Don't Stop...

Δηλαδή εγώ που προτιμώ τον Bowie απ τον Zappa να αρχίσω να ανησυχώ σοβαρά για την σεξουαλική μου ταυτότητα...

Ο ένας μου την λέει για "αδερφούλες" για τους Αμπα , ο άλλος προ(σ)βάλλει την σεξουαλική έκφραση του Bowie ως απαξιωτική και μηδενιστική για το έργο του.

τι δεν πάει καλά ??? :grandpa:

Απάντηση: Re: Don't Stop...

Ο Βowie είναι 35 χρόνια στο κουρμπέτι και έχει κερδίσει το δικαίωμα να βγάζει κακούς δίσκους.
Καλά έκανε και έπαιξε και με τη σεξουαλικότητά του και με τις πολιτικές του πεποιθήσεις και με το image του.
Το Let's Dance είναι παραγωγή Nile Rodgers και μου αρέσει αρκετά: όπου έχει βάλει το χεράκι του κατά καιρούς ο Nile, εγώ στέκομαι προσοχή και ακούω. Είμαι fan.
Το κομάτι του Giorgio Moroder...με είχε μαγέψει τότε το Cat People και ο τρόπος που μπαίνει η μουσική και χρωματίζει/υπογραμμιζει τις εικόνες του Paul Schrader. Δεν δίνω φράγκο αν το ...αγκάλιασαν οι disco fans. Eμένα, ο τρόπος που το κομάτι επένδυσε την ταινία, με τσάκισε.
Ο Moroder μου αρέσει πολύ. Και σε κάποια απ τα δικά του αλλά και στις παραγωγές που έκανε για τους Sparks. Γενικά τον θεωρώ παρεξηγημένο και καθόλου αμελητέο. Αυτό το dancing cyborg που κατασκεύασε μαζί με τον Bellotte, αυτή η Τευτονική βασίλισσα του χιονιού με τη μηχανική καρδιά που στέναζε και βογγούσε περιτριγυρισμένη από ρυθμοκούτια και υπνωτικά συνθετικά beats συμπύκνωνε όλη την autobahn αισθητική και της έδινε φτερά. Αλλαξε τον χαρακτήρα της μουσικής μιά για πάντα.:grinning-smiley-043

+1, σε ολα. Τον Moroder τον ηξερα αποσπασματικα, αλλα πριν λιγους μηνες ακουσα ενα αφιερωμα που του εκανε ο Πετριδης και τοτε συνηδητοποιησα ακριβως με τι και ποσα εχει εμπλακει. Δεν ειχα προσεξει καν πως εχει γραψει και τη συγκλονιστικη μουσικη του Εξπρες του Μεσονυχτιου!

υ.γ. Μηπως αυτα για τον Βowie πρεπει να πανε σε δικο τους θεμα?
υ.γ.2 Κωστα, προτεινε κανα δισκο των Sparks επειγοντως! Εχω μονο το Hello young Lovers και μου αρεσει πολυ, αλλα υποψιαζομαι πως δεν ειναι μεσα στα 5-10 καλυτερα τους.

vas silis για να μην νιωθεις μονος και γω για φλωρο τον εχω τον δαβιδ
David-Bowie-as-Jareth.jpg

εδω η ρομπα πρεπει να εχει καει απο το gasoline:flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Don't Stop...

τα καλύτερά του όμως, πολύ καλύτερα....

γενικά ο Β ήταν μιά προσποίηση, ενώ τουλάχιστον ο μακαρίτης αποδείχτηκε ότι πάντα έπαιζε τον εαυτό του...

Αυτό είναι, το είπες με δυό λέξεις και έγω ο βλάκας κάθομαι και γράφω κατεβατά :flipout:

Όσο για το να αγιάσει το στόμα του αυτό να το ξαναπούμε, εδώ δες το τι σούρνει για τα της μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο.

Frank Zappa interview from The Cutting Edge

http://www.youtube.com/watch?v=8UAWqwLjN70&feature=related

Eγώ, από όλη τη δισκογραφία του Δαυίδ, πετάω με το ζόρι 3-4 άλμπουμς....(never let me down, το tonight- αν και θεωρώ τεράστια ποπ στιγμή το Loving the Alien, ολόκληρο το εγχείρημα tin machine)

και σ'αυτά ΔΕΝ είναι το Let's Dance ούτε κατά διάνοια...

αν πάμε και στα παλιότερα...:worshippy:

Δηλαδή εγώ που προτιμώ τον Bowie απ τον Zappa να αρχίσω να ανησυχώ σοβαρά για την σεξουαλική μου ταυτότητα...

Ο ένας μου την λέει για "αδερφούλες" για τους Αμπα , ο άλλος προ(σ)βάλλει την σεξουαλική έκφραση του Bowie ως απαξιωτική και μηδενιστική για το έργο του.

τι δεν πάει καλά ??? :grandpa:

Και εγώ προτιμούσα προτιμώ και θα προτιμώ τον Δαυίδ.Εχω τό max τών albums του.
Καί σήμερα παραμένει στίς βασικές μου επιλογές.Αντιθέτως ο Frank πλέον δέν....
Οπότε πιθανώς να αρχίσω να ανησυχώ και εγώ γιά την ταυτότητά μου.
Μήν άγχεσαι.:grandpa::a0210:
Γιά νά μήν πώ και τίποτα παραπάνω για τίς διάφορες Macho εκδηλώσεις και τού τί ακριβώς κρύβουν στό Υποσυνείδητό τους...............................................

Last edited:
Ο Bowie είναι ημίθεος. Λίγοι καταλαβαίνουν τους Ημίθεους..

Και ναι: Οι Ημίθεοι κάνουν και πίπες αν χρειαστεί. Αυτά.

Να με συμπαθάτε.. -bye-

Σέ συμπαθάμε Σύντροφε και Προσυπογράφουμε...:grinning-smiley-043

Καί κάτι άλλοι άντρακλες χεβιμεταλάδες και δήθεν Ρόκ περνάνε τήν γαϊδουροκιθάρα τους για προέκταση τής μικρής και μαραζωμένης πουλάδας τους.

Είπαμε και παραπάνω :To πολύ Macho παραπέμπει σε παθολογική Ομο-Φοβία.
Και η Παθολογική Ομοφοβία ξέρεις πού παραπέμπει??Σέ Λανθάνουσα Ομοφυλοφιλία.:grandpa:-bye-
Τα λένε και εγχειρίδια τελειοφοίτων στην Ψυχολογία.
Αυτά για να μήν δοθεί και πιό Επιστημονική Βιβλιογραφία...................

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Don't Stop...

Κωστα, προτεινε κανα δισκο των Sparks επειγοντως! Εχω μονο το Hello young Lovers και μου αρεσει πολυ, αλλα υποψιαζομαι πως δεν ειναι μεσα στα 5-10 καλυτερα τους.

Ισως και να είμαι ο τελευταίος που θα έπρεπε να συμβουλευτείς σχετικά με τους Sparks, Πέτρο: είμαι φόλα-fan. Είχα κάνει ένα αφιέρωμα που δυστυχώς το έφαγε το σκοτάδι μαζί με το παλιό avforum, κάποια μέρα σκέφτομαι να το ξανακάνω.
Οι Sparks, ανεξάρτητα από το κοινό που τους αγόρασε, είναι 'ρόκια' μέχρι το μεδούλι και από τους ορισμούς του Cult group. Daredevils του κερατά, παίζουν 'εν ού παικτοίς' που λένε, διάολοι, πανέξυπνοι, με αναρχικό, πέρα για πέρα ανατρεπτικό χιούμορ, διασταύρωση Μπαχ με καρκατσουλιό και Στραβίνσκυ με hard rock. Δεν ξέρω πως ακούγονται από κάποιον σήμερα: τους λατρεύω από το '74 ή '75 που τους πρωτογνώρισα. Εχουν βγάλει 2 τουλάχιστον Classics, τα Propaganda και Kimono, My House. Ένα τυπικό άλμπουμ των Sparks περιέχει συνήθως 2 ή 3 εκ-πλη-κτι-κά κομμάτια που αξίζουν την αγορά του δίσκου από μόνα τους συν, συνήθως, 3 ή 4 μισοτελειωμένες ιδέες που σε αφήνουν ξερό. Ο Todd Rundgren είναι ο πρώτος που κατάλαβε και ασχολήθηκε σοβαρά μαζί τους: τους ξεχώρισε απ το σορό, τους έκανε την παραγωγή στα πρώτα τους βήματα, τους έβγαλε από την αφάνεια.
Αλμπουμ, θα έλεγα τα 2 που προανέφερα συν τα Lil' Beethoven, Gratuitious Sax And Sensless Violins και Νο. 1 Ιn Heaven, το τελευταίο σε παραγωγή Giorgio Moroder. Εμένα μου αρέσει πολύ και το A Woofer In Tweeters' Clothing. Θα σου έλεγα να καλυφθείς όπως όπως με μία συλλογή για τα παλιά. Το Profile: The Ultimate Sparks Collection, στη Rhino, είναι εξαιρετικό. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμη -ήταν limited edition- αλλά μπορώ να στο δανείσω όποτε μου πείς.

Last edited:

Bowie ...Τον θεωρώ μεγάλο καλλιτέχνη κι εμένα μου λέει πολύ περισσότερα πράγματα σε μουσικό επίπεδο από τον Λουρίδη πχ

Σε χάλασε το prog εσένα. Και μαζί μ εσένα πολλούς άλλους. Δεν μπορείτε πια να αντιληφθείτε τη μαγεία του riff :rolleyes:
Now That's why I hate prog in the first place.:angry:

Doctor says Back to basics, me' boys :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Don't Stop...

Σε χάλασε το prog εσένα. Και μαζί μ εσένα πολλούς άλλους. Δεν μπορείτε πια να αντιληφθείτε τη μαγεία του riff :rolleyes:
Now That's why I hate prog in the first place.:angry:

Doctor says Back to basics, me' boys :grandpa:

Μπρε συ τι να την κάνεις τη μαγεία του ριφ , αφού δεν ακούς Black Sabbath και AC/DC ;:flipout:-bye-

Το riff πρέπει να είναι Δωρικό και να σου φυτεύει το διάολο στη λεκάνη... έρχεται από τον Bo Diddley και καταλήγει στον Keith -ένας είναι ο Keith- και στον Lou.
Οι άλλοι είναι ...οδοντόκρεμες: too heavy. too clever. -bye-

Σέ συμπαθάμε Σύντροφε και Προσυπογράφουμε...:grinning-smiley-043

Καί κάτι άλλοι άντρακλες χεβιμεταλάδες και δήθεν Ρόκ περνάνε τήν γαϊδουροκιθάρα τους για προέκταση τής μικρής και μαραζωμένης πουλάδας τους.

Είπαμε και παραπάνω :To πολύ Macho παραπέμπει σε παθολογική Ομο-Φοβία.
Και η Παθολογική Ομοφοβία ξέρεις πού παραπέμπει??Σέ Λανθάνουσα Ομοφυλοφιλία.:grandpa:-bye-
Τα λένε και εγχειρίδια τελειοφοίτων στην Ψυχολογία.
Αυτά για να μήν δοθεί και πιό Επιστημονική Βιβλιογραφία...................

Δηλαδή, όποιος πει ότι δεν καταλαβαίνει τις πίπες σαν μουσική ή καλλιτεχνική πρόταση και το Bowie φλώρο και ''δήθεν'' ή και ασυνεπή ή ακόμα και τον ίδιο (όχι κατ ανάγκη τους συνδιμιουργούς του) υπρετιμηνένης αξίας, είναι αυτομάτα ομοφοβικός κρυπτό guy που την έχει μικρή και μαραζωμένη.

Ένω όποιος διαφωνεί σε αυτό είναι άντρακλας και την έχει μεγάλη και σηκωμένη. Μάλιστα.

Μήπως αυτό και αν είναι Macho.......................... ;; ή και bully, όπως το λένε πιο χαρακτηριστικά................................;;

Και ποια είναι αυτά τα εγχειρίδια που έχουν το ''δήθεν'' (μιας και ούτε ό ιδιος δεν ξέρει τι έχει λανσάρει τελικά) του Bowie ώς αναφορά παρακαλώ;

Έτσι για να ενημερώσω λίγο την βιβλιοθήκη μου γιατί βλέπω ότι έχει μείνει πίσω από τις επιστημονικές εξελίξεις;

Να μαθαίνω βρε αδρφέ, αφού διαπιστώνω ότι το θέμα πάει και πιο πέρα από μια απλή εφαρμογή μιας γραφικής πολιτικής ορθότητας.

Να υποθέσω ότι τωρα θα μου πεις για τη μύγα που έχω και μυγιάζομαι κλπ ώστε να με κάνεις σκόνη ;

Μα είναι τώρα αυτό ύφος και λογική παρέμβασης και θες να το ενδύσεις και με επιστημονικό μανδύα ; Λες και έχεις απέναντι σου χαχόλους αστοιχείωτους ;

OK παίδες, ο Bowie και πιθανά και όποιος άλλος είναι μεγάλοι καλλιτέχνες, μεγαλύτεροι όποιου άλλου και αφού η αμφισβητηση μου έχει τέτοια ισχύ (απορώ) ώστε να προσβάλει ή να βεβηλώνει αυτά τα ιερά και τα όσια την αποσύρω λοιπόν και συγχωρήστε με.

Πείτε τα μόνοι σας, ευλογήστε ότι γένια νομίζετε και μην ασχολήστε τώρα με το κάθε ένα σαν εμένα που έχει τη γαιδαροκιθάρα του ως υποκαταστατο του φαλλού του και όχι ο Mick Ronson με το Bowie (δε ξέρουμε και τι λέμε πια νομίζω ... ) και που έχει άλλη άποψη και προτιμά άλλες μουσικές και καλλιτεχνικές στάσεις από τις επι σκηνής ''δήθεν'' πίπες και ''δήθεν'' ομοφυλοφιλίες ένεκα της κονομησιάς.

Καλήμερα και να με συμπαθάτε και μένα. -bye-

Last edited:

Πείτε τα μόνοι σας, ευλογήστε ότι γένια νομίζετε και μην ασχολήστε τώρα με το κάθε ένα σαν εμένα ...
Καλήμερα και να με συμπαθάτε και μένα. -bye-

Είσαι παρεξηγιάρης εσυ...δεν τον διάλεξες τυχαία τον Αυτοματίξ για avatar :D
Χαλάρωσε: είναι οι πρώτοι καβγάδες για να ενταχθείς στην παρέα ;)

Είσαι παρεξηγιάρης εσυ...δεν τον διάλεξες τυχαία τον Αυτοματίξ για avatar :D
Χαλάρωσε: είναι οι πρώτοι καβγάδες για να ενταχθείς στην παρέα ;)

Δε βαριέσαι βρε αδερφέ...

Απλά πείτε μου μόνο το ποιός έχει τη κιθάρα ως υποκατάστατο του φαλλού ;;
(Ότι μορφή ή ιδιότητες και αν έχει )

attachment.php

Απλά πείτε μου μόνο το ποιός έχει τη κιθάρα ως υποκατάστατο του φαλλού ;;

συγνώμη αλλά ...αυτός με το μέηκαπ, το βρακί με τις πέρλες και τα οξυζενέ μαλλιά είναι ...ο άντρας κατά τη γνώμη σου; :flipout:
Glam rock my friend, relax: it's merely glitter, don't treat it too seriously. :grandpa:

Last edited: