DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

Re: 813 MULTIMODE PP

Δεν βρίσκω πλέον κανένα ενδιαφέρον στο θέμα. Τσάμπα χώρο πιάνει στον σέρβερ μας. Και ο χώρος είναι πλέον πολύτιμος.
Και επιπλέον, βρίσκω πολύ καλή την ιδέα και συμφωνώ να συνεχιστεί αλλού ....

πλάκα κάνεις.. τι λε ρε μάστορα... pm ε... εγώ πάντως έτσι και σου εγραφα ο,τιδήποτε με pm και τολμουσες να το δημοσιεύσεις, θα σου έριχνα πολύ χοντρό βρισίδι... ωραίο ήταν αυτό..!!

John John τι εννοείς? Ότι ο Τσαμπάζης Νικόλαος έκανε κακώς που εξέφρασε ανοιχτά την απορία του ? Γελάω!

Θα μου πεις δεν είναι νέο ότι ο Σίφης προωθεί μέσω PM σε μέλη του avclub το purediy.
Σίφη, αναλαμβάνεις και εκπρόσωπος για θέματα τρίτων βλέπω.
Καλή συνέχεια και τύχη σου εύχομαι στα νέα σου καθήκοντα ως εκπρόσωπος.
Βλέπω ότι αισθάνεσαι άσχημα για το ότι μαθεύτηκε. Όχι γιατί έστειλες το ΡΜ. Το οποίο ας πούμε ότι είναι λίγο γκρίζα διαφήμηση κατά την ταπεινή μου άποψη.

Τεσπα ας πέσει κάτω.

Αλλος μπορει να μεινει στο πμ, στη γκριζα διαφημιση και στην δικηγορική εφεση του Σηφη που μιλάει για τρίτους,
αλλος στο οτι μια υλοποιηση με 813 πιανει χωρο στο σερβερ αφου δεν γουσταρουμε αυτον που το εφτιαξε (εδω εχουμε και νέο δικηγόρο αφου παλι μιλάει εκ μερους τριτων),
αλλος για ανεκδοτα....

Υ.Γ. Σχετικά με τους ''εκπροσωπους'' πιστευω οτι ο καθενας ειναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και αυτά που λέει, εκτος αν ειναι νομικά και ηθικά ορισμένος να εκπροσωπεί

τι ανέκδοτο βρε παιδιά ???

μόνο για ανέκδοτο δε μου κάνει .....

* βέβαια είμαι ακόμα στον 1ο καφέ, μπορεί αργότερα να γελάσω κι εγώ ....

Ρε συ Τασο με κοροιδευεις ρε φιλε?? εγω πρωτος δε σου ειπα μοναχος μου οτι θα στειλω πμ ΜΟΝΟ σε ορισμενα ατομα? συνολικα αντε να στειλα 10πμ αναμεσα σε χιλιαδες χρηστες!!! Γιατι με προσβαλεις τωρα οτι ενεργω με πονηραδα και κανω γκριζα διαφημηση??
Αισθανθηκα ασχημα γιατι καποιοι μπορει να σκεφτονται οτι στελνω αβερτα κουβερτα πμ προσπαθοντας να σας παρω χρηστες,να σας υπονομευω κατλ κτλ! Κατι που δε το κανα ρε συ! Και σε προκαλω αμα γινεται να μπεις στον λογαριασμο μου να τσεκαρεις ΟΛΑ μου τα πμ!..
Τι να πω ρε παιδια...πραγματικα τι να πω...

Αμα καποιος δικος σας εγραφε ον air κατι που ειπωθηκε μετραξυ σας, θα πεφτε σβηστρα μεσα σε 10 δευτερολεπτα...εμεις οι υπολοιποι ειμαστε λεπροι φαινεται και πρεπει οτι πουμε και κανουμε να το αναγουμε σε ζητημα..

Αλλος μπορει να μεινει στο πμ, στη γκριζα διαφημιση και στην δικηγορική εφεση του Σηφη που μιλάει για τρίτους,
αλλος στο οτι μια υλοποιηση με 813 πιανει χωρο στο σερβερ αφου δεν γουσταρουμε αυτον που το εφτιαξε (εδω εχουμε και νέο δικηγόρο αφου παλι μιλάει εκ μερους τριτων),
αλλος για ανεκδοτα....

Έχεις απόλυτο δίκιο,
Δηλώνω ότι έχουμε επαρκέστατο χώρο.
Και διαφωνώ ότι βαραίνει το server ή τα σχετικά.

Μην τσακωνεστε βρε σεις....

Δε τσακωνομαστε ρε φιλαρακι.. την απογοητευση μου δηλωνω ... επειδη σεβομαι καποια ατομα εδω μεσα και μεσα σ αυτους και ο Τασος (και ας με αδικει), το σταματαω εδω...

Ρε συ Τασο με κοροιδευεις ρε φιλε?? εγω πρωτος δε σου ειπα μοναχος μου οτι θα στειλω πμ ΜΟΝΟ σε ορισμενα ατομα? συνολικα αντε να στειλα 10πμ αναμεσα σε χιλιαδες χρηστες!!! Γιατι με προσβαλεις τωρα οτι ενεργω με πονηραδα και κανω γκριζα διαφημηση??
Αισθανθηκα ασχημα γιατι καποιοι μπορει να σκεφτονται οτι στελνω αβερτα κουβερτα πμ προσπαθοντας να σας παρω χρηστες,να σας υπονομευω κατλ κτλ! Κατι που δε το κανα ρε συ! Και σε προκαλω αμα γινεται να μπεις στον λογαριασμο μου να τσεκαρεις ΟΛΑ μου τα πμ!..
Τι να πω ρε παιδια...πραγματικα τι να πω...

Αμα καποιος δικος σας εγραφε ον air κατι που ειπωθηκε μετραξυ σας, θα πεφτε σβηστρα μεσα σε 10 δευτερολεπτα...εμεις οι υπολοιποι ειμαστε λεπροι φαινεται και πρεπει οτι πουμε και κανουμε να το αναγουμε σε ζητημα..

Να με συγχωρείς αλλά δεν πρόκειται να ελέγξω τα PM κανενός.
Ο λόγος σου μου είναι αρκετός.
Όσο για το συγκεκριμένο PM, ξεκαθάρισα από την αρχή ότι το κύριο σφάλμα σου ΙΜΗΟ είναι ότι λειτούργησες για λογαριασμό τρίτου. Ενώ το συγκεκριμένο PM ήταν στοχευόμενο σε συγκριμένο χρήστη και για συγκεκριμένο θέμα. Πιο στοχευόμενο δε γίνεται.

Για άλλη μια φορά αναφέρεις τα εμείς και εσείς και δικός μου και δικός σου… Κακώς!

Έχεις κάνει ένα βασικό λάθος.
Επρεπε να ανοίξεις ένα θέμα εδώ στην κατηγορία και να το ανακοινώσεις επίσημα. Δεν γουστάρουμε τον Τζιμακο πχ , και ανοίγουμε δικό μας μαγαζί.
Θα ήσουν μάγκας και κύριος.
Με τα ΠΜ λογικό είναι να σκεφτεται ο καθένας το πονηρό.

Τεσπα, πιστεύω, δεν υπάρχει κανένα θέμα με κανένα άλλο σαιτ ή φόρουμ, υπάρχει χώρος για όλους.....

Να με συγχωρείς αλλά δεν πρόκειται να ελέγξω τα PM κανενός.
Ο λόγος σου μου είναι αρκετός.
Όσο για το συγκεκριμένο PM, ξεκαθάρισα από την αρχή ότι το κύριο σφάλμα σου ΙΜΗΟ είναι ότι λειτούργησες για λογαριασμό τρίτου. Ενώ το συγκεκριμένο PM ήταν στοχευόμενο σε συγκριμένο χρήστη και για συγκεκριμένο θέμα. Πιο στοχευόμενο δε γίνεται.

Φιλε για ποιανου λογαριασμο ενηργησα?? Ειμαι administrator στο purediy και απλα ενημερωσα τον Νικο!Ενηργησα αυτοβουλα γιατι ειναι τιμη για ενα φορουμ να γινονται τετοιες αναλυσεις-παρουσιασεις! Κανενας δε μου πε τιποτα! Ειδα οτι ο Νικολας ενδιαφερθηκε για το θεμα και απλα τον ενηγμερωσα για το που θα διαβασει την συνεχεια! Αυτο μοναχα και τελος..εληξε εκει..

Για άλλη μια φορά αναφέρεις τα εμείς και εσείς και δικός μου και δικός σου… Κακώς!

Αυτο ΔΕΝ ηταν για σενα Τασο..Για αλλου πηγαινε..Για την χοντρη ειρωνια του Τζιμακου

:FSGSFGS4:

Έχεις κάνει ένα βασικό λάθος.
Επρεπε να ανοίξεις ένα θέμα εδώ στην κατηγορία και να το ανακοινώσεις επίσημα. Δεν γουστάρουμε τον Τζιμακο πχ , και ανοίγουμε δικό μας μαγαζί.
Θα ήσουν μάγκας και κύριος.
Με τα ΠΜ λογικό είναι να σκεφτεται ο καθένας το πονηρό.

Τεσπα, πιστεύω, δεν υπάρχει κανένα θέμα με κανένα άλλο σαιτ ή φόρουμ, υπάρχει χώρος για όλους.....

Ρε φιλε εισαι απο αλλο ανεκδοτο...τελος....δε παλευεσαι με τιποτα..

Απάντησες για λογαριασμό του ΜΤΖ.
Τι δεν έγινε κατανοητό?

Σε μια ερώτησης του τύπου ‛κανα νέο Μανώλη?’
Η απάντηση ήρθε από εσένα μέσω PM.