Εγώ.
Gotcha! :Banane0:
Δε σε βλέπω ενημερωμένο συνάδελφε!
Για αυτό είπα το 99.9% των πικάπ...
Έχουμε και αυτά...

Εγώ.
Καλά θα σαλέψω σε λίγο.....έλεος δεν πάει άλο..........
Εχει κακένας απάντηση????
Η έπαρση των ιδιοκτητών τους.
:ridinghorse::ridinghorse::ridinghorse:Όποιος θέλει, ας ανοίξει τα στραβά του να διαβάσει
Φυσικά. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.
(Δεν παραθέτω κείμενο, δεν καταδέχομαι να το κάνω. Όποιος θέλει, ας ανοίξει τα στραβά του να διαβάσει).
(...)
...καθώς προσπαθώ να στήσω τη βάση στήριξης, επάνω στην οποία θα τοποθετήσω την άλλη βάση, η οποία με τη σειρά της στηρίζει τη βάση στήριξης του πικάπ μου ... είμαι βλέπετε πολύ πίσω ακόμα, έχω να αποκτήσω αρκετές εμπειρίες.
Συγγνώμη, δεν μπορώ να συμμετάσχω στην παρούσα συζήτηση αυτή τη στιγμή, καθώς προσπαθώ να στήσω τη βάση στήριξης, επάνω στην οποία θα τοποθετήσω την άλλη βάση, η οποία με τη σειρά της στηρίζει τη βάση στήριξης του πικάπ μου. Για τη στήριξη των καλωδίων δεν έχω καταπιαστεί ποτέ, είμαι βλέπετε πολύ πίσω ακόμα, έχω να αποκτήσω αρκετές εμπειρίες. Το ξέρω, είμαι αρκετά εκτός θέματος, αλλά όχι τόσο, υποθέτω…
Άντε τώρα να εξηγήσεις το γιατί στο λαουτζίκο, ...
Η...παλαιομαρξιστικού τύπου προσέγγιση....
.... έχουμε αποκτήσει ειδικότητα.
Παρακαλώ να συνεχίσουμε ήρεμα.
Άντε τώρα να εξηγήσεις το γιατί στο λαουτζίκο, χωρίς να γίνεις «εριστικός», «ισοπεδωτικός», και δεν ξέρω τι άλλο… (Αφήστε να διαβάσω πρώτα τι μου «σέρνουν», και μετά τα σβήνετε)…
Σαφώς και έχει ανάρτηση, και κοιτάζει από πολύ ψηλά όλα τα πικάπ χωρίς ανάρτηση. Άντε τώρα να εξηγήσεις το γιατί στο λαουτζίκο, χωρίς να γίνεις «εριστικός», «ισοπεδωτικός», και δεν ξέρω τι άλλο… (Αφήστε να διαβάσω πρώτα τι μου «σέρνουν», και μετά τα σβήνετε)…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.