DJI Air, Air2,Air3,Air3s

...είπε ο άνθρωπος που αγοράζει iPad με 1ΤΒ memory... 😛
Καταλαβαίνω την ανάγκη να πεις κάτι αλλά με μπλέκεις με άλλον

... ε ναι, σιγά μην αγόραζες με 1ΤΒ τη στιγμή που βγαίνει και με 2... :poop:
 
  • Haha
Reactions: takisot
Μερικές πρώτες δοκιμές από τη λίμνη Μαραθώνα, με color grading από log-M (δεν ξέρω την τύφλα μου, αλλά τα αποτελέσματα με κάνουν να θέλω να διαβάσω περισσότερο)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
  • Like
Reactions: Kosh
Δυο ερωτήσεις που προκύπτουν από τα διάφορα βιντεάκια grading for dummies που καταβροχθίζω από το πρωί (όπου ως γνωστόν ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του).

1. Προτείνεται από πολλούς το να κατεβάσεις το Sharpness και το Noise Reduction στο minimum (εν προκειμένω στο -2), αφού αυτό σου δίνει το καλύτερο raw footage.
2. Προτείνεται όταν γράφεις σε Log-M να είσαι λίγο έως πολύ overexposed (+0.7 έως +1) αφού έτσι εσωκλείεις μεγαλύτερη πληροφορία στα shadows.

Ισχύουν τα παραπάνω; Διότι βλέπω ότι έχω αρκετά soft βίντεο (που διορθώνεται όντως και περίφημα από το Resolve), αλλά όταν έχω καμμένες περιοχές λόγω του +0.7EV, αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο (έως και αδύνατον) να το στρώσεις (ειδικά σε πλάνα που έχουν ταυτόχρονα έδαφος και ουρανό, όπου ο ουρανός μοιραία έτσι καίγεται).
 
Last edited: