Don't Stop...

Re: Απάντηση: Don't Stop...

συγνώμη αλλά ...αυτός με το μέηκαπ, το βρακί με τις πέρλες και τα οξυζενέ μαλλιά είναι ...ο άντρας κατά τη γνώμη σου; :flipout:
Glam rock my friend, relax: it's merely glitter, don't treat it too seriously. :grandpa:

αφήστε τον Mick να ηρεμήσει εν ειρήνη επίσης...

άλλος ένας ημίθεος (δεν ξέρω τι σχέσεις είχε με πίπες και συναφή) αλλά ήταν ένας από τους πολλούς πάνω στους οποίους δομήθηκε ο ήχος Bowie. (και αντίστοιχα ισωπεδώθηκε - κλασσικό process Bowie)...

και λέτε γιά γκλαμ ροκ...
ο Β ήταν αθώα περιστερά μπροστά σε άλλους ξεφωνημένους που τα δίνανε όλα γιά 10 λεπτά δόξας....
δεν βρίσκω και καμιά πραγματικά καλή εποχής φωτό...τότε που ήταν στα ντουζένια του...

Gary-Glitter2.jpg

118759556850_gary_glitter.jpg

Re: Απάντηση: Don't Stop...

φυσικά τον σέβομαι. και τον αγαπώ.
θέλω όμως να πώ έμμεσα στον vas sillis ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν. και λίγη τρέλλα δεν κάνει κακό. και στο ρ'ν'ρ, οι schockaholics είναι part of the picture, γενικώς. in any imaginable way ;)

Last edited:
μα και βέβαια η τρέλλα είναι part of the game....
όλοι την πουλήσανε κάποτε. Και αυτοί που το κάνανε έγκαιρα εισέπραξαν...

Oσο υπάρχει Μονόλογος όλα ειναι καλά.
Με το που υπάρξει αντίλογος (χωρίς ´επιστημονικό μανδύα´αλλά μετά Επιστημονικής Τεκμηριώσεως)αρχίζουν οι φωνές γιά αντιδημοκρατικότητα...
Δύσκολο τό Αθλημα δέν λέω.-bye--bye--bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Don't Stop...

άλλος ένας ημίθεος (δεν ξέρω τι σχέσεις είχε με πίπες και συναφή) αλλά ήταν ένας από τους πολλούς πάνω στους οποίους δομήθηκε ο ήχος Bowie. (και αντίστοιχα ισωπεδώθηκε - κλασσικό process Bowie)...

ελάτε τώρα ... μουσικάρες όλοι αυτοί αλλά γιατί δεν κάναν και κάτι μόνοι τους ; . Αμα δεν ήταν ο ιδιοφυής αρχηγός ....τρέχα γύρευε

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Don't Stop...

ελάτε τώρα ... μουσικάρες όλοι αυτοί αλλά γιατί δεν κάναν και κάτι μόνοι τους ; . Αμα δεν ήταν ο ιδιοφυής αρχηγός ....τρέχα γύρευε

κάνανε, απλά δεν κουνούσαν το λιλί τους όπως οι ιδιοφυείς αρχηγοί...

σιγά μην γινόταν ο Β αυτό που ήταν χωρίς τον Ronson....

Παρακαλείται ο κύριος (?) S.Siskos, να ποστάρει μόνο όταν μπορεί να προωθήσει με κάποιο τρόπο τη συζήτηση.

Στην επόμενη ειρωνεία ή επίθεση προς άλλο μέλος, θα εισηγηθώ για μπαν.