DPS συνέχεια...

Gotcha! :Banane0:

Δε σε βλέπω ενημερωμένο συνάδελφε!

Για αυτό είπα το 99.9% των πικάπ...

Έχουμε και αυτά...

debutphsb.jpg

Να με συγχωρείς, ανεφέρθην στο συγκεκριμένο πικάπ, του οποίου η σχέση με το ρεύμα της πρίζας είναι μόνον η οδήγηση του κινητήρα και τίποτε άλλο.

Καλά θα σαλέψω σε λίγο.....έλεος δεν πάει άλο..........

Εχει κακένας απάντηση????

Με όλο το θάρος και αφού μας θέτεις το θέμα, μπορείς να μας ανεβάσεις μια, δυο φωτογραφίες από την πίσω όψη του rack σου;

Θα είχε κάποιο ενδιαφέρον να δούμε το πως «τρέχουν» τα καλώδια πίσω από το σύστημα σου. Αν μπορείς να μας ανεβάσεις τρεις φωτό, μια για την σύνδεση με το κάθε ένα από τα τρία καλώδια που δοκίμασες θα ήταν το τέλειο.

Και φυσικά χωρίς να κάνεις καμία αναδιάταξη κανενός καλωδίου ούτε ρεύματος ούτε των interconect, ούτε των ηχείων) για χάρη της φωτογράφησης. Θα πρέπει να μας δείξεις το real thing, όπως ήταν και «έτρεχαν» όταν έκανες την δοκιμή.

Ακόμα και αν το rack είναι πλάτη σε τοίχο μια «κλεφτή» ματιά-φωτό από το πλάι θα μας διαφωτήσει. Τι λες θα μας βοηθήσεις αφού προσπαθούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο ερώτημα σου;

Με μια ψηφιακή μηχανή έστω και δανεική θα είναι εύκολο. Κάνε μας αυτή τη χάρη.

Όποιος θέλει, ας ανοίξει τα στραβά του να διαβάσει
:ridinghorse::ridinghorse::ridinghorse:

Δε μας χ&ζεις ρε ντ@λ@ρ@ ...

Να ρωτήσω κάτι;

Υπάρχει κάτι που παρέχει κάποια ασυλία στο άτομο; κάτι σαν το παλιάτσο του βασιλιά ας πούμε;

Ή υπάρχει κάποιο ιδιότυπο ακαταλόγιστο; Αν έχουμε να κάνουμε με ένα κοινωνικό ανθρωπίστικό θέμα να μου πείτε να μην δίνω σημασία, αλλιώς καμία καρπαζά θα πέσει κάποτε; έτσι για λόγους ευπρέπειας βρε αδερφέ...

Όχι για μένα, αλλά για τους απ έξω, που διαβάζουν και ποιος ξέρει τι θα λένε απο μέσα τους .

Φυσικά. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.

(Δεν παραθέτω κείμενο, δεν καταδέχομαι να το κάνω. Όποιος θέλει, ας ανοίξει τα στραβά του να διαβάσει).

Δεν έχω στραντιβάρι,άρα δεν παρεξηγούμαι!

Αλλά αυτή η ευγένεια πιά..

Αυτό είναι το πιό σωστό σχόλιο που μέχρι σήμερα έχει γραφεί απο εσάς..η σιωπή.....
Καί επειδή το θέμα το έβαλα προσπαθόντας να αντλήσω γνώση...κάτι στο οποίο μάλλον δεν με βοηθάτε λόγω άγνοιας....θέλω να σας υπενθυμίσω ότι μέχρι τώρα...
Σας έχω ανοικτά προκαλέσει να μας ανακοινώσετε το σύστημα σας ούτως ώστε να ξέρουμε με τι μηχανήματα ασχολείσθε
και να σεβαστούμε και την οποιαδήποτε γνώμη σας .... σαν πιό έμπειρο στον χώρο ????? δεν το κάνατε....
Σας έχω προσκαλέσει σπίτι μου να ακούσετε και μόνος σας τις διαφορές...δεν πήρα απάντηση....
απλά συνεχίζεται να γράφεται σε θέμα που μάλλον είναι άσχετο με την εμπειρία σας στον χώρο....
Θα ήθελα ακόμα να σας υπενθυμίσω οτι στο νήμα το ζητούμενο δεν είναι τα hi-end καλώδια..
αλλά η συμπεριφορά του τροφοδοτικού στα καλώδια....γενικά....
Επίσης θα ήθελα να εχετε υπ όψιν ότι το DPS το αγόρασα γιά εμένα προσωπικά....και όχι γιά να το παίξω κάπως....με έπαρση ,ποτέ δεν το έκανα
δεν είναι στον χαρακτήρα μου. δεν τό κάνω...και δεν θα το κάνω ποτέ!!!

Last edited:
Η...παλαιομαρξιστικού τύπου προσέγγιση:flipout: του ΚΚ σ' ότι εμπεριέχει τον όρο "Hi End",είναι δεδομένη.Μπορεί να έχει την άποψή του.Δικαίωμά του.

Δεν έχει δικαίωμα να χαρακτηρίζει,όσους δεν συμφωνούν μαζί του και πολύ περισσότερο να προσβάλει.Συνήθως η αίσθηση απο τα περισσότερα πόστ του,είναι "έχω λυμένο το ζωνάρι για καυγά".Προκαλεί (έπαρση ιδιοκτητών,καλά να πάθετε,ανοίχτε τα στραβά σας να διαβάσετε...)δεν επιχειρηματολογεί ή όπως δηλώνει απαξιεί να ασχοληθεί εκτενέστερα...

Το ίδιο όμως δεν έχουν δικαίωμα κι οι διαφωνούντες μαζί του,να προσβάλουν με χαρακτηρισμούς.Η αντιμετώπιση των αλλεπάλληλων "κρίσεων" ΚΚ,είναι αρμοδιότητα της διαχείρισης κι επιπλέον σεβαστείτε,ότι έχουμε αποκτήσει ειδικότητα.:flipout:

Τα παραπάνω μηνύματα,που σβήστηκαν περιείχαν προκλήσεις ή προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Παρακαλώ να συνεχίσουμε ήρεμα.

Last edited:
Συγγνώμη, δεν μπορώ να συμμετάσχω στην παρούσα συζήτηση αυτή τη στιγμή, καθώς προσπαθώ να στήσω τη βάση στήριξης, επάνω στην οποία θα τοποθετήσω την άλλη βάση, η οποία με τη σειρά της στηρίζει τη βάση στήριξης του πικάπ μου. Για τη στήριξη των καλωδίων δεν έχω καταπιαστεί ποτέ, είμαι βλέπετε πολύ πίσω ακόμα, έχω να αποκτήσω αρκετές εμπειρίες. Το ξέρω, είμαι αρκετά εκτός θέματος, αλλά όχι τόσο, υποθέτω…

Το οικοδόμημα και το εποικοδόμημα;:flipout:

(αστειεύομαι κι άν έχεις περάσει απο φοιτητικά έδρανα ξέρεις τι εννοώ)

...καθώς προσπαθώ να στήσω τη βάση στήριξης, επάνω στην οποία θα τοποθετήσω την άλλη βάση, η οποία με τη σειρά της στηρίζει τη βάση στήριξης του πικάπ μου ... είμαι βλέπετε πολύ πίσω ακόμα, έχω να αποκτήσω αρκετές εμπειρίες.

Πρόσεχε και συ, μη κόψεις κανένα δάχτυλο ρε μεγάλε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Paper_cut

Συγγνώμη, δεν μπορώ να συμμετάσχω στην παρούσα συζήτηση αυτή τη στιγμή, καθώς προσπαθώ να στήσω τη βάση στήριξης, επάνω στην οποία θα τοποθετήσω την άλλη βάση, η οποία με τη σειρά της στηρίζει τη βάση στήριξης του πικάπ μου. Για τη στήριξη των καλωδίων δεν έχω καταπιαστεί ποτέ, είμαι βλέπετε πολύ πίσω ακόμα, έχω να αποκτήσω αρκετές εμπειρίες. Το ξέρω, είμαι αρκετά εκτός θέματος, αλλά όχι τόσο, υποθέτω…

Καλά βρε, ανάρτηση δεν έχει το πικάπ σου; :D

Τι τη θες τη "στήριξη";

Σαφώς και έχει ανάρτηση, και κοιτάζει από πολύ ψηλά όλα τα πικάπ χωρίς ανάρτηση. Άντε τώρα να εξηγήσεις το γιατί στο λαουτζίκο, χωρίς να γίνεις «εριστικός», «ισοπεδωτικός», και δεν ξέρω τι άλλο… (Αφήστε να διαβάσω πρώτα τι μου «σέρνουν», και μετά τα σβήνετε)…

Το δικό μου που δεν έχει τίποτα από τα δυο, τι να το κάνω;

Ένα σανίδι, ένα γυαλί και τίποτα άλλο.
Ναι, Rega είναι...

Άντε τώρα να εξηγήσεις το γιατί στο λαουτζίκο, ...

Μίλησε και το λούμπεν... :flipout::flipout:
Λούμπεν Γαληνιταριάτο - Lumpen galena-tariat :firstprize:

Lumpen
adj.
1. Of or relating to dispossessed, often displaced people who have been cut off from the socioeconomic class with which they would ordinarily be identified: lumpen intellectuals unable to find work in their fields.
2. Of or relating to the lumpenproletariat.
3. Vulgar or common; plebeian: "Popular novelists and their mass readership remain a despised lumpen minority"Leslie Fiedler.

n.
1. (used with a pl. verb) The lumpenproletariat.
2. (used with a sing. verb) A member of the lumpenproletariat.
http://www.thefreedictionary.com/lumpen

ΛΟΥΜΠΕΝ / ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ - (VARIOUS)

Περιεχόμενα

1. ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ
2. ΕΓΩ ΧΤΥΠΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ
3. Η ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ
4. ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ ΜΑΙ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ
5. ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ
6. ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΛΑΕΙ
7. ΤΑ ΖΑΡΙΑ
8. Ο ΔΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
9. ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ
10. ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΧΕΙΑ

«Αγαπάτε τους σκύλους»

Attachments

•  Γβ€žΓŽΒΏΓβ€¦Γβ€š ΓΖ’ΓŽΒΊΓΒΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦Γβ€š - ΓŽβ€ΊΓŽΒΏΓΒΓŽΒΌΓβ‚¬ΓŽΒ΅ΓŽΒ½...jpg
    Γβ€žΓŽΒΏΓβ€¦Γβ€š ΓΖ’ΓŽΒΊΓΒΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦Γβ€š - ΓŽβ€ΊΓŽΒΏΓΒΓŽΒΌΓβ‚¬ΓŽΒ΅ΓŽΒ½...jpg
    5.5 KB · Views: 24
Last edited:
Re: Απάντηση: DPS συνέχεια...

Η...παλαιομαρξιστικού τύπου προσέγγιση....

.... έχουμε αποκτήσει ειδικότητα.:flipout:

Παρακαλώ να συνεχίσουμε ήρεμα.

Περί των μαρξιστικών προσεγγίσεων ας το αφήσουμε καλυτερα...

Περι της ειδικότητας, μην το κάνουμε και θέμα υπάρχει και καλύτερα...

Για το να συνεχίσουμε ήρεμα, φυσικά και ναι, αλλά με τις ευκαιρίες που μας δίνονται ας σπάμε και λίγο πλάκα :flipout:, δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιες περιπτώσεις, δεν νομίζετε;;

Άντε τώρα να εξηγήσεις το γιατί στο λαουτζίκο, χωρίς να γίνεις «εριστικός», «ισοπεδωτικός», και δεν ξέρω τι άλλο… (Αφήστε να διαβάσω πρώτα τι μου «σέρνουν», και μετά τα σβήνετε)…

και γω που σε ειχα περασει για αντιεξουσιαστη.....
μου φαινεται παντως οτι τη βρισκεις να τα ακους ....

Σαφώς και έχει ανάρτηση, και κοιτάζει από πολύ ψηλά όλα τα πικάπ χωρίς ανάρτηση. Άντε τώρα να εξηγήσεις το γιατί στο λαουτζίκο, χωρίς να γίνεις «εριστικός», «ισοπεδωτικός», και δεν ξέρω τι άλλο… (Αφήστε να διαβάσω πρώτα τι μου «σέρνουν», και μετά τα σβήνετε)…

Ξέρεις..με όλους αυτούς τους σιμουλτανέ καυγάδες που εμπλέκεσαι έχεις αρχίσει να μου γίνεσαι συμπαθής!( μάλλον να το κοιτάξω αυτό!).
Εχεις κότσια, έχεις γνώσεις και βέβαια ΜΠΟΡΕΙΣ να εξηγήσεις στους συμφορουμίτες( όχι στον λαουτζίκο,δεν θα καταλάβει) ΧΩΡΙΣ να γίνεις εριστικός,ισοπεδωτικός ΚΑΙ προσβλητικός.
Απλά δεν θέλεις.

Last edited: