DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Φιλε stelaki, αλλο να γινεται παρουσιαση μιας κατασκευης και αλλο να γινεταο ερευνα σχετικα με το τι ειναι καλο η οχι! σε παρουσιαση ΝΑΙ να μην επιτρεπεται τιποτα απολυτως εκτος απο ερωτησεις σχετικες με το θεμα..αλλα σε ολα τα αλλα ο σχολιασμος και δυστηχως η ευτηχως ο χαβαλες, ειναι απαραιτητος!
Το ασχημο ειναι οταν σβηνονται ποστ, τσακ πατ χωρις λογο! ειναι πολυ λαθος αυτο! Μα πολυ λαθος! Σε κανενα φορουμ στο εξωτερικο δεν γινεται αυτο! Μα σε κανενα!..μονο σε ακραιες καταστασεις πρεπει να σβηνονται ποστ!

Το ασχημο ειναι οταν σβηνονται ποστ, τσακ πατ χωρις λογο!

Προφανώς δεν είδες τα μηνύματα στο γράφω και παραπάνω! Ήταν και σε προσωπικό επίπεδο.

Οπότε μη δίνεις τις λάθος εντυπώσεις σε παρακαλώ!

Φιλε stelaki, αλλο να γινεται παρουσιαση μιας κατασκευης και αλλο να γινεταο ερευνα σχετικα με το τι ειναι καλο η οχι! σε παρουσιαση ΝΑΙ να μην επιτρεπεται τιποτα απολυτως εκτος απο ερωτησεις σχετικες με το θεμα..αλλα σε ολα τα αλλα ο σχολιασμος και δυστηχως η ευτηχως ο χαβαλες, ειναι απαραιτητος!
Το ασχημο ειναι οταν σβηνονται ποστ, τσακ πατ χωρις λογο! ειναι πολυ λαθος αυτο! Μα πολυ λαθος! Σε κανενα φορουμ στο εξωτερικο δεν γινεται αυτο! Μα σε κανενα!..μονο σε ακραιες καταστασεις πρεπει να σβηνονται ποστ!

Αδερφε πρωτα απ'ολα αν κατι δεν γινεται αλλου και γινεται εδω, δεν ειναι λογος απαραιτητα να αλλαξει το εδω.
Χαβαλε και πλακα φυσικα θελουμε ολοι, ετσι κι αλλιως και το forum ειναι μια πηγη διασκεδασης. Τοσες ωρες περναμε εδω μεσα, ξεδινουμε και εδω πως να το κανουμε, και αναμενομενο ειναι.

Δεν ξερω αν προλαβες να δεις ομως τι πηγε να γινει στο αλλο thread, εγω που προλαβα λιγο, πιστευω, οτι η κινηση του Τασου ηταν "πυροσβεστικη". Και αν με ρωτησεις καλα εκανε. Admin ειναι.

την κουβεντα που μας κοψανε εδω στην off-topic/chat επειδη μιλαγαμε για μπαλα την προλαβες?οχι μαλον...εκει κ αν δεν υπηρξε υπονοια για flame...οπως και ενα καρο αλλα ποστ που σβηνονται για πλακα... και για να μη μιλαω μονο εγω , για να πουν και αλοι την γνωμη τους..θα περιμενω με ενδιαφερον..
Και το συνεχιζω μονο και μονο επειδη δυστηχως καποια ατομα γραφουν μονο και μονο με μπηχτες, σχολιακια, γελακια, ειρωνιες, και ειναι μιαααα χαρα.χωρις να συνησφερουν τιποτα ουσιαστικο στην diy...αλλοι με το παραμικρο τους βαζουμε χερι..αν εχω αδικο παρακαλω διαψευστε με..αλλα θελω κ την γνωμη αλλων περι των λεγομενων μου..

Απάντηση: Re: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

φιλε Τασο να χαρεις, μη σβησεις ξανα ετσι ευκολα τα σχολια που γραφουν οι χρηστες...Ειδηκα χρηστες που χουν καταθεσει πολυ χρονο και με τοσα ποστ...ειναι αφανταστα ενοχλητικο και αν μη τι αλλο προσβλητικο..δε ειμαστε παιδια.

Συμφορουμίτες, συμφωνώ, όλοι μεγάλα παιδιά είμαστε. Κάπου στοιχειωδώς πρέπει να μένουμε χοντρικά σε κάποια πλαίσια, για να υπηρετούμε και το σκοπό της κατηγορίας, που είναι οι ιδιοκατασκευές.

Έχουμε νήμα για off-topic, εκεί μπορούμε να βγάλουμε και λίγο το σώψυχό μας, χρειάζεται κι αυτό.

Εντός των επιμέρους τεχνικών νημάτων, τα εκτός θέματος το μόνο που κάνουν είναι να διακόπτουν τη ροή της πληροφορίας και να αποθαρρύνουν όποιον θέλει να βρει κάτι χρήσιμο.

Όσο για το σβήσιμο αγαπητέ Σήφη, σίγουρα σεβόμαστε όσους συνεισφέρουν στην κατηγορία, αλλά παρόλ αυτά, αν ένα μήνυμα εμπίπτει σε αυτά που λέμε πιο πάνω, πρέπει να φύγει, πως να το κάνουμε. Ακριβώς από αυτούς που συμμετέχουν περισσότερο, περιμένεις να δείχνουν - λόγω εμπειρίας - μεγαλύτερη κατανόηση σε τέτοια θέματα.

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

...

Έχουμε νήμα για off-topic, εκεί μπορούμε να βγάλουμε και λίγο το σώψυχό μας, χρειάζεται κι αυτό. ...

...Όσο για το σβήσιμο αγαπητέ Σήφη, αν εγώ δηλαδή "επενδύσω" 30 λεπτά για να γράψω έναν λίβελλο, πρέπει το μήνυμα να μείνει εκεί, επειδή έκανα κόπο?
...
Δεν σβήνει κανένας εδώ χωρίς σοβαρό λόγο (δες παραπάνω).

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος
Φιλε Κωστα σε καταλαβαινω απολυτα! Αλλα ουτε στο off topic δε μπορουμε να εκφραστουμε οπως θελουμε! Δυο φορες μας βαλανε χερι και σβηστικαν ποστ, χωρις απολυτως κανεναν λογο!
Και σε ποαρακαλω, μη μου πεις οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση γραφτηκε καποιο λιβελογραφημα! Ο μονος που επρεπε να επιπληχθει ειναι ο Τζιμακος που ξεκινησε με ΑΣΧΗΜΟ τροπο, και ανεφερε κατι παντελος ασχετο και ως προς το diy και ως προς το πνευμα του topic. Kαι ξαφνικα ο χαβαλες εγινε προσβολη...

την κουβεντα που μας κοψανε εδω στην off-topic/chat επειδη μιλαγαμε για μπαλα την προλαβες?οχι μαλον...εκει κ αν δεν υπηρξε υπονοια για flame...οπως και ενα καρο αλλα ποστ που σβηνονται για πλακα... και για να μη μιλαω μονο εγω , για να πουν και αλοι την γνωμη τους..θα περιμενω με ενδιαφερον..

Σίφη για τη μπάλα σε παραπέμπω στις τότε απαντήσεις μου για ‛επίθετα’ και περι απαγόρευσης της σχετικής θεματολογίας – σήμερα υπάρχει η σχετική κατηγορία και μπορείτε να τα λέτε εκεί, αν και δεν την παρακολουθώ σας την προτείνω (δε ξέρω δηλαδή εάν γράφετε εκεί). Το θέμα θεωρώ ότι έληξε.

Και το συνεχιζω μονο και μονο επειδη δυστηχως καποια ατομα γραφουν μονο και μονο με μπηχτες, σχολιακια, γελακια, ειρωνιες, και ειναι μιαααα χαρα.χωρις να συνησφερουν τιποτα ουσιαστικο στην diy...αλλοι με το παραμικρο τους βαζουμε χερι..αν εχω αδικο παρακαλω διαψευστε με..αλλα θελω κ την γνωμη αλλων περι των λεγομενων μου..

Την προλαβα και αυτην, θελεις πραγματικα τη γνωμη μου;
Νομιζω οτι και εκει καλα εκανε. Σκεψου η καθε κατηγορια να ανοιξει και ενα τοπικ για μπαλα, για μαγειρικη, για οτι αλλο...
Ποιος ο λογος να ειναι χωρισμενο το forum σε κατηγοριες;
Θα μου πεις απο την αλλη, και ισως και να μην εχεις και αδικο, "ελα μωρε μια μ@λ@κι@ ειπαμε να περασει η ωρα, δεν εγινε δα και τεραστιο θεμα". Και σαν απλος χρηστης δεν θα διαφωνησω εντελως ακομα και αν η μπαλα με ξενερωνει.

Αλλα αν το δει κανεις απο την μερια του Admin, και το πως το αντιλαμβανεται αυτο ο καθενας εξαρταται απο τις εμπειριες του στο χωρο του administration, ειναι καθαρη παραβαση (προσωπικη αποψη).

Τωρα για το αλλο που λες στο τελος, δεν το εχω δει οπως το λες. Και αν εχει γινει καποια τετοια κινηση παντα καποιος απο τα παιδια που ειναι υπευθυνα για την κατηγορια θα μπει να σβησει το flame. Αν κανω λαθος αδερφε (και το εννοω το αδερφε) εδω ειμαστε να το συζητησουμε.

Re: Απάντηση: Re: DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Φιλε Κωστα σε καταλαβαινω απολυτα! Αλλα ουτε στο off topic δε μπορουμε να εκφραστουμε οπως θελουμε! Δυο φορες μας βαλανε χερι και σβηστικαν ποστ, χωρις απολυτως κανεναν λογο!
Και σε ποαρακαλω, μη μου πεις οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση γραφτηκε καποιο λιβελογραφημα! Ο μονος που επρεπε να επιπληχθει ειναι ο Τζιμακος που ξεκινησε με ΑΣΧΗΜΟ τροπο, και ανεφερε κατι παντελος ασχετο και ως προς το diy και ως προς το πνευμα του topic. Kαι ξαφνικα ο χαβαλες εγινε προσβολη...

Και ποιος είπε ότι δεν έχει επιπληχθεί και δεν υπάρχουν σχετικά PM? Σε παρακαλώ να μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα!
Ας δώσουμε τέλος σε ένα μικρό flame εδώ!

Σήφη απαντάς σε μήνυμα που έκανα edit για να γίνω σαφέστερος. Δες το διορθωμένο.

Νομίζω ότι δεν συντρέχει λόγος να δημιουργήσουμε αντιπαράθεση από το τίποτα.

Οξύνσεις μπορεί να συμβούν, ανθρώπινο είναι, πρέπει όμως να τις αφήνουμε στην άκρη για να μην αλλοιώνεται ο σκοπός της κατηγορίας.

Re: Κατασκευή SET. Τι?

Όποιος θέλει να δει τι διεγράφη μπορεί
Και να σχολιάσει μπορεί.
Και δεν θα διαγραφεί.

Last edited by a moderator:
Αλλα αν το δει κανεις απο την μερια του Admin, και το πως το αντιλαμβανεται αυτο ο καθενας εξαρταται απο τις εμπειριες του στο χωρο του administration, ειναι καθαρη παραβαση (προσωπικη αποψη).
.

5 χρονια moderator σε site του εξωτερικου ημουνα ε. με ημερισια επισκεψιμοτητα πανω απο 3000 διαφορετικα ατομα, κ συνολικα 20.000 μελη... οποτε πιστεψε με εμπειρια εχω, και μαλιστα μεγαλη... και γιαυτο αντιδραω κ λεω οτι χτυπανε ασχημα τετοιες πολιτικες διαχειρησης καταστασεων,,

Και να σχολιάσει μπορεί.
Και δεν θα διαγραφεί.
ε καλο ειναι να υπαρχει σαν αρχειο...να βγαζει ο καθενας τα συμπερασματα του.

2 posts moved

Για να δούμε … πόσο μπορείτε να συνεχίσετε ένα μικρό flame?
Αξίζει???

5 χρονια moderator σε site του εξωτερικου ημουνα ε. με ημερισια επισκεψιμοτητα πανω απο 3000 διαφορετικα ατομα, κ συνολικα 20.000 μελη... οποτε πιστεψε με εμπειρια εχω, και μαλιστα μεγαλη... και γιαυτο αντιδραω κ λεω οτι χτυπανε ασχημα τετοιες πολιτικες διαχειρησης καταστασεων,,

Το ξερω βρε Σηφη, το θυμαμαι δηλαδη που το ειχες αναφερει τον πρωτο καιρο στο site. Δεν το ειπα για να σου πω οτι δεν ξερεις ή κατι τετοιο.
Απλα το moderation, το αντιλαμβανεται ο καθενας, ειτε οπως θελει και πιστευει οτι ειναι σωστο, ειτε οπως ο ιδιοκτητης ή κυριος υπευθυνος του εκαστοτε site του εχει πει. Εγω ας πουμε ειμαι της αντιληψης οτι καλο ειναι να ειναι λιγο "σφιχτό".

Και δεν υπαρχει σωστο και λαθος moderation, καθε site και member list ειναι διαφορετικη, αυτο το δειχνει μονο η διαρκεια παραμονης του mod και η πορεια του site τελικα.

Φυσικά και καταλαβαίνετε (όλοι) ότι σε άλλα forums … τα παραπάνω θα είχαν πολύ πιο αυστηρή αντιμετώπιση!

Λαθος φιλε μου. Τα πραματα ειναι πολυ ποιο ελευθερα εξω. Εδω πρωτη φορα νιοθω οτι καποιος παρακολουθει λεξη προς λεξη τι λεω κ πρεπει να προσεχω πααρα πολυ τι γραφω μη τυχον κ πειραχθει (?) καποιος..εγω προσωπικα εσβηνα ποστ Μονο οταν περιειχαν βρισιες μεσα.

Όποιος θέλει να δει τι διεγράφη μπορεί εδώ[/URL]
Και να σχολιάσει μπορεί.
Και δεν θα διαγραφεί.

Εχει σημασια βρε Νικο και εσυ τωρα, υπαρχει λογος;
Τα μηνυματα που σβηστηκαν ειναι εκατερωθεν, και πραγματικα δεν ξερει κανεις τι εγινε μετα με ΡΜ.
Ετσι κι αλλιως αν καποιος admin-mod εχει να κανει καποια παρατηρηση, το καλυτερο ειναι να το κανει προσωπικα και ιδιαιτερως, οχι στη φορα.
Να σβησει το flame εν τη γεννεσει του και οχι να θιξει καποιον ή να παρει το μερος καποιου.

Και να σχολιάσει μπορεί.
Και δεν θα διαγραφεί.

Με το Νίκο ανταλλάξαμε PM και θεωρούμε και οι δύο μας ότι καλύτερο είναι να λήξει το flame. Και να αφαιρεθεί η ανάρτηση.
Νίκο σε ευχαριστώ.

Συμφορουμίτες, ειδικά οι πιο έμπειροι - το ξαναγράφω - βοηθήστε!!

Το φόρουμ δεν το τρέχουν οι διαχειριστές, το τρέχουν τα μέλη του. Οι διαχ/στές το μόνο που κάνουν είναι καμμιά παρέμβαση στο πνεύμα των κανονισμών, των κοινά παραδεκτών κανόνων ευπρέπειας και ευγένειας και της βελτίωσης της λειτουργικότητας.

Θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω τους εμπλεκόμενους στο διάλογο αυτό των τελευταίων σελίδων, για τη θετική στάση και το πνεύμα κατευνασμού που επιδεικνύουν.