Αφού έχεις dreambox, θα έχεις περασμένα και settings. Συντονίζεσαι λοιπόν σε ένα εύκολης λήψης κανάλι, π.χ. Eins Extra, και κουνάς το πιάτο μέχρι να δεις εικόνα. Μόλις δεις, κοιτάζεις να μεγιστοποιήσεις τη λήψη "παίζοντας" με την ανύψωση και κουνώντας ελαφρά το κάτοπτρο αριστερά - δεξιά. Αφού φέρεις το μέγιστο σήμα, συντονίζεσαι σε ένα πιο δύσκολης λήψης κανάλι, π.χ. deluxe music, και φροντίζεις να λάβεις και αυτό όσο το δυνατόν καλύτερα.Τζίφος φίλοι μου.Έκανα ότι μου είπατε.αλλα δεν....Έπιασα βεβαια κάποιον δορυφόρο....άλλα ήταν ο Sirius στις 4 μοιρες και φυσικά μέσω Lyngsat είδα τα μπουκέτα και τα κανάλια και επιβαιβεωσα ότι κάνω πολλλλλυ λαθος λήψη...Εχω κουραστεί 2μέρες και σκεφτομαι φταίει το ένα φταίει το άλλο..λέω να φωναξω κάποιον επαγγελματία να το στήσει...
Αφού έχεις dreambox, θα έχεις περασμένα και settings. Συντονίζεσαι λοιπόν σε ένα εύκολης λήψης κανάλι, π.χ. Eins Extra, και κουνάς το πιάτο μέχρι να δεις εικόνα. Μόλις δεις, κοιτάζεις να μεγιστοποιήσεις τη λήψη "παίζοντας" με την ανύψωση και κουνώντας ελαφρά το κάτοπτρο αριστερά - δεξιά. Αφού φέρεις το μέγιστο σήμα, συντονίζεσαι σε ένα πιο δύσκολης λήψης κανάλι, π.χ. deluxe music, και φροντίζεις να λάβεις και αυτό όσο το δυνατόν καλύτερα.
Η επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη !!!![]()
Μια χαρά είσαι !!!!!
Είπαμε, όταν δεν γνωρίζεις θέλει λίγο υπομονή. Η επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη !!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.