Πολύ το μπλέκει.
Ζήτα του μια προσφορά για sub svs pb-1000, ηχεία ύψους η στο ταβάνι τα svs prime elevation και τα ηχεία στο ύψος του ακροατή να είναι polk signature E.
Τα prime elevation είναι εκείνα που σου έδειξα με την κεκλιμένη πρόσοψη. Βγαίνουν και σε φινίρισμα που ταιριάζει με τα polk και είναι και λίγο φτηνότερα με το μη γυαλιστερό φινίρισμα.
Τσεκαρισμενη κατάσταση αυτή, έχει μπει σε ουκ ολίγα σπίτια.
Άσε τα taga και τα cabasse. Τα polk παίζουν πιο εντυπωσιακά.
Για τον ενισχυτή, αν δεν σε πειράζει το 8Κ και αρκεστείς στο 4Κ, μια χαρά σου κάνει και ο 2600Η.
Ναι τα παρα έμπλεξε και δεν με βλέπω ν πηγαίνω με αυτόν. Ο προηγούμενος και δίπλα στο σπίτι μου ειναι και πιο θετικη ενέργεια μου έβγαλε, αυτός εδώ είναι λίγο μαχαίρι και κόπηκε σε αυτα που ζητάω και πετάει 20 αλλα επιλογες του. Το ότι με εβγαλε 3000+ άλλη ιστορία.
Όσο αφορα το 8Κ ούτε καν με πειράζει. Πιο 8Κ τωρα, ξέρω πάμε σφαίρα τεχνολογικά αλλα εδω στα 4Κ και δεν την παλεύουμε ακόμα. Αν οι διαφορες του 2600 με του 2700 ειναι απλα το 8Κ και τίποτα άλλο σε θεμα απόδοσης ηχου τοτε θα παω με το 2600 αν ομως υπαρχει κατι που αξίζει τότε δεν θα σκεφτώ την διαφορα τους και θα παω με το 2700.