Dolby Atmos 7.1.2 - Τα φώτα σας

Πολύ το μπλέκει.

Ζήτα του μια προσφορά για sub svs pb-1000, ηχεία ύψους η στο ταβάνι τα svs prime elevation και τα ηχεία στο ύψος του ακροατή να είναι polk signature E.
Τα prime elevation είναι εκείνα που σου έδειξα με την κεκλιμένη πρόσοψη. Βγαίνουν και σε φινίρισμα που ταιριάζει με τα polk και είναι και λίγο φτηνότερα με το μη γυαλιστερό φινίρισμα.
Τσεκαρισμενη κατάσταση αυτή, έχει μπει σε ουκ ολίγα σπίτια.

Άσε τα taga και τα cabasse. Τα polk παίζουν πιο εντυπωσιακά.

Για τον ενισχυτή, αν δεν σε πειράζει το 8Κ και αρκεστείς στο 4Κ, μια χαρά σου κάνει και ο 2600Η.

Ναι τα παρα έμπλεξε και δεν με βλέπω ν πηγαίνω με αυτόν. Ο προηγούμενος και δίπλα στο σπίτι μου ειναι και πιο θετικη ενέργεια μου έβγαλε, αυτός εδώ είναι λίγο μαχαίρι και κόπηκε σε αυτα που ζητάω και πετάει 20 αλλα επιλογες του. Το ότι με εβγαλε 3000+ άλλη ιστορία.

Όσο αφορα το 8Κ ούτε καν με πειράζει. Πιο 8Κ τωρα, ξέρω πάμε σφαίρα τεχνολογικά αλλα εδω στα 4Κ και δεν την παλεύουμε ακόμα. Αν οι διαφορες του 2600 με του 2700 ειναι απλα το 8Κ και τίποτα άλλο σε θεμα απόδοσης ηχου τοτε θα παω με το 2600 αν ομως υπαρχει κατι που αξίζει τότε δεν θα σκεφτώ την διαφορα τους και θα παω με το 2700.

Εκτός από τη μια είσοδο 2.1, και τις αντίστοιχες εξόδους, καθώς και τη δυνατότητα για δύο speaker presets, δεν έχουν άλλες διαφορές. Upscaling σε 8Κ ισως. να είναι ακόμα μια διαφορά.
Θα το σκεφτόμουν διαφορετικά αν αφορούσε π.χ. μοντέλα με διάφορες όπως ο 4500Η σε σχέση με τον νέο 4700Η. Γιατί εκεί συμπεριλαμβάνονται και άλλες διαφορές μεταξύ τους.

p

Ζήτα του μια προσφορά για sub svs pb-1000, ηχεία ύψους η στο ταβάνι τα svs prime elevation και τα ηχεία στο ύψος του ακροατή να είναι polk signature E.
Τα prime elevation είναι εκείνα που σου έδειξα με την κεκλιμένη πρόσοψη. Βγαίνουν και σε φινίρισμα που ταιριάζει με τα polk και είναι και λίγο φτηνότερα με το μη γυαλιστερό φινίρισμα.
Τσεκαρισμενη κατάσταση αυτή, έχει μπει σε ουκ ολίγα σπίτια.

Άσε τα taga και τα cabasse. Τα polk παίζουν πιο εντυπωσιακά.

Για τον ενισχυτή, αν δεν σε πειράζει το 8Κ και αρκεστείς στο 4Κ, μια χαρά σου κάνει και ο 2600Η.

Απάντησε...
Δεν συνεργαζόμαστε με την Polk άρα δεν μπορούμε να σας δώσουμε προσφορά δυστυχώς. Αν θέλετε μπορούμε να σας δώσουμε προσφορά για οτιδήποτε από:

SVS, Focal, Cabasse, Taga Harmony.

Για αυτά που μας ζητάτε οι τιμές είναι:

Prime Elevation: 349.00 Euρο / τεμάχιο
(High Gloss Black) In Stock

PB-1000 : 699.00 Euro In Stock

Ευχαριστούμε και παραμένουμε στην διάθεση σας

Τα Prime elevation σε τεμάχιο τα δίνει; Κουφό γιατί η συσκευασία είναι σε ζεύγος και έχουν μάλιστα πια μέσα μέχρι και τη σφήνα για το ταβάνι, εκτός από τη βάση που είχαν.

499/ζευγάρι το black ash κάνουν και 599 αν είναι σε φινίρισμα μαύρη ή λευκή λάκα, στην Ελλάδα.

Τεσπα. Ρώτα τον μήπως έχει κανένα Focal με καμπίνα. Όχι δορυφοράκια τύπου. Κανονικά ηχεία. Αν και μάλλον θα είναι τσιμπημένα σε τιμή.

Επειδή τα βλέπω ακριβά στην Κύπρο, δεν μπορείς από Ελλάδα; Πόσο πια τα μεταφορικά; Αλλιώς Amazon de ίσως;

Τα Prime elevation σε τεμάχιο τα δίνει; Κουφό γιατί η συσκευασία είναι σε ζεύγος και έχουν μάλιστα πια μέσα μέχρι και τη σφήνα για το ταβάνι, εκτός από τη βάση που είχαν.

499/ζευγάρι το black ash κάνουν και 599 αν είναι σε φινίρισμα μαύρη ή λευκή λάκα, στην Ελλάδα.

Τεσπα. Ρώτα τον μήπως έχει κανένα Focal με καμπίνα. Όχι δορυφοράκια τύπου. Κανονικά ηχεία. Αν και μάλλον θα είναι τσιμπημένα σε τιμή.

Τον ρώτησα αλλα γενικα περίεργος ο τυπος.
Ο άλλος ρε εσύ με το S50 που έδωσε λυση θα με εκτόξευση οικονομικά, όπως το λέει θα γινει από 5.1.2 σε 7.1.2. Το σαλονι μου τώρα λογο ανοιχτού πλάνου δεν λέει πολλά, με δυσκολεύει.
Δες πως είναι.

https://ibb.co/9VzXVSW

Επειδή τα βλέπω ακριβά στην Κύπρο, δεν μπορείς από Ελλάδα; Πόσο πια τα μεταφορικά; Αλλιώς Amazon de ίσως;

Ένας από τους πωλητές νομίζω είναι καλές οι τιμες του συγκριτικά με σκρουτζ και Αγγλία. Αυτός ο τελευταίος εδω ειναι πανάκριβος. Χ Δαγκωτό δεν λεει.

Κωστή να σκέφτεσαι σύμφωνα με το μελλοντικό σαλόνι, για μένα in ceiling ηχεία και για υπογούφερ αν κι έχω δύο απ τα pb1000 θα σου λεγα για ΧΤΖ 12-17 edge επειδή θα το πάρεις στα ίδια λεφτά με το pb1000.
Οσο για τις επιλογές των ηχείων, νομίζω πως πάντα για το συγκεκριμένο μπάτζετ, τα polk είναι μία τίμια επιλογή, ηχεία καλύτερα υπάρχουν δεν το συζητάμε αλλά είναι και πιο ακριβά κι αυτά που προσφέρουν πέραν της πρόσληψης ισχύος είναι για πιο ψαγμένες καταστάσεις για πιο έμπειρα αυτιά και τα περισσότερα θα χρειαστούν και τελικούς ενισχυτές για να τα οδηγήσουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι για το ίδιο μπάτζετ, αν μπορείς να ακούσεις 3-4 ζευγάρια κι αν καταφέρεις ν ακούσεις κάτι το τρομερά διαφορετικό και περισσότερο αρεστό (που πολύ αμφιβάλλω σε πολυκάναλη ακρόαση ταινίας αν θα καταλάβεις τέτοια διαφορά) τότε προχώρα.

Τώρα όσον αφορά τα δαπέδου που σου σύστησε, πέραν ότι θα ξεφύγεις στο μπάτζετ, αυτά είναι καλύτερα να ταιριάξουν με πιο δυνατούς ενισχυτές ή να τα οδηγεί τελικός, μόνο τότε παίρνεις το 100% των δυνατοτήτων τους, ότι ότι δεν θα παίξουν με τον 2600, αλλά όχι όπως πρέπει.

Κωστή να σκέφτεσαι σύμφωνα με το μελλοντικό σαλόνι, για μένα in ceiling ηχεία και για υπογούφερ αν κι έχω δύο απ τα pb1000 θα σου λεγα για ΧΤΖ 12-17 edge επειδή θα το πάρεις στα ίδια λεφτά με το pb1000.
Οσο για τις επιλογές των ηχείων, νομίζω πως πάντα για το συγκεκριμένο μπάτζετ, τα polk είναι μία τίμια επιλογή, ηχεία καλύτερα υπάρχουν δεν το συζητάμε αλλά είναι και πιο ακριβά κι αυτά που προσφέρουν πέραν της πρόσληψης ισχύος είναι για πιο ψαγμένες καταστάσεις για πιο έμπειρα αυτιά και τα περισσότερα θα χρειαστούν και τελικούς ενισχυτές για να τα οδηγήσουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι για το ίδιο μπάτζετ, αν μπορείς να ακούσεις 3-4 ζευγάρια κι αν καταφέρεις ν ακούσεις κάτι το τρομερά διαφορετικό και περισσότερο αρεστό (που πολύ αμφιβάλλω σε πολυκάναλη ακρόαση ταινίας αν θα καταλάβεις τέτοια διαφορά) τότε προχώρα.

Τώρα όσον αφορά τα δαπέδου που σου σύστησε, πέραν ότι θα ξεφύγεις στο μπάτζετ, αυτά είναι καλύτερα να ταιριάξουν με πιο δυνατούς ενισχυτές ή να τα οδηγεί τελικός, μόνο τότε παίρνεις το 100% των δυνατοτήτων τους, ότι ότι δεν θα παίξουν με τον 2600, αλλά όχι όπως πρέπει.

Κωνσταντίνο, εννοειται και παω με το μελοντικο σαλονι με την διαφορά εκεί θα δωσω κάτι έξτρα να προσθέσω in ceiling σε γυψοσανιδα. Απλά θέλω να εχω κάτι ωραίο οσο πιο καλό μπορω εδω μέχρι να φύγω. Για να καταλαβεις εμένα και μόνο τα S10 E να μου βάλεις χωρίς τίποτα αλλο θα δω διαφορα με το ότι έχω ποσο μάλλον με ενα σετακι που λέμε στις 2000- 2300 κοντά. Τωρα να με πάρεις στα 3000 εκτος ότι δεν θα μπορέσω αυτή τη στιγμή θα ξενερώσω στο τέλος και θα πω τέλος παω να πάρω κάτι των 800 να All In One να τελειώνω και μετα θα το μετανιώνω. Φαντάζομαι αυτα που μου προτείνεται και έχω αρρωστησει στην ιδέα νιώθω να τα ακούω συνέχεια στην φαντασία μου :)

Φίλε μου πρόσεξε σε κάποια προσφορά νομίζω σου έχει τον yamaha 585 , μην πέσεις τόσο πολύ σε ενισχυτή.

Επίσης βλέπω σου προτείνει ολο αμερικανιές και υπερτιμημένα πράγματα. Tι μάρκες είναι αυτές?
Το Polk s50e 600e?
Δεν έχει να σου προτείνει κάνα elac debut, q acoustics 3xxx, kef Q, dali, wharfedale, που είναι πιο γνωστά και πιο δοκιμασμένα?
.

Φίλε μου πρόσεξε σε κάποια προσφορά νομίζω σου έχει τον yamaha 585 , μην πέσεις τόσο πολύ σε ενισχυτή.

Επίσης βλέπω σου προτείνει ολο αμερικανιές και υπερτιμημένα πράγματα. Tι μάρκες είναι αυτές?
Το Polk s50e 600e? Είμαστε σοβαροί?
Δεν έχει να σου προτείνει κάνα elac, q acoustics, kef, dali, wharfedale που είναι πιο γνωστά και πιο δοκιμασμένα?

Φιλε για ενισχυτή είπαμε DENON AVR-X2700H ή 2600. Ο πωλητης επέμενε να μου δωσει Wharfedale, απλα όλα τα παιδιά εδώ διαφωνούν η τουλάχιστον πιστεύουν ότι τα Polk Signature E ειναι πολύ καλά και πάντα μιλάμε να είμαστε μέσα στο budget μου που όπως ειπα 2000 κοντά.

Απάντηση: Re: Dolby Atmos 7.1.2 - Τα φώτα σας

Aφού σου είπαν ολα τα παιδιά εδω οτι τα polk είναι καλύτερα ok.
Εσύ τα άκουσες? Σου αρέσαν?
Ήταν καλύτερα από τα elac τα debut?
Σε Home cinema τα ακουσες? Στους διαλόγους πως τα πανε? Τα μεσσάια καλα?
Aπό τα Q acoustics καλύτερα? Aπό τα Dali?

Κι εμένα στα μηχανάκια που είμαι άσχετος, όλα τα περιοδικά και όλα τα φόρουμ μου λέγανε ότι τα ιαπωνικά είναι καλύτερα,
αλλά το beverly δεν το αλλάζω με τίποτα ;)

Για να το κάνουμε εικονίτσες να το δούμε τι είναι.

Τα S50e είναι αυτά εδώ, παρεμπιπτόντως εδώ παίζουν με Denon 2500H.

46370032_2289542541275362_1639539564076859392_o.jpg

Το επόμενης χρονιάς μοντέλο ο 2600Η εδώ με Mission QX-4. Πιο μεγάλο ηχείο από το S50e δηλαδή.

https://www.facebook.com/UltimateAudioGR/videos/825529334628352

Και μια και πιάσαμε τα συγκεκριμένα, εδώ με τον 6014. Το μικρόφωνο του κινητού μπούκωσε καθώς πλησίασε το sub. :silly:

https://www.facebook.com/1928507800712173/videos/664190104431873

Συμπεράσματα από βίντεο με το κινητό δεν μπορείς να βγάλεις βέβαια, αλλά ένα οφθαμόλουτρο δεν είναι ποτέ κακό.

Re: Απάντηση: Re: Dolby Atmos 7.1.2 - Τα φώτα σας

Κι εμένα στα μηχανάκια που είμαι άσχετος, όλα τα περιοδικά και όλα τα φόρουμ μου λέγανε ότι τα ιαπωνικά είναι καλύτερα,
Δωσε στο παλληκαρι συγκεκριμενες προτασεις με σετ ηχειων και ποιο μοντελο στο μπατζετ του να τον βοηθησεις να παει να τ ακουσει ξεροντας τι να ζητησει, αναφεροντας απλως μαρκες σε καποιον που δεν εχει ασχοληθει τον πελαγωνεις δεν τον βοηθας.

Οσο για το καλυτερο αυτο δεν επιβαλλεται, εγω συμφωνω μαζι σου τα περισσοτερα που αναφερεις πιθανως ειναι καλυτερα απ τα polk και μαλιστα προσωπικα εγω ειμαι λατρης των elac - dali, στο παιχνιδι θα εβαζα και monitor audio, cambridge audio αλλα αμα ο φιλος ακουσει taga ή polk και του αρεσει περισσοτερο μπορουμε εμεις να του αλλαξουμε γνωμη;

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

mapras οπως καταλαβες ακρη δεν βγαινει οσο το ψαχνεις ,ο καθενας εχει και μια διαφορετικη γνωμη αποψη για τα συστηματα,εννοειτε πως γνωριζουν το αντικειμενο γι αυτο και σε βοηθανε τοσες μερες,και συγχωρεστε με για την παρεμβαση,εγραωες πιο πανω ,οταν με το καλο θα μπεις στο νεο σπιτι θα κανεις και καποια προσθηκη που πιθανων να χρειαστει το ολο συστημα,μηπως να περιμενες να μπειις πρωτα εκει και μετα να κοιταξεις το τι θα βαλεις,τα 2-2500 χιλιαρικα δεν τα λες και λιγα για ενα προιον που αλλαζει καθε 6μηνο τεχνολογια...μεχρι τοτε το μονο σιγουρο ειναι πως ολο και κατι νεο θα προσθεσουν στους ενισχυτες και στα ηχεια, μηπως να παρεις κατι μικρο για αρχη να πειραματιστεις και οταν με το καλο μπεις στο νεο σπιτι θα μπεις διαβασμενος τουλαχιστον

mapras οπως καταλαβες ακρη δεν βγαινει οσο το ψαχνεις ,ο καθενας εχει και μια διαφορετικη γνωμη αποψη για τα συστηματα,εννοειτε πως γνωριζουν το αντικειμενο γι αυτο και σε βοηθανε τοσες μερες,και συγχωρεστε με για την παρεμβαση,εγραωες πιο πανω ,οταν με το καλο θα μπεις στο νεο σπιτι θα κανεις και καποια προσθηκη που πιθανων να χρειαστει το ολο συστημα,μηπως να περιμενες να μπειις πρωτα εκει και μετα να κοιταξεις το τι θα βαλεις,τα 2-2500 χιλιαρικα δεν τα λες και λιγα για ενα προιον που αλλαζει καθε 6μηνο τεχνολογια...μεχρι τοτε το μονο σιγουρο ειναι πως ολο και κατι νεο θα προσθεσουν στους ενισχυτες και στα ηχεια, μηπως να παρεις κατι μικρο για αρχη να πειραματιστεις και οταν με το καλο μπεις στο νεο σπιτι θα μπεις διαβασμενος τουλαχιστον
Μπα, περισσοτερα εξοδα θα ειναι ετσι, ο ενισχυτης ειναι future proof και στα ηχεια δε νομιζω να εχουμε κατι το συνταρακτικο τεχνολογικα νεο στα επομενα δυο χρονια, εγω πιστευω κι ας με διορθωσει ο ενδιαφερομενος, θελει κατι οχι υψηλων απαιτησεων που αναποφευκτα θα στοιχισει αλλα κατι αξιοπρεπες στο ηδη ανεβασμενο για τα δικα του δεδομενα μπατζετ.

Το 5.1.2 σύστημα αν θελήσει να το επεκτείνει σε 5.1.4 θα χρειαστεί άλλον ενισχυτή. Δηλαδή αν σκεφτεί αναβάθμιση, αυτή θα είναι. Από τα 7 να πάει στα 9 κανάλια δηλαδή. Ή και στα 11 κανάλια (7.1.4) μια και επιτρέπουν οι Denon από τον 3600/3700 και επάνω το σενάριο.

Το θέμα είναι να έχει καλό value στα ηχεία που θα πάρει. Αν είναι να πάει σε ακριβότερα, τότε μπορεί. Αλλά έχει και ένα budget να κοιτάξει.

Ελπίζω να κάνεις πλάκα με τα 8 ερωτηματικά που έβαλες σε παράγραφο 20 λέξεων γιατί με έκανες να νιώθω ότι καθομαι σε τελικές εξετάσεις και το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι ότι "εγώ προσωπικά δεν άκουσα τίποτα".

Η αληθεια ειναι οτι εδω που τα λέμε με βοήθησαν τα παιδιά εδω τουλάχιστον να εχω μια αποψη όταν μιλάω με ενα πωλητη αλλιώς θα έμπαινα σε ένα μαγαζί θα άκουγα 2 ηχεια οτι να ναι θα έλεγα ωραιος δωσε και δεν θα ήξερα καν τι πήρα. Τωρα εχω 2,3 προτασεις θα παω να ακουσω και τότε θα μπορώ να σας πω και πιο σετ μου αρεσε περισσότερο.

Και πιο ξεκάθαρα θα πω....
Έχω 2000- 2300 διαθέσιμα.
Θέλω το SVS PB 1000 !
Θέλω το Denon AVR- 2600 ή 2700.
Και τα υπόλοιπα βρες μου τα εσυ με οσα λεφτά απομένουν. Τα Polk και τα Wharfedale ειναι τα δυο που συζητήσαμε οπόταν πιθανότατα να ακουσω αυτα αύριο.

Εσύ βολευτικες με το Beverly...
Καπως θα βολευτώ και εγω που θα πάει.

Δωσε στο παλληκαρι συγκεκριμενες προτασεις με σετ ηχειων και ποιο μοντελο στο μπατζετ του να τον βοηθησεις να παει να τ ακουσει ξεροντας τι να ζητησει, αναφεροντας απλως μαρκες σε καποιον που δεν εχει ασχοληθει τον πελαγωνεις δεν τον βοηθας.

Οσο για το καλυτερο αυτο δεν επιβαλλεται, εγω συμφωνω μαζι σου τα περισσοτερα που αναφερεις πιθανως ειναι καλυτερα απ τα polk και μαλιστα προσωπικα εγω ειμαι λατρης των elac - dali, στο παιχνιδι θα εβαζα και monitor audio, cambridge audio αλλα αμα ο φιλος ακουσει taga ή polk και του αρεσει περισσοτερο μπορουμε εμεις να του αλλαξουμε γνωμη;

Ποσο με νιώθεις...
Αλλά που να βρω τόσες επιλογες εδω που είμαι, θα αρκεστώ σε κάποιες μάρκες που ειναι μεσα στο budget μου να ακουσω και οποιο μαρεσει περισσότερο στο αυτι θα το πάρω.

Για να το κάνουμε εικονίτσες να το δούμε τι είναι.

Τα S50e είναι αυτά εδώ, παρεμπιπτόντως εδώ παίζουν με Denon 2500H.

46370032_2289542541275362_1639539564076859392_o.jpg

Το επόμενης χρονιάς μοντέλο ο 2600Η εδώ με Mission QX-4. Πιο μεγάλο ηχείο από το S50e δηλαδή.

https://www.facebook.com/UltimateAudioGR/videos/825529334628352

Και μια και πιάσαμε τα συγκεκριμένα, εδώ με τον 6014. Το μικρόφωνο του κινητού μπούκωσε καθώς πλησίασε το sub. :silly:

https://www.facebook.com/1928507800712173/videos/664190104431873

Συμπεράσματα από βίντεο με το κινητό δεν μπορείς να βγάλεις βέβαια, αλλά ένα οφθαμόλουτρο δεν είναι ποτέ κακό.

Θα τα ακουσω αύριο παρολο που ειναι οντως οφθαμολουτρο. Ο κόσμος του ήχου τελικά ειναι σαν το Dark Web τοσο βαθύς και αμφιβάλλω αν ο κόσμος ξέρει πως υπάρχει, τουλαχιστον ένα μεγαλο ποσοστό του είμαι σίγουρος πως δεν έχει ιδέα. Είδες μια βδομάδα εδω στους ήχους και το παίζω και ανώτερος τους. (Στο forum εδω παίζει να εκανα εγράφη πριν 15 χρονια)

Οφθαλμόλουτρο είναι από το μικροφωνάκι του smartphone. Σε πραγματική ακρόαση είναι αλλιώς.

Άκου μερικά στημένα πολυκάναλα και atmos και αποφασίζεις.

Το νόημα είναι να έχεις το κέντρο της διασκέδασης σε εικόνα και ήχο στο σαλόνι. Αυτό που θέλουν όλοι δηλαδή, μια και η τεχνολογία το έχει κάνει πλέον εφικτό, χωρίς να χρειάζεται να είσαι μεγιστάνας για να το έχεις. Φυσικά, όπως έγραψα και πριν το άθλημα δεν έχει ταβάνι και εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Κοίταξε δεν εχεις και άδικο αλλα δεν μπορώ να περιμένω τοσο. Καινουργια τηλεωραση, σε λίγους μήνες PlayStation 5, η ζωή μας σπιτι ειναι ολο ταινίες και σειρές, αγώνες! Αφού έκανα την αρχή θελω να ολοκληρώσω το πακέτο. Στο καινούργιο σπίτι το μόνο που θα πρόσθετα ειναι τα ηχεια οροφης τίποτα αλλο. Δεν νομίζω ότι θα μπω σε πιο extreme καταστάσεις από θέμα ηχου (εκτος και αν όλοι έτσι λέγατε εδω μεσα και μετα δεν έχει επιστροφή) είμαι πιο φανατικός με το θεμα εικόνας, προτιμώ να δωσω 5000 για 77αρα Oled παρα 2000 για ηχο. Αλλά να εχω 77αρα και να παίζει από τα ηχεια της, τραγικό! Γιαυτο είπα να μοιράσω τα λεφτά μου σε εικονα/ηχο.

Μπα, περισσοτερα εξοδα θα ειναι ετσι, ο ενισχυτης ειναι future proof και στα ηχεια δε νομιζω να εχουμε κατι το συνταρακτικο τεχνολογικα νεο στα επομενα δυο χρονια, εγω πιστευω κι ας με διορθωσει ο ενδιαφερομενος, θελει κατι οχι υψηλων απαιτησεων που αναποφευκτα θα στοιχισει αλλα κατι αξιοπρεπες στο ηδη ανεβασμενο για τα δικα του δεδομενα μπατζετ.

Ακριβώς όπως το είπες, Πιο σωστα δεν γινόταν.
Θα το ξανά πω μαρεσε!

"Θέλω κατι οχι υψηλων απαιτησεων που αναποφευκτα θα στοιχισει αλλα κατι αξιοπρεπες στο ηδη ανεβασμενο για τα δικα μου δεδομενα μπατζετ"

Τα 2000- 2500 budget που έχω για ήχο με αυτα που ακούω ειναι λες και έχω budget 500. Είχα παρα πολύ υποτιμημένο το κομμάτι ηχου και φαίνεται ξεκάθαρα ότι ειναι ένα πολύ ακριβό σπορ.

Το 5.1.2 σύστημα αν θελήσει να το επεκτείνει σε 5.1.4 θα χρειαστεί άλλον ενισχυτή. Δηλαδή αν σκεφτεί αναβάθμιση, αυτή θα είναι. Από τα 7 να πάει στα 9 κανάλια δηλαδή. Ή και στα 11 κανάλια (7.1.4) μια και επιτρέπουν οι Denon από τον 3600/3700 και επάνω το σενάριο.

Το θέμα είναι να έχει καλό value στα ηχεία που θα πάρει. Αν είναι να πάει σε ακριβότερα, τότε μπορεί. Αλλά έχει και ένα budget να κοιτάξει.

Λες να φτασω σε έτσι επίπεδα μια μέρα;
Αλλαγές ενισχυτή περισσοτερα κανάλια καλυτερα speakers κτλ; Επειδη με ξέρω, κρατάω μικρο καλάθι και δεν λέω πολλά γιατί καταλαβαίνω πως είναι ευαίσθητο κομματι εικόνα και ήχος.