DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

ρε σου λεω οπως ημουνα πεταξα ΜΣ, λαμπες, ΟΛΑ!...πρωτη κ τελευταια φορα ειπα που ασχοληθηκα με λαμπες...τωρα με τον Τσακιριδη τον προ ξανα πιασα λαμπα...

Ρε 'σεις
τι θα γινει εδω μεσα?
δυο τρεις θα γραφουμε?
τι νοημα εχει τοτε το φορουμ?
αν ειναι πάμε και στο messanger

εχεις κ messanger ρε καρταλι??γιαααα προσθεσε με...
και γιατι γκρινιαζεις ρε? αφου το παμε...τα hits πανε καλα οπως λενε και οι admins...τι θε τωρα να'ουμε?..
πλακα πλακα κ ο johnjohn που ειναι?.

δεν εχω
γιαυτό ρωταω
αλλά τωρα ανοιγει και ο καιρός...
τον Τζον αστον αυτες τις μερες
από Σεπτέμβρη μολις αρχισουν οι βροχιες

Ρε 'σεις
τι θα γινει εδω μεσα?
δυο τρεις θα γραφουμε?
τι νοημα εχει τοτε το φορουμ?
αν ειναι πάμε και στο messanger

Οι περισσότεροι χρήστες αποζητούν τεχνικές πληροφορίες στην κατηγορία DIY και όχι το chat της προφανώς.

ρε μαστορια, επειδη σημερα σχεδιασα τελικα τι και πως ακριβως πρεπει να ναι το rack Μου, σχεδιαζω να το φτιαξω με μελαμινη 19αρα και καποια ραφακια θα ναι μετακεινουμενα με μελαμινη 16αρα..πειτε καμια γνωμη που να βρω λαστιχενια τακακια που θα στηριζουν τα ραφια..βαριεμαι να φτιαχνω μονος μου..

ρε συ diy ρακ θα κανω...μια λεπτομερεια βαριεμαι!! :grinning-smiley-043
αντε θα το φτιαξω εγω..τι σ@#@ τσαγκαρης ειμαι !!!..

Ελα ρε Μανωλο γιγαντα, πες κ συ τιποτις γιατι παγοβουνο αρχισε να διαφαινεται στον οριζοντα!!! :captain:
να το κοψω οοολο αριστερα μαναμ η θα βρουμε;

ρε σεις ξερετε καναν Θαλη που φτιαχνε ηχεια απο Μαρμαρο?..τι κανει αυτος?Ζει?..

γιααα πες ρε Niko...αμα ειναι να τ ακουω κ να πρεπει να βαλω σαμπρελα, δε θελω ρε!!!

Για τον Μιλήσιο λες?
Μετα τον ηλεκτρισμό και την αστρολογία ασχολήθηκε και με ηχεία?
Μπραβο του!

Τα αλλά που λες με την τεκνοποίηση εχουν να κάνουν με κελεμπλεκι, λαστιχα με βιδες στη μπαφλά, πατενταρισμένο υλικό (radial) για την κατασκευή του 8'' κατασκευής Harberth, seas excel πάνω, vifa κατω από 200 και πολύ προσεγμενο κρος

κελεμπεκι ε..χα..παντως φαινονται πολυ απλοικα..οι κουτες ειναι κλασικες, δηλαδη χωρις λαβυρινθους και τετοια?

κλασσικοτατες
με ελάχιστες ενισχύσεις και λίγο πίσσα
πραγματικά παιζει ελευθερα στο χωρο σαν να μην υπάρχει κουτί
με τεράστια διασπορά
πραγματικά ακούς το χωρο και οχι δυο πηγες μεσα του
Με αυστηρα κριτηρια εχει δυο προβληματα
δεν εχει την απόλυτη πληροφορία ψηλά και το χαμηλό του υστερεί λίγο σε ταχύτητα και μετωπο
το ΗL5 ψηλά τα πάει λίγο καλύτερα ψηλά αλλά δεν υπάρχει συγκριση σε καμία περιπτωση

Κατα τα υπόλοιπα ειναι σταθερό στα 6Ωμ και ο κατασκευαστης υποτιμά τον εαυτό του με τα +/-3dB που δινει για τα 35-20.000
στο χωρο μου εχει ενα ελαφρό φουσκωμα 45-100Ηz στα 4dB και ενα 3dB 6000 με 10.000, τα οποία οφειλονται και στο χωρο
τα υπόλοιπα μια ευθεία +/-1,5dB με απίστευτη ομαλότητα

παιζει πραγματικά τα πάντα με ρυθμό
σε καμία περίπτωση δεν θα το ελεγες μονιτόρ αλλά εχει εναν χαρακτήρα που θα το αγαπήσεις....ειδικά αν ακους diana krall και Cohen
εγω βεβαια το προτιμω με live κλασσικό ροκ που μπορείς να ακους τον Πλάτ να σκούζει στα 110dB κορυφή χωρίς να ενοχλείς κανέναν
Δεν ειναι τυχαίο που στη γειτονια εχουν χρόνια να μου φερουν τις αρχές
Μετραμε πάνω από 6000ωρες
με τη Alfa ~240.000km
προφανώς κανενα προς πώληση

Attachments

• studio40.jpg
    studio40.jpg
    63.5 KB · Views: 28
Last edited: