DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Σημερα το πρωι ακουσα ενα ζευγαρι fonkens οδηγουμενα απο εναν diy λαμπατο με el34..ρε συ ομορφα παιζουνε αυτα! Πολυ σπιρτοζικα με mid ακριβως οπως μ αρεσουν! Στα χαμηλα μονο πασχουν πολυ! Το μπασο μαλον ρηχο-ξερο.. Πω πω αυτα με ενα sub καλουτσικο, θα παιξουν πολυυυ καλα!

Σημερα το πρωι ακουσα ενα ζευγαρι fonkens οδηγουμενα απο εναν diy λαμπατο με el34..ρε συ ομορφα παιζουνε αυτα! Πολυ σπιρτοζικα με mid ακριβως οπως μ αρεσουν! Στα χαμηλα μονο πασχουν πολυ! Το μπασο μαλον ρηχο-ξερο.. Πω πω αυτα με ενα sub καλουτσικο, θα παιξουν πολυυυ καλα!

Σε κάποια στιγμή θέλω να φτιάξω ένα γιατί μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον :-) Με 127 τα άκουσες?

Και για την πληρότητα της πληροφόρησης εάν δε τα γνωρίζετε … meet the fonkens http://www.planet10-hifi.com/fonken.html

Ναι με το 127. Πολυ ζωντανο ηχειο! Θα παω ξανα με δικη μου μουσικη να το ξεψαχνισω! Τα ευσημα μου στο μελος με id Kenwood που με βοηθησε να βρω αυτα τα ηχεια, 50 μετρα απτο μαγαζι μου!

Αυτα ειναι μαγκες!! Μαλον απο δευτερα θα χω στο μαγαζι μου τα fonken οδηγουμενα απο εναν diy single ended με el34! Για ενδελεχη ακροαση κ εξεταση! Θα τα χω για καμποσες μερες!!

Λες ωρε;; Μπα μου φαινεται πολυυυ καλη κατασκευη!! Παιρνω μαθηματα... Θα δεις σε λιγο καιρο... Χε χε

Ρε γαμωτο αυτες τις μερες εχω μπει σε ενα καρο σκεψεις... Ενταξει στα ηχεια κατεληξα τι θα φτιαξω κ ηδη ξεκινησα σημερα..Αλλα το θεμα ενυσχητης ειναι ενα θεμα..εχω προβληματιστει πολυ με το τι πρεπει να κανω...να φτιαξω τελικα αυτον με τα κινεζικα κιτακια τα tda η να βολευτω για αρχη με τον yamaha μου, κ να μαζεψω κανα φραγκο να φτιαξω κατι καλυτερο...κανω αυτες τις σκεψεις γιατι καλοι οι κλωνοι, αλλα οχι οτι τρελαθηκα κιολας.. Οποτε αμα ειναι ετσι κ αυτος με τα 4 tda φοβαμαι οτι θα το βαρεθω γρηγορα... βεβαια τοτε θα χω κ σωστο ηχειο κ ισως να παιξει καλα...
Πειτε καμια γνωμη ρε παιδια..

Σηφη
κοψε τις π@π@ριες με τα κινεζακια
σε λίγο θα πάρεις σοβαρο ηχείο που εχει απαιτησεις
φτιάξε ή αγόρασε κάτι καλό να γουσταρεις
αν δεν ειχεις να διαθεσεις δε πειράζει σιγα σιγα
αλλά μη πετας τα λεφτά σου σε κιτάκια

ΛΕΓΕ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ

Λοιπόν ασε τα κιτακια γιατί εχουμε πρωταθλητή
πάει για το δευτερο στη σειρά
δεν υπάρχει αλλος σημερα που να εχει το κλικ το παραπάνω
Ηρθε και ο νέος
Γεια σου Κεκε μπαμπα του Νίκου!!!!
Μπραβο στην οικογένεια και στο μελλοντικό πρωταθλητή
εχουμε να δουμε μάχες με Πετροφ!!!
Τον διασηρανε τον Γερμανό....
δεν φταιει ο Γερμανός ο Ρος φταίει
βεβαια δεν ξερουμε τι πιεσεις ειχε από ΜΒ, FIA και συνειδηση

Οι δικοί μας οι κοκκινοι...με τους σπόνσορες ολα καλά, το μηνιατικο μπαινει, αν ζοριστουμε οικονομικά εκβιαζουμε FIA οτι φευγουμε να μας σταξει τιποτα
ενταααξει.... θα τη βγαλουμε
εχουμε περάσει και χειρότερα

Ρε συ μανα μου, ακουσε με.. Τα φραγκα ειναι πολυ περιορισμενα αυτον τον καιρο για πολους και διαφορους λογους..
.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ γνωσεις περι ηλεκτρονικων εχω ελαχιστες και παλευω να μαθω αρα λυση του ξεκιναω κατι εντελως απτην αρχη αποριπτεται γιατι απλα δε σκαμπαζω..Τα κιτακια τα χα παρει πριν κανα 6 μηνο γιατι μου φανηκαν πολυ φτηνα και καλα για τα λεφτα τους, και κατασκευαζονται ευκολα με τις γνωσεις που εχω.
Για να αγορασω κατι, μαλλον δυσκολο, λογω ελειψης μπαγικο!Ισως πολυ ποιο μετα..αλλα ελα που θελω να τον εχω φτριαξει εγω..
Οποτε, μια λυση καλη θα ταν καποιος ενυσχητης που να υπαρχεουν πχ τα σχεδια του, να υπαρχουν τα pcb ωστε να τα αγορασω, σιγα σιγα να παιρνω καλα υλικα και να τον φτιαξω! Καμια προταση?..

Ηδη εχω καποια υλικα..να αναφερω τιποτα μπας και βρουμε τιποτα μανα μου?πχ εχω 2 τορροειδης 2χ28V / 500va και δυο αρκετα μεγαλες ψυκτρες...Μη μου αναφερεις λαμπατα μαγκα γιατι χωρος ουτε για πλακα δε υπαρχει..

Λοιπον μαλλον αποφασισα τι θα κανω για τελικο, μετα απο μεγαλη κ εντονη σκεψη... Καταρχας θα φτιαχτει ο κινεζος μιας κ τα χω ολα τα υλικα μαζεμενα. Να εξασκηθω κ λιγακι στις κατασκευες-κολησεις κτλ... Κ μετα σιγα σιγα θα φτιαξω το μοσχαρι του ΜΤΖ να ξεμπερδευω.. Τουλαχιστον θα χω ποιοτικη κ σιγουρη καθοδηγηση απο εμπειρο ατομο, ε κ θα φτιαχτει πιστευω κατι πραγματικα καλο κ δυνατο!