DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Η ιδέα ήταν εντοιχισμένα woofer που η πλάτη τους θα βγαίνει στο μπαλκόνι, μέσα στην ντουλάπα. Όταν θες ν' ακούσεις και δεν βρέχει, ανοίγεις την ντουλάπα. Τεράστια μπάφλα, άπειρα λίτρα...

Τελος! Το αποφασισα! Ειμαστε ολοι τρελοι! Ετοιμοι για το κλουβι! :grinning-smiley-043

καλα αμα το κανα αυτο η γυναικα μου μα το θεο θα με βασανιζε για μερες..χα χα χα....

να βρασω..σημερα μαλον χαλασε το dac μου...φτου.. κατι χαλασε στην ψηφιακη εισοδο..η οπτικη ειναι μια χαρα, αλλα η ψηφιακη δε κανει τιποτα...τι μπορει να φταιει?...το τριπλοτσεκαρα αλλα τζιφος..

Εννοείς την ομοαξονική SPDIF. Δες αρχικά μήπως φταίει ο επιλογέας οπτικής/ομοαξονικής (αν έχει) ή κάποια κόλληση, επαφή κτλ στο βύσμα. Ελπίζω να μην είναι receiver.

το dac εχει 3 εισοδους. 2 ομοαξονικες κ 1 οπτικη. κ οι 2 ομοαξονικες δε παιζουν...να χαλασε ταυτοχρονα ο επιλογεας και στις δυο?δυσκολο μου φαινεται ε...αν ειναι receiver, παπαλα το dac?

Κάτι του κανες, τι? Προσπάθησε να θυμηθείς τα πάντα. Τι ώρα πήγες σπίτι, που άφησες τα κλειδιά, τι έφαγες, που συνέδεσες το ομοαξονικό... Ομολόγησε!

ξερεις τι βλακεια εκανα? ειχα στο ρακ το Cd πανω και το dac στο απο κατω ραφι ..ε ηθελα να κανω αλλαγη... ελα που βαριομουνα να βγαλω τα καλωδια απο πισω..θεωρησα ο χαζος οτι ειχε αρκετα λασκο καλωδιο για να κανω την αλλαγη...ε εσπασα την υποδοχη της οπτικης!! ανοιγω το dac, κολαω την πλακετιτσα της οπτικης πανω στο σασι με πολυουρεθανικη σιλικονη, προσεχω οτι δεν εσταξα τιποτα πανω στην πλακετα, ξανακουμπωνω το καπακι κ απλα η spdif δε παιζει... την οπτικη εσπασα, το coaxial δε παιζει...κουλο ε... τσεκαρα ΟΛΕΣ τις επαφες μη τυχον εφυγε τιποτα κ ολα φαινονται οκ.

Δες τα βύσματα από μέσα, τις κολλήσεις τους κι ακολούθησε όσο μπορείς το path στην πλακέτα. Αν θες ανέβασε και μια αναλυτική φωτό. Ποιος DAC είναι?

Το Cambridge Dac 3... To path απο οτι καταλαβα, και ολλα μεσα, φαινονται καθαρα..οπως κ τα βυσματα...θα προσπαθησω να τα φωτογραφησω αν προλαβω, γιατι Πεμπτη φευγω για Μυτιληνη για μια βδομαδα κ εχω ενα καρο τρεξιμο με την δουλεια.

υγ.. Τωωρα δενει το γλυκο ρε..θυμασαι που σου λεγα οτι δε συγχρονιζει με το pc? απο πριν ενα μηνα κανει νερα...ενω με την οπτικη που χα το Cd επαιζε σουπερ...ετσι τωρα που εριξα την οπτικη του pc στο ντακ κ την ομοαξονικη του Cd φανηκε παλι το προβλημα..αρα φανταζομαι φιλε οτι μαλλον τσουφ..

Last edited:
Καλησπερα παιδια, υπαρχει καποιο συγκεκριμενο μερος εδω
που μπορουμε να κραξουμε ελληνικα μαγαζια που κανουν
απατεωνιες η που δεν πληρουν προυποθεσεις αποστολης; :rifle::HTEHETH63:Με ηλεκτρονικα εξαρτηματα εννοειται.

Ειδικά εάν αναφέρεσαι σε εξαρτήματα εδώ είσαι καλά, σου στέλνω και PM.