ας μου επιτραπεί ένα μικρό off topic..
ο καθηγητής φυσικής Brian Cox σε ποιόν από εδώ μοιάζει;;;
ο καθηγητής φυσικής Brian Cox σε ποιόν από εδώ μοιάζει;;;
εγώ πιστεύω ότι είναι σαν δίδυμοι 

μα πέρα από παραλληλισμούς ή οτιδήποτε άλλο, αν -λέμε ΑΝ- συνέβαινε κάτι τέτοιο, έτσι ακριβώς θα ήταν τα πράγματα!Φανταστική η ταινία και πολύ αληθινή.
Σουρεαλ σε πολλές στιγμές όπως και ο σύγχρονος κόσμος.
οι ερμηνείες από τέτοιου βεληνεκούς ηθοποιούς τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από απολαυστικές;;Ψήφισα πολύ καλή: ενώ ήταν εξαιρετική ως σύλληψη και ως απεικόνιση της άρρωστης κοινωνίας μας, έχω υποσχεθεί ποτέ να μη βαθμολογώ ταινίες με βάση το "τι", αλλά με βάση το "πως". Από κινηματογραφικής άποψης λοιπόν, ήθελα το κάτι παραπάνω, ξεκινώντας από λίγο πιο "σφιχτή" διάρκεια. Το σενάριο μου φάνηκε σα να βολεύτηκε λίγο με το γεγονός ότι ήταν επίκαιρο, και δεν προσπάθησε να γίνει λίγο πιο αιχμηρό. Οι ερμηνείες πάντως μου άρεσαν, ήταν απ'αυτές τις ταινίες που οι ηθοποιοί φαίνονται να το απολαμβάνουν κι οι ίδιοι, δε συμβαίνει συχνά αυτό, και όταν συμβαίνει, σπάνια δεν καταντάει χαζό.
οι άνθρωποι έχουν απίστευτο ταλέντο.. κάνε μια μικρή σύγκριση με τους δικούς μας τωρινούς και άμα βρεις 1-2 ....
εννοώ σήμερα και όχι παλιά που και εμείς είχαμε ταλέντα
μπορεί να έχεις δίκιο.. σίγουρα όμως ξέχασα κάποιους ισπανούς και 1-2 μεξικάνους που μάλλον όμως ανήκουν στο Hollywood πια.Έχω διαφορετική άποψη.
Πιστεύω οτι, στο σύνολό της, η καινούρια γενιά των Ελλήνων ηθοποιών είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες.
θυμήθηκα και τον γερμανό ( ή κάνω λάθος; ) Κρίστοφ Βαλτς..
Αϊ γειά σου!!Κάνεις λάθος.. Αυστριακός είναι![]()
Γι αυτο μ'αρεσεις !....
λυπήθηκα όταν τελείωσε όπως λυπάμαι όταν τελειώνει ένας ωραίος δίσκος..
όμως όταν τελειώνει ένας ωραίος δίσκος, στα ...... μου.. τον ξαναβάζω από την αρχή.
....
Ζωρζ, μην του λες τέτοια ... με κάποιο τρόπο θα καταφέρει να το γυρίζει σε headshells και βαράκια ...Γι αυτο μ'αρεσεις !
Να γραφεις πιο συχνα στα του σινεμα![]()
"τρύπα" για να "χώσω" κάτι τέτοιο στο σενάριο δεν υπάρχει όσο και να το τραβήξω..Ζωρζ, μην του λες τέτοια ... με κάποιο τρόπο θα καταφέρει να το γυρίζει σε headshells και βαράκια ...
Υπάρχει..Κάπου στην ταινία υπάρχουν κάποια Dali τα οποία τα έχουν ταιριάξει με Onkyo ενισχυτή..Πικάπ δεν είδα πουθενά.."τρύπα" για να "χώσω" κάτι τέτοιο στο σενάριο δεν υπάρχει όσο και να το τραβήξω..
όμως τρύπα κανονική έχει το σενάριο.. και το συζητάμε αν δεν είναι off topic.
όπως το πάρει κανείς...Ο μετεωρητης δεν εχει καμία σχέση με την κεντρική ιδέα της ταινίας.. Είναι ... συμπληρωματικός..Οπότε δεν τίθεται θέμα για επιβίωση σε υποτιθέμενη καταστροφή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.