσει δουλεια :-)))
απλά ανοιγει ο καιρος...λίγο απο εδω λίγο από εκει, τραβαει και λίγο ξυδακι η περισταση
καλά ειναι
Σημερα μετά απο καιρό home alone αποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Απάντηση: Re: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Φιλαρακι πιο αμεσα δε γινεται
Μπαινω διαβαζω αλλά δυστηχως δεν εχω χρόνο γα γραψιμο
οχι οτι εχει πεσει δουλεια :-)))
απλά ανοιγει ο καιρος...λίγο απο εδω λίγο από εκει, τραβαει και λίγο ξυδακι η περισταση
καλά ειναι
Σημερα μετά απο καιρό home alone αποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

:party::party::party:

Την ξαποστειλες την γυναικα ωρε;; Αιντε λυωστα τα hemp!!!

Φιλαράκι μενω alone
αλλά εχει συχνα κοσμο το σπίτι
δε εχω θεμα με τα dB
αυτές τις μερες κολλάει και το πληκτρολόγιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ε τι παρτυ μωρε μοναχος..δε λεει ρε...
Και γιατιιιι κολαει το πληκτρολογιο ρε συ?