DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

τα περιμένω ναρθουν
θα σε φωναξω γιατι αυτα που μου ειχες αφησει δεν με βολεψαν
θα κανουμε Α Β την επόμενη φορά

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=18274
Ακόμα ένα άρθρο για το ρόλο της Κίνας ως παραγωγού λανθανιδίων…
Έχει ανακοινωθεί και στο παρελθόν ότι η Κίνα θέλει τα σπάνια υλικά να μην εξάγονται ως πρώτη ύλη αλλά να επεξεργάζονται κιόλας εντός των συνόρων της.

Ελα μανα μου..εδω ειμαι....εδω κ μια βδομαδα εχω το απολυτο στρες και τρεξιμο φιλε.. Πηγα 3 μερες Ικαρια, μετακομιζει η αδερφη μου με τον γαμπρο μου εκει. δουλεια, τρεξιμο, ενα καρο εξοδα κτλ κτλ...
Ειμαι σε φαση που συντονιζω ολα τα προτζεκτς στο χαρτι! γιατι χρονος για υλοποιηση ειναι πολυ λιγος..αντε μπας κ προλαβω αυριο να κανω τιποτα..τα Jairo ειναι με μισοφτιαγμενες κουτες, ο Τελικος και αυτος μισοτελειομενος (τα πανελς ερχονται), για το ρακ ερχονται τα ξυλα απο μερα σε μερα, και οι Λαμπες για τον λαμπατο ερχονται και αυτες πακετο με τα μεγαφωνακια για το φτηνο προτζεκτ ηχειου 12λτ, και εκπληξη, ερχεται κ ομοκεντρικη μοναδα για diy κεντρικο ηχειο για το Home cinema!..Μεσα σε οοοολα αυτα εχω και τον κηπο που χω φυτεψει..πρεπει αυριο να παω να βαλω αλλες 20 κολοκυθιες, 10 αγγουριες και αλλα 20 φυτα που εμεις το λεμε κλοσακια (σα αγγουρι στη γευση αλλα look Πεπονιου)..... :ADFADF1:

Ρε Σήφη το καλύτερο ξέχασες , οτι ΒΡΕΘΗΚΕ ΨΥΚΤΡΑ (τι ψύκτρα δηλαδή , ψυκτράρα ....):award:

Κατι τετοια μου λες κ με φτιαχνεις μανα μου!.. ΜΟΥ Α ΧΑ ΧΑ... Απο Ιουνη ξεκιναμε σιγααα σιγααα...
Πρεπει παντως να μπει iec μαστορα.. θα βρω κανα καλο και ας κοστιζει.. :ADFADF1:

Νίκο, τα παράπονα σου με PM στους αρμόδιους σε παρακαλώ και όχι εδώ.

Re: Κατασκευή SET. Τι?

επέτρεψε μου να θεωρώ ότι η DIY πρέπει να είναι λίγο πιο τεχνοκρατική από τα υπόλοιπα sub-forums, εάν παρατηρήσεις το ίδιο ισχύει και στο εξωτερικό.

Φιλε Τασο διαφωνω!..Το diy ειναι χομπυ, ειναι κατεξοχην δραστηριοτητα που περιλαμβανει κεφι, χαβαλε και παθος!Αρα νομιζω οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να υπαρχει κ χαβαλες αλλα και πλακα..Αλοιμονο αμα κοπουν αυτα..Στα ξενα φορουμ ειναι δυσκολοτερο να γινει χαβαλες μονο και μονο λογω της διαφορας γλωσας!
Αν το φορουμ ηταν πχ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ τοτε ναι να τανε ποιο τεχνοκρατικο..οχι ομως ετσι οπως ειναι τωρα..

ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΣΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΣΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

έσβησα μηνύματα που οδήγησαν σε flame μεταξύ μελών μας.

lol @ self quoting

φιλε Τασο να χαρεις, μη σβησεις ξανα ετσι ευκολα τα σχολια που γραφουν οι χρηστες...Ειδηκα χρηστες που χουν καταθεσει πολυ χρονο και με τοσα ποστ...ειναι αφανταστα ενοχλητικο και αν μη τι αλλο προσβλητικο..δε ειμαστε παιδια.

Φιλε Τασο διαφωνω!..Το diy ειναι χομπυ, ειναι κατεξοχην δραστηριοτητα που περιλαμβανει κεφι, χαβαλε και παθος!Αρα νομιζω οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να υπαρχει κ χαβαλες αλλα και πλακα..Αλοιμονο αμα κοπουν αυτα..

Βρε Σηφη ο Τασος δεν λεει κατι τετοιο, πιστευω.

Απλα καποιες φορες, καποιες οχι παντα, και δεν αναφερομαι στο τοπικ αυτο που εγινε οτι εγινε, αλλα γενικοτερα, καλον ειναι καποια θεματα να ειναι σχετικα "καθαρα" απο θορυβο, και καταλαβαινω γιατι ο Τασος λεει "ειδικα στην DIY".
Πως να το κανουμε, ειναι πιο αυστηρη κατηγορια απο την hifi λ.χ. οπου ο καθενας μπορει να λεει για το οπτικο καλωδιο που περιμενει να στρωσει...
Και οταν καποιος θελει να διαβασει π.χ. για SET και δεν ειναι καποιο καιρο στο site να καταλαβει το πνευμα και να το διασκεδασει, δεν ειναι και το πιο ευχαριστο.

Και πολλες φορες, λογω του "θορυβου", χανονται πραγματα που αξιζουν.

Ισως τελικα μια αποδελτιωση και ταξινομηση της DIY να ειναι μια λυση. ΕΙπωθηκε και παλιοτερα αλλα δεν ειδα να εχει προσφορο εδαφος.

Φιλικα προς ολους (ετσι κι αλλιως η αγαπη γα το χομπυ μας ενωνει), Στελιος.

Last edited:
Σιφη μου δεν προτίθεμαι να αφήσω κανένα flame να εξελίσσεται. Όπως λες είμαστε μεγάλα παιδιά. Όταν το γυρνάτε στο προσωπικό θα σβήνονται όλα τα συναφή.-